Разтълкуване на причина за раздяла

• 5 888
  • 131
  •   1
Отговори
# 90
  • SF
Може да е срещнала друг.
След 2-годишна връзка с годеж,  рядко някой си тръгва, без да  даде обяснение или сигнал, че ще го направи.
Но ние само гадаем. Дори да познавахме добре годеницата, пак можеше да не знаем истинската причина, а само тази, която на нас ни се струва или ни се представя.

# 91
Навръщане от парка с едно момиче от фитнеса се засякохме на светофара и се махнахме, при което тя се разяри от ревност и се скарахме пак, този път и двамата си крещяхме. Може би аз не трябваше да й отвръщам на крясъците, ама тогава ми кипна и на мен.
Останалото няма да коментирам, но е било грешка да й крещиш. Като мъж никога не трябва да крещиш на жена, демонстрирайки така емоционална нестабилност. Жените са по-емоционални същества от нас и понякога в подобни случаи реагират съответно по-емоционално, нерационално, крайно и т.н. Приемаш, че са такива, не им се сърдиш и продължаваш. Може да изразиш мнението си, да защитиш позицията си, но никога не крещи.

# 92
Навръщане от парка с едно момиче от фитнеса се засякохме на светофара и се махнахме, при което тя се разяри от ревност и се скарахме пак, този път и двамата си крещяхме. Може би аз не трябваше да й отвръщам на крясъците, ама тогава ми кипна и на мен.
Останалото няма да коментирам, но е било грешка да й крещиш. Като мъж никога не трябва да крещиш на жена, демонстрирайки така емоционална нестабилност. Жените са по-емоционални същества от нас и понякога в подобни случаи реагират съответно по-емоционално, нерационално, крайно и т.н. Приемаш, че са такива, не им се сърдиш и продължаваш. Може да изразиш мнението си, да защитиш позицията си, но никога не крещи.
Бах няма да и крещя. Емоции там дрън бръМ.  Как ли ще седя да ми крещи и ще мълча. Много се бърка това да си джентълмен и да търпиш тормоз и да мишкуваш.
А като мълчиш тя женичката си мисли, че явно не си и разбрал чувствата и продължава докато дадеш признак че си я разбрал Simple Smile

# 93
Не съм казал да стоиш мирен и да мълчиш. На мен лично веднъж са ми крещели и след като отсрещната страна не прояви желание да разговаря нормално, си излязох. Повече не се повтори.

# 94
Пробвай го с моята тва, почва да изпада в нервни кризи и да хвърля квото и попадне в ръцете. Игнорирането я влудява, докато не си получи скандала не може да се успокои

# 95
Бах няма да и крещя. Емоции там дрън бръМ.  Как ли ще седя да ми крещи и ще мълча. Много се бърка това да си джентълмен и да търпиш тормоз и да мишкуваш.
А като мълчиш тя женичката си мисли, че явно не си и разбрал чувствата и продължава докато дадеш признак че си я разбрал Simple Smile

RoninBG,
Няма нужда да крещиш и ти в подобна ситуация.

Мъжките гласове са по-ниски от женските, а ако си и бас, а жената, която ти крещи сопрано, нали разбираш колко неравностойно е крещенето 🙂
Не се излагай на твоите години..

# 96
  • ЯМБОЛ
Интересно къде се е изнесла набързо.При мама,в собствено жилище или в предварително наета квартира.Айо е последната опция,това не е спонтанно решение.

# 97
Пробвай го с моята тва, почва да изпада в нервни кризи и да хвърля квото и попадне в ръцете. Игнорирането я влудява, докато не си получи скандала не може да се успокои
Не знам. Аз с моята сме заедно от 20 години и досега не сме се карали. Имало е конфликтни ситуации, тук там някой спор, но никога не е имало крещене. Да крещиш на някого - това си е насилие според мен. Приемам го като неуважение и си тръгвам.

# 98
Темата се е разрастнала, затова ще отговоря на няколко въпроси, тъй като все пак хората са си направили труда да питат. Това с крещенето е разбираемо. Моят характер е такъв, че много рядко се паля или повишавам тон, така че след 2 години ако съм креснал може да го е разбрала като "какъв грубиян, сега пък започна да ми крещи". И тя не е от кресливите, но в този момент се уцелихме Expressionless

За сексуалната вечер - както споменах, нашия сексуален живот не е прекъсвал и не е имало проблеми там, винаги е имало привличане и инциатива от двете страни. Аз не очаквах такова развитие на нощта, дори вече си се представях да спя на дивана, но явно понякога логиката се губи в отношенията.

