ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 117

• 54 607
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
Днес:
6:00 З- кафе
13:00 О- супа от грах, яйца, сурови моркови, задушен з.фасул

16:15 Сл. з- кафе и коледни сладки, мое производство. Нещо взех да се издънвам.

90мин пауър йога в група 18:00-19:30
В- протеин пудра.
Няма да ям по нощите. Закопчавам си устата, и толкова.

# 466
  • София
Официално в отбора на 34-ти размер.
Вчера си купих и първия панталон Масимо Дюти в този размер и съм супер щастлива.
Нямам за цел да стигна до 32-и, който бях преди, но бих искала още малко да сваля.
Основен приоритет сега ми е изчистването на целулит и стягане.

Изобщо не ми е вкусна водата през зимата и си мислех, че като пия голямо количество неовкусен чай си е добър заместител, но се оказа, че не е така.
В залата ми изчисляваха на уред разни стойности за състоянието на тялото и излезе, че имам възможно най- ниска степен на хидратация.
От тогава се опитвам да пия повече вода насила, но не ми се получава.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 10:13 от Иля

# 467
  • Велико Търново
Иля, пробвай да си купуваш вода от 330 мл. в бутилки, дръж я топла и я пий със сламка.
Пепа, всичко на този свят е до време.В залата виждам около 60 годишни дами и господа, и много им се радвам.Аз ще ям до последно колкото искам и ще тренирам на макс, а каквото ми е отредил Бог това ще е.
И аз съм в 34 размер на Масимо, но не съм ок, но те и номерата вече не са това, което бяха.Дънките "кантар" от преди 12 години не лъжат.

# 468
Иля, ако имаш бутилка или чаша с вода пред очите в непосредствена до теб близост дали не би ти било по- лесно да се сещаш да пиеш?
Мен из нас така ме разконспирират какво съм правила последно (къде съм се застояла за по- дълго време)- по чашите за вода. Дори като готвя, на плота имам поне по 3- 4 чаши, от които постоянно пия и наливам.

# 469
  • София
Изхвърлила съм всички дрехи от периодът ми без деца.
Преди бях 45 кг, много слаба с телосложение на 12-год. дете, без грам разширение на ханша.
За 9 години тялото ми се промени, аз се промених, модата също.
За нищо на света не бих облякла в момента ниска талия, каквато носех преди, няма по- голямо удобство от високата.

На Масимо Дюти всички панталони от предишните колекции са ми 36-ти размер, за това и приемам новия ми 34-ти размер като прогрес за мен.

Тили, започвам и аз да обикалям из къщи с бутилка вода, а досега бях с чаша чай.

Сис, заредих си вече бутилки, но по 1 л. вода и ще пробвам.

# 470

Пепа, всичко на този свят е до време.В залата виждам около 60 годишни дами и господа, и много им се радвам.Аз ще ям до последно колкото искам и ще тренирам на макс, а каквото ми е отредил Бог това ще е.
Говорех за фитнеса такъв, какъвто познаваме и сме практикували години наред. С времето се видоизменя.
Иначе аз съм за движение до последен дъх (ако е възможно).

# 471
Блазя ви на всички които успявате въпреки възрастта да отслабвате.
Наистина се чудя как успявате да отслабвате
Аз ходих и на нутрисионист,койт каза ,че се храня правилно и не вижда причина за качването на кг освен възрастта.
Но да се движа повече въпреки,че спортувам и тичам.
Мн ми тежи корем,все пак са 7-8кг качени

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 23:31 от strawberry0302

# 472
  • в пералнята
В моя фитнес ходят основно възрастни хора. Говоря за 65+. Много са готини, защото хем си се движат, хем се социализират.
Едни и същи са, страшно им се радвам.
Дамите са едни засукани, готини, със завидни тела, въпреки възрастта. Някои господа са малко по-запуснати, но и те са си супер.
Ей така си се представям и аз след години. Wink

# 473
  • 1st floor
Следя ви тук от известно време за мотивация. Всяка зима качвам 3-4 кг и после ги свалям до края на лятото. Последните седмици ме налегнаха болки в кръста, даже от понеделник съм болничен и пия Милгама Н и диклак. Спрях обичайните тренировки с тежести и минах на леки раздвижващи и разтягащи, които са нищо работа. С ходенето нямам проблем и гледам поне това да правя, но пак не е много. Намалих драстично калориите и въглехидратите. За сега нямам драма с глада. Първите два дни паднаха някакви грамове, почти до килограм. Днес обаче пак на изходна позиция. Дали тези  лекарства водят до напълняване? Изчетох какви ли не мнения в нета и всичките много двупосочни.
Калориите стирктно броя във Фитнеспал-а, извадила съм и кухненската везна за по-прецизно мерене. Grin Та грешката не е в калориите.
Между другото - не успях да намеря в безплатната версия диаграмите на процентното съотношение П, В и М. Само платени ли са вече?

# 474
при мен са безплатни
най-отдолу след храната има complete diary и nutrition

Скрит текст:

# 475
Мъжът ми в момента спазва режим, изготвен от диетоложка специално за него. Гледам да се съобразявам и ям същото вечер почти винаги. За подкрепа. Снощи беше крем супа от карфиол (супер вкусна стана). За мен за десерт боровинки и банан. Ама тази супа е рядко явление,  като цяло е много месо в диетата и ми писна. Казвам му да й пише по-често да дава риба Simple Smile

# 476
Следя ви тук от известно време за мотивация. Всяка зима качвам 3-4 кг и после ги свалям до края на лятото. Последните седмици ме налегнаха болки в кръста, даже от понеделник съм болничен и пия Милгама Н и диклак. Спрях обичайните тренировки с тежести и минах на леки раздвижващи и разтягащи, които са нищо работа. С ходенето нямам проблем и гледам поне това да правя, но пак не е много. Намалих драстично калориите и въглехидратите. За сега нямам драма с глада. Първите два дни паднаха някакви грамове, почти до килограм. Днес обаче пак на изходна позиция. Дали тези  лекарства водят до напълняване? Изчетох какви ли не мнения в нета и всичките много двупосочни.
Калориите стирктно броя във Фитнеспал-а, извадила съм и кухненската везна за по-прецизно мерене. Grin Та грешката не е в калориите.
Между другото - не успях да намеря в безплатната версия диаграмите на процентното съотношение П, В и М. Само платени ли са вече?
Вижте този. Аз ползвам него, че има готови ястия. 🙂

# 477
След консистентни въглехидратни нарушения съм +2.5кг. Надявам се да е вода. Не съм правила диващини и преяждания, но това е положението.
На яйца и пиле докато не изчистя плюса. После осторожно с въглехидратите. И без коледни сладки. Imp

# 478
  • София
И аз съм така Dez, много прекалява с плодове и сладки и лошото е, че нямам стимул да се стегна....още крепя 57 но с тенденция да станат 58.
Направо ми писна, а преди съм била 55 без проблем.
Проблема ми е вечерята, все е късна и слвд нея я някой портокал, киви, бонбон...ужас.

# 479
Tedy, аз обаче те зърнах на снимки в другата тема, и изглеждаш страхотно! Аз съм ситна, 156см, и не трябва да съм над 52. Ще се науча с търпение. Сега зимата е по-трудно, но ще стане.
Изядох 3 варени яйца, отивам да направя рамо с Каролинка, и после йога. За днес приключих с работния ден.

Общи условия

Активация на акаунт