Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 83 (м. септември и м. октомври)

• 35 993
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 30
Елора, от този на Now който е удълженият от 1000 вземам на баща ми от години. Той е откак се помня с гастрит, даже с язва беше по някое време, не знам сега как е. Не е имал проблеми или дразнене, сам си пита да му взема пак като види че свършват.
Ама у нас тая опаковка е 67лв, а в iHerb е 48 без намаление и към 35 със сегашната промоция. И аз се дърпах до някое време, но накрая почнах което мога от там да поръчвам, това са грешни пари като сравня цените у нас. И не го правя само защото възможностите финансово хич не са ми големи, просто предпочитам да си оползотворявам средставата по-добре. Разликата винаги мога да я обърна в пържоли, най-малкото, вместо да я дам на всички прекупвачи по веригата от там до тук Grinning
Преди като минаваха през митници и прочие, не се навивах наистина, то супер досадно. Но откакто ги направиха и ДДС да им се начислява, и всичкото им... то няма разлика дали пазарувам от тях или от някой нашенски онлайн магазин. Е, всъщност има - плащам много по-малко за същите неща и ми ги носят на място до вратата с безплатна доставка Grinning

# 31
Аз се чудя и дозата от 1000 дали ще е ок като спра цигарите.
Затова се чудех дали да не мина на удължено, но от 500 и ми се щеше с биофлавоноиди да бъде.
Ама не откривам такъв. Булвит имаха едно време, сега нямат.

# 32
Не съм и търсила 500 с удължено, сигурно има и там варианти.
Swanson, Timed-Release C-500, 500 mg, 250 Tablets е подобен като от твоя линк и е 32 и нещо в iHerb, а ти дето го показа е толкова за 100 броя... но е разпродаден в момента, на 4ти пише че ще го имат. Те и в момента заради промоциите ги спукват от поръчки и съответно някои неща свършват чат-пат. Ей този имам предвид, с шипки бил и незнамсикакво.
https://bg.iherb.com/pr/swanson-timed-release-c-500-500-mg-250-tablets/117556
Повечето такива са големите дози наистина.
Но то като не е наведнъж, не е страшно и повече да е. Те до към 400-500 не са проблем и да не е с удължено освобождаване, повече от това вече няма смисъл. 750 си мисля че бях срещала от някоя марка, дали не и от техните собствени... не помня вече.
На мен ми беше с витамин Д и с К2 да се заредя основно, че то абсолютно не си струва, те същите ми излизат двойно ако си ги купувам тук.

# 33
Ето това вече е изгодна оферта. Цели 250 броя + флавоноиди от шипка.

То сме обсъждали защо предпочитам С с удължено. Иначе ако не, просто се изпишква и са си пари на вятъра.
А си мисля и че като е постепенно, така за бъбреците е по-добре.

Скрит текст:
Нали няма опасност ако платя в ихерб и да почнат да ми точат нещо от картата? Много ми е притеснително да плащам в чуждестранен сайт преди получаване на пратката.
Досега само в бг сайтове съм плащала. Визирам аптеки предимно и някой книжарница.

# 34
  • София
Елора, моят е този на Nature's Way: Buffered Vit C-500. Доволна съм, оттук съм го взимала.

Колкото до iHerb:
Скрит текст:
- не се притеснявай многократно съм пазарувала оттам, нищо ми няма на картата, но и нали все пак си има защити от банката, има и дневен лимит и т.н., Аз получавам емейл или СМС при всяка транзакция и може да се отреагира навреме, ако някой тръгне да тегли, но това не се е случвало до момента.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 07:36 от BFF_

# 35
Елора, за някакви незнайни сайтове и аз не смея, но те са както се вижда от промоцията от 28 години... По принцип винаги можеш да си направиш виртуална карта примерно, която да ти е само за такива разплащания, щом се притесняваш. Тя е дебитна, ти като я зареждаш само колкото ти трябват за да платиш, никой няма как да дръпне от нея пари които ги няма там. Но поне аз не съм чула точно с iHerb за такива проблеми. Според мен не са по-рискови в това отношение от някой търговец у нас, даже при тия им мащаби предполагам че и защитите им от крадене/изтичане на данни ще са по-добри от на малка фирма...

Иначе да, сега виждаш какво имам предвид като казвам че е много по-изгодно там. Просто те купуват огромни количества и то направо от самите производители. А не тук да са ти минали през няколко прекупвачи... макар че цената от 67лв която ти цитирах одеве беше от сайта на Now Foods, т.е. те си го продават на толкова тук а не през посредници, складове и накрая и на аптеката надценката. И пак е с 1/3 нагоре, просто са безобразни у нас цените на добавките. Те от някои неща имат и огромни разфасовки които у нас изобщо не се продават де. Примерно по едно време мисля че виждах този витамин Ц от 1000 на Now Foods при тях и в още по-голям буркан, май 500 да бяха. От омегите им също имат по-големи отколкото се предлагат у нас, но те тук ще са на такава цена че няма кой да си ги и купи де. А големите излизат супер изгодно.

