Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 83 (м. септември и м. октомври)

• 36 438
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 855
Екстра са си ти килата, както си се захванал ще промениш още и композицията но тегло не ми звучи като да ти трябва да е по-ниско.
Поне повечето мъже с такъв ръст биха били хърбави ако тежат съществено под 100. Или мазно слаби, което също не ти е цел, те мускулите са дето тежат.

# 856
Абе още има сланина около пъпа, а и на други места. Целта е и аз да стана теларка Wink

# 857
Е ще станеш де. Ама няма нужда за целта да тежиш по-малко, само това казвах Grinning

# 858
Нати, търси видеата в ютюб каналите на докторите дето си харесала. Когато гледах съмита на д-р Минди си харесах няколко лектора и имаше в каналите им видеа за нещата, които говориха в съмита.

# 859
Лекторите част от тях са ми познати вече и си ги следя, други тепърва ще се заравям. Трябва да си поразчистя списъците със следени неща че така се губя, те много станаха.
Запазила съм си имената им де, за всеки случай Grinning Но аз ако искам всичко да огледам и изслушам, трябва само това да правя по цял ден, то не е възможно просто. А колко още други неща имам на опашка от преди това...

# 860
Е те са записани, ама за без пари по 24 часа даваха да се гледат Grinning
Не са благотворителна организация все пак, че съвсем без пари да предложат всичко и завинаги да стои.
Записвала съм се и на други подобни събития, по същия начин беше. На едното май веднъж буснаха бонус, удължиха с още 24 часа. Но иначе пак така бяха за 24 часа, за който не си е закупил пакет с още там екстри.
На Минди Пелц беше едно от последните, там същата работа и то.
Тъй работят американците Grinning
Ако ти е интересно, мога да поровя за имена каквото съм си записала, имат и ФБ страница и там сигурно също са изброени.
Да, виж за имена, които са ти били интересни, аз ще ги намеря в спотифай в предавания.

# 861
Те всичките ми привлякоха интереса, обаче нямаше как всичките да изгледам, то физически не е възможно освен ако изобщо нямаш нищо друго за правене през тия дни и то пак ще се измориш. Аз хубаво по едно време се улових че съм награбила листи и химикалка, но пък така още повече време енергия иска. Английският ми е достатъчно добър, но все пак някои от нещата са по-сложни и искат малко повече концентрация, а ако тръгна и да ги записвам съвсем, на моменти се усещах че омотвам между български и английски при писането Grinning Отделно акцентите на някои от говорещите че имаше британци, австралийци и ддз какви още, та спирах, връщах, сакън да не изтърва нали... и става още по-дълго време от тоя един час дето са повечето интервюта.
Слагам страницата им във ФБ, има по дни имената на участниците. Оказва се че само тук-там имам запазени темите им също, но те и не винаги даваха реална представа само от заглавието какво ще разкажат де. А резюмета нямаше, имаше сложено представяне на този който ще говори и толкова. Донякъде и затова ме е яд за някои че пропуснах, по заглавието може и да не ме е грабнало отначало още, но вероятно и те щяха да са ми интересни.
https://www.facebook.com/thekicksugarsummit
Ще издирвам тепърва които не ми бяха познати за повече интересни неща от тях, ами кой знае кога ще е.И книги си набелязах, тях пък съвсем не знам кога, но някои ще влязат в по-краткия списък с чакащи.

# 862
А.Парушева,  СRP-то е високо-това е възпалителен процес и би могло да окаже въздействие върху резултатите. Имаш ли представа защо е нагоре. Няма изследван кортизол и щитовидни хормони. При висок кортизол са нагоре КЗ, а това води и до покачване на инсулина, но също и до увеличаване на кръвното.
Момичетата ще те питат сигурно, как се храниш.

Нямам представа защо е високо CRP-то. От години имам много често болки в областта на гърлото и челюстта от едната страна. В момента също ме приболява. Може би е заради това. Обиколих доста видове лекари, но никой не намери причина за тази болка.
Утре съм на изследвания за щитовидната. Ще взема да си пусна и кортизол, щом е от значение.
Нямам проблеми с високо кръвно, отвреме навреме се случва да ми е ниско даже.
Кръвната захар си я меря вкъщи - сутрин е височка - към 5,5/6. След хранене е добре, дори някой път е по-ниска от това.

# 863
  • В центъра на моретата
CRP- то показва възпалителен процес в тялото. Не е задължително да е от гърло, може да е от безкрайно много фактори, може да е от зъби, в т.ч. от стари пломби върху умъртвени зъби. Но е добре да се знае какво го поражда. На мен ми откриха нещо като гранулом на кътник, който беше умъртвен, но с доста стара пломба. Оказа се, че каналите не са били запълнени добре преди години, а пломбата като остарее се напуква и влизат микроорганизми, които започват да работят. Това, което ми казаха беше, че това нещо може да даде отражение в сърце, стави или други органи, без човек изобщо да разбере, че е от зъб. Видяха го с панорамна снимка. Е, оправих, де.
Ако прецениш, консултирай се с лекар какви изследвания още е добре да се пуснат. Иначе и тук можеш да ги видиш от тези, които хората пускат. ЩЗ също може да създаде проблем, който да повлияе на теглото.

# 864
Гущерчо браво. Много хубави резултати.
На мен ми изписаха Глюкофаж с дълго освобождаване чудя се да го пия ли.
Минахме и на пюрета не съм вече 100% дойно крава 😃
Реших да правя факт оня ден
 На 3тия час пршпаднах🤣
Нямам идея от какво но лекарката а и мм категорично ми забраниха да пробвам пак. Честно казано 3 дни не съм много ок слид тоя мини мини факт
ГХИ има по магазините.  2 пъти съм взимала от разл места  не ми харесва мшриса а и вкуса на хроната и не ползвам

# 865
Как на третия час бе душа, ти сега през колко време ядеш?

# 866
  • на острова на мечтите
Dara, Фнимавай бе! Роди преди половин година, закъде си се забързала? Те само мъжете постигат светкавични резултати. Ние по трудния начин 😥🏃🧗
Чета ви най-редовно, ама не успявам да пиша. Много работа на работата. Уф пък.
Иначе държа шестицата 💪

# 867
Аз днес реших, че ще правя 24 часа фаст, сега ми е 22-рия. Привиждат ми се пържоли. 😂

Последна редакция: чт, 17 окт 2024, 17:50 от LieToMe

# 868
Няма лошо във фастовете, много хубаво нещо са си даже и особено за нас. Ама за който е свикнал по-често да яде, по-добре първо да разреди интервалите на хранене, пък после да гони по-дълъг фаст че стават изненади. На някого може наистина да му стане зле особено при не баш преборена ИР, но дори и да не е това, понякога просто е тегаво ако се метнеш от раз.
Дара, пишеш че не си на 100% с кърмата но все още кърмиш, така ли? На места съм срещала че при фастове върви и все някакъв детокс и се отделят разни неща дето са за изхвърляне дори и в кърмата - заради това не препоръчват или там максимум до към 13-15 часа. Ако искаш поне проучи въпроса повече, преди да решиш да опиташ пак. То със сигурност и по това няма да е само едно мнението, но поне да си по-информирана ако не си ровила досега.

# 869
Дара гуш от мен. Явно още са ти разбутани хормоните. И при положение, че кърмиш фаста е крайно неподходящ към момента. Дръж максимално изчистено хранене, макар че и въглехидрата ти не бива да е на минимума, ама поне да е нещо читаво. Защо лекарката ти иска да започваш хапче, влошени са ти резултатите ли?

Общи условия

Активация на акаунт