Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 83 (м. септември и м. октомври)

• 36 434
  • 1 042
  •   1
Отговори
# 885
С какаова маса. Още 50 грама ми останаха. Следващата торта ще бъде 50 на 50. После няма да поръчвам.

# 886
То може и с орехи да се пробва Grinning

Нати, аз салатите отдавна ги намалих. Имам предвид ям салата, но не  като преди. Преди ми бяха по-големи салатите. Сега с по-малки ми е по-добре.

Днес се прибрах късно, аз нали към 19,30 ям, имам си стриктен режим, ама се случва да скиторя и не винаги успявам навреме да се прибера.
Бях на гости при приятелка, не мислех толкова да седя, ама много лаф моабет. Към 9 се прибрах. Та добре че майка ми донесла от болницата филе рибка. Имаше и две чушки пълнени с извара, сирене и яйца.
Малко микс, ама дреме ми. Поне не се наложи в 9 часа да правя омлет.
Салатката от малко марулка и пресен лук. Рибата леко безвкусна, то болнична риба, какво да очаквам. Но колкото да запълня стомаха. И не можах двете чушки да изям, само едната.
Абе ядох при дружката печени ядки, та затова сигурно не успях всичко да изям.

# 887
Ние тук сме се заприказвали за интервали на хранене и какво ли не, а гледайте ей сега какво чета в една група във ФБ за кето и НВ хранене...
Цитат
My husband and I are starting low carb diet next week. I like to snack at my desk at work. What are some easy, tasty snacks?
Дамата е член на тази група от началото на август така като гледам, да не помислите че с парашута скача и пита Grinning
Американци, сър Joy

От преди малко е публикацията, няма още отговори. Те сигурно повечето като мен са останали безмълвни де, но съм сигурна че ще предложат кето похапванки, да не би да спре дъвченето по цял ден нали. Щом е кето, не ги бърка.

# 888
Beki8,
Благодаря за споделения семинар. Гледах две лекции. От ден 4 за черния дроб и връзката със затлъстяването, интерсна беше.
От ден 5, за перименопаузата, не ме грабна, ама разбрах че много мускулна маса се губи и много протеини е важно да имаме.
Някой пие ли протеини и какви?
Относно лекциите, дали накрая ще ги пуснат всичките лекции за ден-два?

# 889
Имам колежка, същата като американката. Искала тя да си ръфа нещо. Joy
Аз съм по същия начин като Нати с фастовете. Ставам сутрин и съм сърдита на целия свят, дето се вика. Не мога да закусвам, направо ми се повдига от храна. Пия си кафето, знам колко е вредно да е на гладно, но не мога без и това е. После чак към 12 или след това обядвам и към 19ч вечерям. Понякога инцидентно между 12 и 19 имам там 50 грама лешници или бадеми, някой сладкиш който съм правила, но е рядко, не всеки ден. Особено малко преди МЦ съм постоянно гладна, наям се и все едно не съм. Joy Сега тоя 24 часа фаст ми се видя леко зор и то след 20-тия час. Започна много да ме било главата, ама зверски, не пих хапчета или кафе, а си изчака да се прибера и да си хапна. Светна ми моментално. Joy

Суровата торта и с бадеми, и с лешници много харесвам. Слагам каквото имам в момент налично. Какаовата маса е кът, защото щели да вдигат цените, поне така ми казаха от един магазин, в който купува. Имам и на Вики нутс, поръчах 500гр и една за Зоя - 150гр. Запазих се още като ми каза мацката, че ще има промяна в цените. Все още не виждам по магазините, де. На Викито е по изгодна от Зоя, смесвах ги, че имах и 50 гр отворена от Зоя не мога да казва коя е по-хубава. Едната е едно голямо парче (Зоя), а Вики е като парчета шоколад - по-големи. Миришат еднакво.

# 890
  • Sofia
И аз съм така, до обяд никаква храна не желая, само капучино. Заради режима минах на чисто кафе, наскоро открих прилично на вкус кокосово мляко без въглехидрати (от метро) и след 12 ч, за да не нарушавам фаста, правя капучино с него. И с чия става добре млякото, отгоре желирани боровинки и прилича на истински десерт. Децата го подкараха, въпреки че няма захар им хареса.

# 891
Ох, гадини. Ами ще поръчам на Вики вече.
Да си имам.

Абе с постоянно ръфане не се отслабва.

# 892
Снощи ви послушах. Салатата, яхнията с лъжица, пуешко бутче варено и после печено, сметана с боровинки за десерт ии май имаше и половин протеиново барче. Друго си е.

# 893
Какво е това протеиново барче? Защо ти е? Поддържа ти вкуса към сладкото най-малкото. Едно яйце изяж, много по-добро протеиново барче е от това сладкишче, което всъщност си изяла.

# 894
  • София
Ние тук сме се заприказвали за интервали на хранене и какво ли не, а гледайте ей сега какво чета в една група във ФБ за кето и НВ хранене...
Цитат
My husband and I are starting low carb diet next week. I like to snack at my desk at work. What are some easy, tasty snacks?
Дамата е член на тази група от началото на август така като гледам, да не помислите че с парашута скача и пита Grinning
Американци, сър Joy

От преди малко е публикацията, няма още отговори. Те сигурно повечето като мен са останали безмълвни де, но съм сигурна че ще предложат кето похапванки, да не би да спре дъвченето по цял ден нали. Щом е кето, не ги бърка.

Предполагам, че ще отговорят добронамерено. Жената е свикнала да похапва и не може да се откаже изведнъж. Аз бих предложила да похапва малки кубчета краве масло, оваляни в зелени подправки и сол. Така ще може безболезнено да се откаже от междинното гризкане.

# 895
Ако яде качествено човек на основните ядения, няма да има желание за нон стоп глупости.
Ако има, да ходят на психолог, това вече е сериозен проблем.
Макар че самия нввмх режим при мен поне страшно помогна и за емоционалното преяждане.

# 896
  • София
Имам позната, която е здрава като кон и слаба като манекенка. Тя е свикнала да яде на 3 часа. Ако и се случи ИР, трудно ще я убедя, че трябва да яде по-рядко. Има също така и популярна диета в САЩ за отслабване чрез "гризкане", което да замести обилните хранения.
Та, към хора, свикнали с такова хранене, бих предложила плавно преминаване - от непрекъснато похапване към 5 хранения, от 5 хранения към 3 и т.н.

# 897
Един тамън научил магарето си да не яде и то взело, че умряло... Joy

# 898
  • София
Гущер, трай си. Дебна те зад ъгъла с един екзотичен сладкиш. Simple Smile

# 899
5 съставки, не повече! Другото е за Долче.
Като казах Долче, отдавна не съм я мяркал. Всичко наред ли ѝ е?

Общи условия

Активация на акаунт