Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 83 (м. септември и м. октомври)

• 36 399
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 15
Мерси за новата темичка Flowers Hibiscus
Индийците ги разбирам. Има един обаче от ЮАР, май е австралиец, проф. Тим Нокс, ей зор видях в началото, докато му свикна. Ама го харесвам и свикнах.

# 16
Вярно че и той странно звучи, но те там са особен случай, с хора от там трудно се разбирам и аз. И то аз тях по-трудно ги разбирам отколкото те мен, хем на мен ми е чужд език... Grinning
Но този индиец ми харесва как ги вижда нещата, общо взето баш от нашите си е.
Много е интересно как той е кардиолог пък дълбае в посока на ИР, фастове, чревна флора и от сорта. След това което публикувах му изгледах друго видео пък за блуждаещия нерв, още час и половина и на повечето неща кимах и се усмихвах. И как да не, като повечето беше в духа на - "спокойствие и силна храна" Grinning
Фънг е примерно нефролог, обаче и той покрай това на което се е нагледал, също започва да работи в тази област.
И още разни такива. Ама иначе това е работа за ендокринолози, че и от тях колко има дето могат само праха да им дишат на тези специалисти от други области.

# 17
Ето рецепта за кюфтета от сардини в доматен сос. В тези, които ядох нямаше хляб или поне не го пишеше:
https://www.thesiciliancuisineblog.com/2011/01/08/sardines-meatb … auce-what-a-dish/

# 18
  • Dublin
Благодаря за новата тема и хубава седмица на всички.
тези кюфтенца изглеждат супер вкусни. Задължително влизат в списъка за пробване като стигна до Сицилия.

# 19
https://swansonvitamins.bg/swanson-buffered-c-bioflavonoids

Ох, много се чудя на тази промоция. Ама не е удължено.

# 20
Тия май са вдигнали магданоза.

# 21
  • на острова на мечтите

Ето я рецептата. Няма хляб а галета.
Съставките са килограм сурови сардини, стърган кашкавал, яйце, чесън, джоджен/ мента, зехтин за пържене.
Айде да бягам на работа 😘

# 22
Дъщеря ми (13 г.) тренира баскетбол и всяка година искат кръвна картина и ЕКГ. Понеже момичето ми е одрало кожата, тази година и казах да доплати за инсулин и глюкоза. Ще занеса резултатите октомври на моята ендокриноложка да ги погледне. Четох тук, че при децата стойностите са завишени. Дайте все пак по едно предварително мнение, моля!

# 23
И аз така знам, че в пубертета стойностите са завишени.
Моята девойка е на 14, но не съм я изследвала и не мисля за сега, поне докато се наместят хормоните.
Щом тренира баскетбол едва ли има наднормено тегло... Само тогава бих се впрегнала аз.

# 24

Скъпо ми се вижда това...
На iHerb намалението на абсолютно всички добавки с 28 процента ми го дава че върви още 29 часа. Те и други промоции имат и ще имат сега де, но тая ми е най-лесна че не проверявам кои хваща. Там би си намерила удължен на по-добра цена дори преди намалението, това дето показваш е жив обир... Но Now примерно С 1000 с удължено е 22.50 за 100 броя и 48.03 за 250. Редовни цени са това, смятай с промоцията как излизат почти с 1/3 надолу...
Поръчката ми е тръгнала даже вече, Д, С и К2 няма да купувам повече до следващата им годишнина.

Гущер, има отделно детски ендокринолози, макар че ако няма наднормено тегло, нередовен цикъл или други оплаквания, поне аз бих оставила детето намира за сега. Не подценявай факта че не само че спортува редовно, но и расте виждайки че заклеймяваните месо и яйца са си всъщност много здравословни даже. Това е един страхотен пример който даваш.

# 25
Хм, и аз пуснах поръчка от iHerb, но не са всички добавки намалени. Бях сложила в кошницата на Солгар Д, С и омеги, но не участвала в промоцията тази марка и разни други, не запомних.
Е, замених ги с Now.

# 26
  • София
Дъщеря ми (13 г.) тренира баскетбол и всяка година искат кръвна картина и ЕКГ. Понеже момичето ми е одрало кожата, тази година и казах да доплати за инсулин и глюкоза. Ще занеса резултатите октомври на моята ендокриноложка да ги погледне. Четох тук, че при децата стойностите са завишени. Дайте все пак по едно предварително мнение, моля!
На моята девойка мерих миналата година (тогава на 17 г.) - КЗ 4.9, инсулин - 8. Нищо не съм предприела, но ще ги  следя. Лошото е, че има страх и припада при взимане на кръв и рядко го правим 😉.
Препоръката за детски ендокринолог е добра.
Zaek ако се включи да каже, нейната дъщеря имаше висок инсулин, но не знам от каква стойност се води завишен при тийнейджърите.
С всичко съм заредена (спешно пазарувах вит. Д и магнезий през лятото), засега няма да правя поръчка към iHerb.

# 27
Хм, и аз пуснах поръчка от iHerb, но не са всички добавки намалени. Бях сложила в кошницата на Солгар Д, С и омеги, но не участвала в промоцията тази марка и разни други, не запомних.
Е, замених ги с Now.
Тя едната им е за определен набор марки, една за всички добавки, една за незнамсикакво... На мен ми се кръстосват очите да ги следя и правя по една голяма поръчка когато е на всичко и мирясвам. По подразбиране ми беше приложен в количката код дето не хващаше всичко, може би защото имах неща в нея от преди това. Заместих си го, без проблем го приложе. Че и код на приятел боднах след него, потупали са го по рамото за 6 долара и нещо от моята поръчка Grinning

# 28

Скъпо ми се вижда това...
На iHerb намалението на абсолютно всички добавки с 28 процента ми го дава че върви още 29 часа. Те и други промоции имат и ще имат сега де, но тая ми е най-лесна че не проверявам кои хваща. Там би си намерила удължен на по-добра цена дори преди намалението, това дето показваш е жив обир... Но Now примерно С 1000 с удължено е 22.50 за 100 броя и 48.03 за 250. Редовни цени са това, смятай с промоцията как излизат почти с 1/3 надолу...
Поръчката ми е тръгнала даже вече, Д, С и К2 няма да купувам повече до следващата им годишнина.

Оф, хич не искам от ихерб.
Но и за мен много промоция няма. Привлече ме, че е 500, нежен към стомаха, биофлавонещо си.
Но ми се ще да е с удължено от 500 с флавоноиди.

# 29
Вместо запис в новата тема, идвам с днешното манджорно.
Пилешки бут с гъби пачи крак по Шарпиански. Мнооого вкусно се получи. Да ми е жив и здрав гъбаря Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт