Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 83 (м. септември и м. октомври)

• 36 016
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 60
Оф, сега пък видях, че има соя тая течната.
Уж "няма други съставки", па отдолу бам - соя Rolling Eyes

Какво те притеснява в соята? Алергия някаква, непоносимост? Иначе колко пък соя да има в една чаена лъжичка?
Аз съм от малкото бели хора, които харесват тофу и откакто разбрах, че е съвместимо с режима, го употребявам. Тук дали ти или Невър не ми написахте, че съдържало естроген. Е па нормално рунтав съм си и още не са ми поникнали гърди! Joy

# 61
Този естроген бил канцерогенен. Освен това масово продават Тафу с произход Украйна. То ми е по-вкусно. Българското нещо..не ми допада.

# 62
На мен естроген хич ми не требе, щото съм в тая възраст, дето е много и пречи.
Канцерогенен е, като е много, да.

# 63
Оф, сега пък видях, че има соя тая течната.
Уж "няма други съставки", па отдолу бам - соя Rolling Eyes

Какво те притеснява в соята? Алергия някаква, непоносимост? Иначе колко пък соя да има в една чаена лъжичка?
Аз съм от малкото бели хора, които харесват тофу и откакто разбрах, че е съвместимо с режима, го употребявам. Тук дали ти или Невър не ми написахте, че съдържало естроген. Е па нормално рунтав съм си и още не са ми поникнали гърди! Joy

Хич не е ок соята. Фитоестрогени, не е за нас.
Плюс за щж не е ок. За червата също съм чела, че може да доведе до пропускливост, абе какво ли не.
Също и цялата соя по света е гмо.
Сега ако се окаже в някоя добавка да има соя не си го слагам на сърце, ама принципно избягвам.
Алергии също може да причини.

# 64
В такива количества в каквито ще е в това рибено масло... евентуално само на някого с алергия да направи проблем. Така както го пишат "Съдържа: риба и соя" е обикновено как изброяват възможни алергени. Виж че като съставка няма някъде посочено соя, но те не могат да гарантират че няма някакви следи поне, ако на същото място се преработват и продукти със соя. Изобщо не говорим за количества както ако ядете соев продукт като тофу и от сорта, че евентуално да внесете фитоестроген дето да ви бърка.
Между другото, доста са отзивчиви ако им пише човек с въпроси, така че това лесно може да се изясни за който го притеснява.

# 65
А, не, ще си я пия, поръчах я вече. То не е ясно и в другите дали и колко има. Тофута и подобни не ям. Суши много рядко, то без соев сос не върви.

# 66
Арвен, всички производители на добавки пишат "може да съдържа следи от соя, и ала-бала.
Пила съм я неведнъж и както казах по-горе, е една от най-хубавите Омеги, които съм пила. В целия буркан колко соя мислиш, че може да се съдържа? Сигурно с един залък тофу ще приемеш много повече от колкото целия буркан Омега. Аз също съм на твоята възраст и също избягвам естрогенови добавки.

# 67
Месечен кантар свързан с известно разочарование! Sad
100 кг., точно колкото и преди месец. За да има някакъв оптимизъм, тумбакът е -2 см. , 105 см.
До известна степен е очаквано. За една седмица август ме оставиха ерген. С тоя-оня по мастичка, по ушенце, по краченце... После море - пак мастички, цацки-мацки... На това море и упражнения само веднъж правих. И за финал и капак два сладкиша в една седмица. И те така те!
Септември и октомври се очертават слаби месеци, ще видим кантарите тогава. Simple Smile

Пристигнаха нещата от VikiNuts. Облизах по една лъжичка.Този натуралният е чук, много ми хареса. Лешниковият си е съвсем нормален. Като Нутела. Нищо особено. Интересен е ореховият шоколад. Необичаен вкус, но бих казал, че ми харесва. Жалко, че е със захар. Последните два ги предадох за унищожение на поданиците, като люто ги заплаших, да не барат натуралния.
Какаовата маса ми прилича на някакъв трошляк, освен това и ми малее, но я премерих - точно 250 грама.

# 68
Гущер, ако беше наблегнал на “мацките” щеше да се хвалиш с минуси сега Joy

# 69
Още повече, че щеше да е изхвърлен гол и гладен на улицата, след разкритието Sweat Smile

# 70
Гущерон, на фона на това, което си изброил, пак имаш напредък. Първо - не си качил. Второ - имаш минуси в сантиметъра. Та не виждам повод за разочарование.

# 71
Месечен кантар свързан с известно разочарование! Sad
100 кг., точно колкото и преди месец. За да има някакъв оптимизъм, тумбакът е -2 см. , 105 см.
До известна степен е очаквано. За една седмица август ме оставиха ерген. С тоя-оня по мастичка, по ушенце, по краченце... После море - пак мастички, цацки-мацки... На това море и упражнения само веднъж правих. И за финал и капак два сладкиша в една седмица. И те така те!
Септември и октомври се очертават слаби месеци, ще видим кантарите тогава. Simple Smile
Помниш ли отначало като те погнахме тук какво ти казахме - ще отслабваш, ще спираш, пак ще почваш... без това не може. Продължаваш си напред с режима и това е. Сантиметрите са ти по-важни като цяло а и мъжете много по-лесно качвате мускулна маса, тя тежи къде повече от мазничкото, може и това да има нещо общо.
Ама пък я сравни като цяло как си сега спрямо тогава Grinning

Моят кантар пристигна, ще му търся довечера в кой ъгъл показва най-малко Joy
Силно съм скептична към тия измервания на проценти мазнини, мускули, кокали и прочие, но сериозно съм се вбесила на мен си как съм се отпуснала, та поне някаква тенденция ако мога да виждам ще е добре.

# 72

Е па бях ви в ръцете, 4 на 1, а не се възползвахте от моята наивност! Joy

# 73

Е па бях ви в ръцете, 4 на 1, а не се възползвахте от моята наивност! Joy
Само от женска солидарност с твоята кралица Sweat Smile
Шарпи е много права и нямаш повод за притеснение, а Нат ти напомни основни "правила" в отслабването, та си си за хвалене! Освен това си мъж и трябва да си тежиш на мястото, по възможност от мускули, но все пак под 100 кг ще си кльощав като тийн Grin

# 74
Абе с 10 кила и по-трапецовидна форма ще е по-добре. Още не съм теларка. Wink

Общи условия

Активация на акаунт