Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 83 (м. септември и м. октомври)

• 35 999
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 45
Аз поръчах тази:
https://bg.iherb.com/pr/now-foods-ultra-omega-3-fish-oil-180-softgels/8341 С отстъпката цената беше петдесет и няколко.
Оттук също съм я купувала, цената е съвсем друга. Сега я проверих 100-ина лв.
Поръчвам и козметика оттам.

# 46
Аз поръчах тази - една от най-хубавите, които съм пила. 3 бурканчета тамън. С високо съдържание на EPA/DHA. 2200/880
https://bg.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-norwegian-extr … -oz-200-ml/122471 Казвала съм, че винаги избирам течната форма, по-скъпа е, но се усвоява много по-добре.

# 47
Аз поръчах тази - една от най-хубавите, които съм пила. 3 бурканчета тамън. С високо съдържание на EPA/DHA. 2200/880
https://bg.iherb.com/pr/california-gold-nutrition-norwegian-extr … -oz-200-ml/122471 Казвала съм, че винаги избирам течната форма, по-скъпа е, но се усвоява много по-добре.
Ти па ме уби... Не съм виждала толкова концентрирана.
Поръчах си я тая омега.

# 48
Е, пени се, не пени се, ще го пия! Sad

# 49
Тя и само течната може да ти даде такива дози, от капсулите трябва по повечко бройки. Дори и концентрат да е... вижда се какви са в една капсула. Но пък то няма как да наврат повече в нея, става прекалено голяма да я преглътнеш.
Вече всеки си решава кое му е по-важно и кое го устройва повече, спрямо цена, спрямо че някои не искат да я пият с лъжицата, други искат да могат лесно да си я носят с тях, трети и пети пък не щат хапове и капсули... Има за всички.
Arwen, тя не че е толкова супер концентрирана, но това е в 5мл колко се съдържа. А в капсулите слагат по 1 грам и колкото съберат в него. Сметни 5 капсули от другия линк дето сложиха и излиза с малко под това количество. Просто 5 капсули всеки ден не всеки е навит да ги взема, че то и почти на никого не му е единствената добавка. Пък и те не излизат по-евтино, я сметни цената за доза дето са дали х5...

# 50
Ти па ме уби... Не съм виждала толкова концентрирана.
Поръчах си я тая омега.
Само високо концентрирана пия аз. 1 лъжичка и забравям. Преди време купувах една от 3300, имаше много положителни отзиви също и много бързо свършваше. За жалост - изчезна.

# 51
Мен не ме бърка колко са големи капсулите, нали ги дъвча, че са ми вкусни ..Nerd.
Ама наистина излиза солено да гълташ по 3-4-5 капсули от уж евтините.

Ох, ще откача, докато излязат на щерка ми кръвните изследания, че нещо урината излезе лоша...с белтък и кръв вътре. Без да има оплаквания Cold Sweat

# 52
Ако става дума за тези, на които аз дадох линк, аз пия по 1 капсула. Който иска може и по 2.
В момента съм с една омега дето трябва да се пият по 4 и нямам търпение да свърши.

# 53
Каквото ще да е, аз повече от 2 капсули няма да пия! Wink

# 54
Оф, сега пък видях, че има соя тая течната.
Уж "няма други съставки", па отдолу бам - соя Rolling Eyes

# 55
  • Sofia
Уф, вече е спешно и аз да вземам добавки. Другата седмица си прибирам и ще си пусна изследвания на витамини.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 22:50 от Karen

# 56
Аз си харесах и магнезиев малат
https://bg.iherb.com/pr/kal-magnesium-malate-400-90-tablets/73769

ама ще чакам и с-то дето си харесах. Сигурно него ще взема, други разгледах, този май най ми допада и е изгоден.
Но ще трябва и нещо друго, че нали 70 лв за безплатна доставка трябва. Някой д ще видя за майка ми.

# 57
Имай предвид че промоцията с -28% на всички добавки свършва след час и нещо, те ще имат и други де, просто не знам кога какви и иска дебнене. Пък в краен случай то ще ти е първа поръчка така че сваляш си приложението и през него с кода за нов клиент пак едни поне 20% ще ти намали на всичко. Пак ще е по-изгодно от там да си напазаруваш.

# 58
Аз свалих приложението.
Ама ако поръчам от компютъра, а не от приложението, няма ли да имам тези 20%?
Иначе ще изпусна тази промоция. Ще си чакам онова с.

# 59
Виж в темата за iHerb как беше, то всъщност код се пише ами не помня дали важеше и от компютър или от приложението само. Или двете отделни да бяха... отдавна не съм им нов клиент.
Покрай тази си годишнина обикновено правят по един цял уикенд с намаление на абсолютно всичко със съответния процент колкото години са. Без значение добавки, козметика, абе просто на цялата поръчка. Би трябвало малко по-нататък в месеца да имат и такова, проверявай честичко. Или си разреши известията на това приложение, то ще те наспами да ти каже Grinning

Общи условия

Активация на акаунт