ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 117

• 54 596
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • 1st floor
при мен са безплатни
най-отдолу след храната има complete diary и nutrition

Благоадря! Открих ги! Grin Преди време бяха от горната страна...

УИНКС БЛУМ, благодаря и на теб за предложението, но съм свикнала с Фитнес Пал-а.

# 481
Здравейте. Искам да попитам има ли смисъл да се пият кетони и добавки за кетоза, ако не спазваме кето диета? Ще имат ли някакъв отслабващ ефект?
Да споделя за себе си.Не знам моето режим ли е, но от лятото реших да направя промени в храненето , защото не се одобрявах (62кг 160см.) Вече не ям бял хляб, захар почти никаква , сладко като цяло също. Увеличих колкото мога протеините. Като цяло не мога да пазя диети така че правя малки крачки към нови навици, а не да спазвам диета месец,два и после да си ям постарому. Правя си периодично мерене на % мазнини,мускулна маса и метаболизъм, определено свалих мазнини, спадна ми малко коремчето ( правя и упражнения,но по 20-30 Мин дневно), краката намаляха с 2см обиколка. Сега съм 58 кг. Пия някои добавки като зелен чай, спирулина, ябълков оцет и пия чай slim bear. В общи линии от всичко по малко промених и съм доволна, но сега се зачетох за тези кетони, които се рекламират.
Радвам се, че намерих темата, хубаво е да споделяш с някого какво правиш, някак те държи в релси Grinning

# 482
абсолютно никакъв освен ако не искаш да се сдобиеш с чудесен косопад

# 483
  • София
Буб, я разкажи повече, аз пия малинови кетони без да спазвам кето и за тях инфото е, че дори помагат за растеж на косата.

# 484
Да, така пишеше, че помагат за растежа и косопада.

# 485
пих ги преди около 1 1/2 година без да съм на кето
ужасен косопад, който на практика приключи няколко дни щом ги спрях
когато ги пих и с кетото, (май) имаше разултат за по-бързо сваляне, но аз от ниски в. винаги се сдобивам с косопад
предпочитам да имам коса и да съм пухкава отколкото да нямам коса и да съм минус няколко кг. Grinning
от години периодично го мъча това кето - не е моето
сега пробвам с малки количества от различните групи (м., в., б.), има известно раздвижване, но съм намалила калориите и ям изключително чисто

за кетото и кетоните - ако се храниш с въглехидрати, тялото гори тях, не кетоните - затова са излишни
ако си на кето - имат смисъл, защото увеличават кетоните, с които се храни тялото поради липсата на въглехидрати; по-лесно влизаш в кетоза
това е възможно най-семпло казано

бях взела първо някакви други, после тези
https://remedium.bg/malinovi-ketoni-kaps-1200mg-180br-075620/p
все още ми се мотае недопитата опаковка, но не бих я довършила

разбира се, възможно е на някой друг да е доволен и да му расте косата от кетони - мога само за му завиждам благородно

Последна редакция: пт, 24 яну 2025, 08:37 от bubanka

# 486
За косата много странно звучи, хубаво че си го изловила че така ти действа това чудо. Не всеки би заподозрял добавката.
И аз не мисля че има смисъл от пиене на външни кетони ако не си на кето или вмнв хранене. Дали ще навредят не знам, но и да помогнат трудна работа.

# 487
Хоп! И аз тук. Имам едни 7 кг за сваляне, обаче вече от толкова диети имам чувството, че не мърдам изобщо. Сега съм с режим по Грета Гуджино, макар и от 2 седмици, ами тц, нито грам не пада. А се старая и да имам домашни тренировки. Сериозно се замислям за изследване за ИР вече, макар че преди 2 г. всичко беше ОК.

# 488
пих ги преди около 1 1/2 година без да съм на кето
ужасен косопад, който на практика приключи няколко дни щом ги спрях
когато ги пих и с кетото, (май) имаше разултат за по-бързо сваляне, но аз от ниски в. винаги се сдобивам с косопад
предпочитам да имам коса и да съм пухкава отколкото да нямам коса и да съм минус няколко кг. Grinning
от години периодично го мъча това кето - не е моето
сега пробвам с малки количества от различните групи (м., в., б.), има известно раздвижване, но съм намалила калориите и ям изключително чисто
Абсолютно подкрепям болднатото. И аз неведнъж съм писала в кето темата, че на стриктно кето имах зверски косопад. И други екстри имах. Та тогава ги вдигнах и минах просто на нисковъглехидратно. Откакто оправих ИР след почти 3 годишен нисковъглехидратен режим, се храня също балансирано с умерени сложни въглехидрати. Чувствам се отлично и се радвам, че си върнах и любимите плодове.

# 489
  • в пералнята
И аз от кето се сдобих с косопад, а аз имам страшно много коса, която расте като плевел... През бременностите ми и след това косата ми растеше повече, вместо да пада. И цикълът ми намаля, като количество и дни, това също го свързвам с кетото, затова се отказах.

# 490
Аз изобщо не бих го и пробвала това кето, звучи като издевателство Grinning просто се чудех биха ли помогнали кетоните, защото си избирам нови добавки.
Истината е ( колкото и да не вярвах, че някой ден ще го кажа), че без спорт никоя диета не е напълно обнадеждаваща. Защото с отслабването, трябва да има и стягане, не висящи кожи. По един начин изглеждат 60кг с мазнини, по друг с мускулна маса.... Но аз съм с двама малки юнака вкъщи и няма как за момента, гледаме се по цял ден... Мога да тренирам по половин час, ако си открадна време за мен.. но пак има резултат де. Съчетано с малко съобразяване в храненето, е ок. Остава да се отърва от корема, това ми изглежда ужасно трудно засега и обмислям варианти,но ...

# 491
Аз изобщо не бих го и пробвала това кето, звучи като издевателство Grinning
Не е чак издевателство. Просто не е за всеки. Има си както своите плюсове, така и своите минуси.

# 492
Здравейте отново момичета,
Моля ви за помощ.
Положението при мен е плашещо,всеки ден съм почти +1кг.
Спортувам 2-3 седмично,ходя(е не успявам да направя 10000крачки),винаги ползвам стълби,не асансьор.
Храня се доста ограничено,не ям сладко,хляб,не пия газирано,не ям картофи,ориз .
Алкохо от време на време 1-2ч вино.
Преди си позволявах сладко в събота и си свалях вече и това не правя,а кг само нагоре.
Кръв изследвания ок,само винаги холестерола ми е малко увеличен,не знам защо.
Моля ви за помощ какво да проверя,на какъв доктор да отида,не мога вече така.Нутрисиониститр казват,че се храня правилно даже включиха неща които до сега не ядях като пълнозърнест хляб

# 493
килограм на ден не е за диета, а спешно за лекар, някъде нещо много се е счупило и когато го оправиш, килата ще се кротнат и дори ще тръгнат надолу

# 494
килограм на ден не е за диета, а спешно за лекар, някъде нещо много се е счупило и когато го оправиш, килата ще се кротнат и дори ще тръгнат надолу
Именно, но на какъв доктор да ходя вече не знам.
На какво може да се дължи,някакви болести?
Дайте съвети

Общи условия

Активация на акаунт