# 36

Елора, и да се опита някой да ти точи картата, предимствата към днешна дата са, че имаш смс известия, че плащането върви с 2 факторо удостоверение и че кредитните карти имат лимит (не е да е от дебитна, вързана към сметка). Осввн това (понеже са ми теглили хакрски пари и успяха да заобиколят защитата на банката), първо ти дръпват мн малка сума, за да пробват, дали се получава 🤭🤭🤭Мигновенно получих известие по моб приложение и позвъних на банката (номер на картата)да ми блокират картата. След което в банковия клон да пиша там оспорване на транзакция. Възстановиха ми сумата. (Търговците също се стремят пред банковите институции да са изрядни)

Гущер, и аз така съм чела, че за деца си теябва детски ендокринолог и че стойностите на инсулин са различни. Той сам по себе си е растежен хормон.

+1 че ти си мн добър пример. Същото се случи и с ММ и голямата дъщеря, сега заедно оглеждат етикетите в магазина 🤭разговарят за храната, за спорта..  Тъкмо навреме ми идва

Шарпи, чудни са гъбките (тоз гъбар мн продуктивен - да ти е жив и здрав 🍀 ). Аз ще заложа на другият ти топ продукт - патладжан 🤔даже и на яйца .. пълен ми е хладилника с тях (вчера се завърнахме от село, официален край на ваканцията, нищо че има още 12-13 дни)

ММ бърза да се метне на Кантарев 🤭аз се чувствам добре без него🤭С Метревски по-добре се разбираме. Той казва, че нямам промяна (това ми стига след безобразията с плодове цяло лято и изкушенията с домашни неща) и си го обичам повече

ПП: Благодаря за новата тема! 🌼

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 10:02 от fotokod

# 37
Елора
Изпуснах виии. Имам да чета . Ама от почивки не мога да се спра😃

# 38
Аз заковах теглото на 69 първия месец от режима и няма мърдане. Вече станаха 2 месеца горе долу.Все пак съм довона защото е под 70, пък и теглото не ми е основна цел.

# 39
Наткиният сайт много евтин бре!!! Този магданоз, който коментирах, че са вдигнали от 25 на 28 лева, там на 12 редовна цена. Поръчах си два магданоза и един мегапак рибено масло с най-високите там неща, който намерих. 240 капсули за 80 лева след отстъпката. Предишния, който купувах от БГ беше 120 капсули за 114 лева. Натка, десет хикс! Wink Joy

# 40
Хахахааха, само това не ми бяхте пришивали, ще ме изтъпани и за него изкуственият интелект... един ден се хилих като ряпа че ми щукна да погледна отгоре на темата какви ги е накъдрил Joy Не смятам че имам заслуги аз, беше просто напомняне, да не изтърве някой големите им промоции в момента.
Сайта сме го споменавали доста пъти, има още немалко в темата дето пазаруват от там. И то не като мен предимно по веднъж в годината да нарина една кошница и да мирясам до следващата годишнина, то така хептен благо идва Grinning Тук както сме се събрали сериозни потребители на добавки... точно за нас е.
Както казах, за мен са грешни тия пари дето им търсят на същите неща у нас. Особено пък в аптека... те няма просто как да имат добри цени, като поръчват малки бройки. Нали съм ги виждала и самите дилъри как драпат да си направят таргета, смятай щом от време на време имат специални оферти, примерно аптеката заяви 5 опаковки в рамките на месец от нещо и им дават 6та бонус, просто им я фактурират на нулева стойност. И пак са на печалба... Хубавите цени са за количества, няма как иначе. iHerb купуват директно от производителите и купуват по много, така че могат да си позволят да продават на такива цени.
Скрит текст:
Имат и реферална система, всеки акаунт си има един код - по принцип е за 5% отстъпка като го дадеш на някого и го приложи, но ако има по-голяма отстъпка на нещо, прилага по-голямата винаги. А на собственика на кода дава малък бонус във вид на кредит, да си го използва при следващо пазаруване. Като оставиш отзив на нещо дето си си купил, ти добавя и за него 1 долар кредит. От рефералния код не знам твърд процент ли е или зависи от нещо, от моята поръчка за 213 лева приятел е получил 6 долара и нещо в акаунта си.

# 41
И аз поръчвам от iHerb. Цените са убиец.

# 42
Гущер, може ли да споделиш стойностите точно на супер-дупер Омегата, която си поръчал?

# 43
Не знам дали е супер-дупер, но е най-многото, което намерих и е бая като количество:

# 44
И аз поръчвам от iHerb. Цените са убиец.
И аз, и аз! Сега бях на лов за Омега 3 Trollface Най-вече това поръчвам оттам, защото тук качествената Омега е от 100 кинта нагоре.
Гущер, не е супер-дупер точно тази. С ниско съдържание на EPA/DHA е.

Общи условия

Активация на акаунт