Снизходително отношение към нейните проблеми, задушаване като ти изнася под благовидния предлог на 'разсейване', бягане при родителите ти като не ти изнася, издънки с две различни жени, предложение за психолог. Защо ли си е заминала с ряз, чудно, действително.
За капак ох и ах, за три месеца след драматичната раздяла си с нова жена по сокаците и още цял месец след като си с новата се сещаш, че старата те била изоставила неочаквано бързо.
Интересно дали си същия човечец като от споменатите от Емма ~20 теми и дали си реален.

Не съм й казал, че е луда или нещо такова, а предложението за психолог беше, защото направих извод, че нито тя, нито аз знам как да разрешим вътрешните й проблеми.
Прочети този откъс от ми първото мнение:  "Обясних и това, но тя отвърна, че чувствала, че нещо не било наред с нея и не се чувствала добре генерално. Разтълкувах за себе си, че реагира така, защото спря противозачатъчните, отделно имаше напрежение в работата. Препоръчах й мой приятел психолог, отказа."

За новата ми връзка няма какво да се коментира, просто срещнах нов човек, с който ни е приятно да прекарваме време заедно. Иначе аз се отчуждих емоционално от годеницата си още след втората седмица след раздялата, защото за мен две седмици е достатъчно време човек да размисли, ако е взел неправилно решение под влияние на силни емоции. Не знам защо се очаква човек да се замонаши с години, неприятното усещане си остава задълго, но това не значи, че трябва да се спре да се живее.

Sweat Smile Това за скандалното облекло на жените във фитнеса верно беше голяма находка.
За какви фитнес бурки споменавате. В някои фитнеси облеклата са просто отвъд добрия вкус, ако трябва да се изразя деликатно. Който знае, знае.

Апропо, да наричаш злобен човек, когото твърдиш, че обичаш?!
Е, това че обичаш някой, означава ли, че той не може да се държи злобно? Доста странна вметка. Всички знаем как се изменят някои хора, когато си тръгват. То по това си личи, когато маските паднат, какъв човек си като цяло. 

Интересно къде се е изнесла набързо.При мама,в собствено жилище или в предварително наета квартира.Айо е последната опция,това не е спонтанно решение.

Не знам, не съм питал, но и да бях питал, сигурно нямаше да ми каже. За мен беше важно дали се мести временно или за постоянно. Иначе аз бих заложил на квартира.

Приемам го като неуважение и си тръгвам.
Без да се засягаш, може би наистина е така защото не те познавам, но мъж да си тръгне от брак заради скандал на висок тон ми се вижда смелост само на думи, отколкото реалност.

Разгледах другата тема и не видях много прилики с моя случай, освен раздялата. Нито съм 105кг, нито аз се изнасям, нито съм женен Grinning

Последна редакция: пн, 02 сеп 2024, 13:24 от Анонимен

# 99
То оставаше сам да си кажеш и че си същия човек Joy стилът на изразяване, светогледът и странните включвания за круши в разговор на тема ябълки обаче са си същите.

# 100
Sweat Smile Това за скандалното облекло на жените във фитнеса верно беше голяма находка.
За какви фитнес бурки споменавате.

Sweat Smile
Хич не си трол.

# 101
Ааа, заяждате се и искате да ме подхлъзнете в някаква драма, нищо общо с темата Grin Няма как да стане, учтиво отказвам след драматичните ми премеждия, описани в темата  Smile Който иска да вярва, който иска да не вярва.

# 102
Ааа, заяждате се и искате да ме подхлъзнете в някаква драма, нищо общо с темата Grin Няма как да стане, учтиво отказвам след драматичните ми премеждия, описани в темата  Smile Който иска да вярва, който иска да не вярва.
Важното е ти да си вярваш!

# 103
Е , какво си се размахал на жените , аз и да видя някой познат , дето не го познавам толкова добре с жена си , не го закачам или може просто да кимнеш . Може би е решила , че не я слушаш , със сигурност е усетила , че нещо в теб към нея липсва , ти не си се интересувал от проблемите на жената , а може би си искал да спре да ти говори за проблемите си .

# 104
  • Out of the Mix
Мъжките гласове са по-ниски от женските, а ако си и бас, а жената, която ти крещи сопрано, нали разбираш колко неравностойно е крещенето 🙂
Не се излагай на твоите години..
JoySmile

Rf, много ти е колоритно с жена ти. Wink

Не обичам високо, силно говорене, както и бързо скорострелно, въпреки че понякога и аз бързо говоря, когато искам за кратко време да кажа много неща, но го култивирам.

Авторе, Reagan искаше да каже, че става и излиза, отива да хвърля боклука, в парка на разходка, да купи кисело мляко, а не че се развежда с жена си. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт