ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 117

• 54 674
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Велико Търново
Естествено, че съм тук!На теория всичко ми е ясно! 61.8 кг, но съм мазна.Работя много, имам притеснения разни и така.

Добро утро и хубава седмица, момичета!Преди фитнес и работа да се разпиша, и току виж съм станала по-стриктна с храната.От известно време вечерям с протеин Оhgood и 3-4 мандарини около 17.30-18.00 часа, а през деня закусвам към 09-10 часа и обядвам към 14.00.Мисля, че така може и да задържа килограмите, ако отслабна ще е идеално.Явно съм перименопауза, защото нямам цикъл от няколко месеца.

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 05:18 от siska79

# 391
Днес съм на фаст. 24 часа. Или 36, ако реша да не вечерям.

# 392
аз направих 30 часа от вчера на обяд до преди малко, не успях до утре сутринта
разочарована съм от себе си, спихна ми спортния ентусиазъм, цели 7 дена ме държа

пиете ли оцет с топла вода?
два опита и двата драйфам, био-то от dm пия

# 393
Ух, чак и в топла - това пък защо? Да е примерно половин чаша там с нормална температура, да го гаврътнеш на 2 глътки като шот щом си наумила да пиеш, ама в топла ще мирише по-силно това нещо. Ако и поначало не те кефи миризмата, как се преглъща това?

Аз 25 часа грубо за днес, през деня така и не огладнях, та и зор не ми е било. Чудя се що не оставих за утре направо да ям, ама по навик почнах да вадя храна и да редя в чиния... Grinning В първите дни от цикъла съм, апетитът от преди да ми дойде няма да го видя още някоя и друга седмица, в момента в който ми започне и се обръщат нещата.

# 394
Здравейте и от мен отново,аз вече твърдо се отчаях.
Здрависловно балансирано хранене ,спорт,внимаване кога какво ям и полека лека си качих едни 7-8кг ,на 49г в перимено и явно положението е това.
Не знам какво да правя вече.
Някоя в това положение успяла по някакъв начин да свали ужасните гадни кг.?

# 395
И аз съм на 49г в перимено и внимавам много. Не качих и грам по празниците, но ядох само малко коледни сладки, руска салата веднъж, и това беше.
Имам все още 6кг за сваляне, и ще съм на месо и зеленчуци докато не видя 50кг на кантара. Толкова са ми идеални. И след достигането им ще си продължа на месо и зеленчуци.
Много съм си променила хранителните навици през последните няколко години. Не се и сещам за ядки, а едно време прекалявах с тях. Не се подлъгвам с протеинови барчета, банани не докосвам. Сладко не ме интересува.

Движението ми е много малко, зима е, и отказвам да тренирам като морски пехотинец без да съм такъв.
Наблягам на йога и леки силови, за да не огладнявам.

# 396
Здравейте, момичета,

По моите представи всички, които сте писали на последната страница, сте много слаби Simple Smile Особено strawberry0302 я помня от преди месеци, когато пишех тук, май е в диапазона 40-50 кг Simple Smile Аз ако съм на вашите кг, само ще подскачам от радост и това е.

Добре се бях закотвила за около 2 години на 63 кг, което за мен е супер, обаче - започнаха издънки и сега съм 67. Влязох си в моя режим - вино само уикенда, месо, гъби и салати. Страхът ми, че пак ще се окръгля е голям.

Вчера бях отличничка - на обяд печена скумрия със зеленчуци, вечеря - печен лаврак с лимон и ябълки. Продължавам и днес.
Успех от мен!

# 397
  • София
И аз тук.
Спазвам си ОМАД и бързо премахнах задържаната вода от празниците.
Намалих тренировките, изключих за момента тези, които правех в къщи и се концентрирах само върху фитнес програмата ми- Slim& Shape.
Хранене- наблягам на протеини, включих и нови храни в менюто си, които от години съм избягвала, ядки и млечни- извара, котидж, скир.
Не се тегля. Преди се стремях към дадено число на кантара, гладувах, не спортувах и всяка сутрин се теглих, за да отчета качен, свален грам.
Сега целта ми е да свалям на обиколки, които отчитам по дрехите си, ям много повече и спортувам.

# 398
Здравейте, момичета,

По моите представи всички, които сте писали на последната страница, сте много слаби Simple Smile Особено strawberry0302 я помня от преди месеци, когато пишех тук, май е в диапазона 40-50 кг Simple Smile Аз ако съм на вашите кг, само ще подскачам от радост и това е.

Добре се бях закотвила за около 2 години на 63 кг, което за мен е супер, обаче - започнаха издънки и сега съм 67. Влязох си в моя режим - вино само уикенда, месо, гъби и салати. Страхът ми, че пак ще се окръгля е голям.

Вчера бях отличничка - на обяд печена скумрия със зеленчуци, вечеря - печен лаврак с лимон и ябълки. Продължавам и днес.
Успех от мен!
Ами за съжаление не съм 40-50кг и никога не съм била:(
Бях 72-73кг което за моя ръст беше ок,имам едри тежки кости.
Но от 4г нещата станаха неконтролируеми,вече съм почти 82кг,със спорт,ограничения,не ядене на много неща,сладко рядко си позволявам,но тази перимено яко ми обърка явно всичко.
Не мога да спя,яки вълни много често и както чета неспането също много влияе на ужасните кг.
Не виждам оправия вече,тотално съм отчаяна

# 399
Моя позната отслабна за 2 години 30 кг с калориен дефицит и фитнес, но с инструктор. Но тя е мнооого стриктна. Сутрин ставаше в 6 часа понякога да е първа във фитнеса, ходеше и в събота и неделя, ако й е ден за фитнес. С упоритост се получават нещата. Аз за съжаление съм несериозна.  Взех програмата на Топ академи и съм сигурна, че ще проработи, ама няма кой да да тренира 5 пъти в седмицата,  а и калориите рядко смятам, та ми е ясно, че проблема си е в мен.🤷‍♀️

# 400
strawberry0302, извинявай, объркала съм те с някой друг! Знам колко е трудно да се свалят кг, като напредне ЕГН-то. Аз на 47-48 год. направих голямото си отслабване, като 1 цял месец се мъчих да сваля първите 2 кг! От 73-74 свалих на 63  за 6 месеца с доста упоритост.
За мен формулата е постоянство всеки ден. И да се издъниш леко пак си продължаваш, но не се отказваш. Аз много обичам доста от подходящите за диета храни и това ми помага. Според мен всеки трябва да има някакъв план с какво му е приятно да се храни, да не се мъчим само Simple Smile
Фокусирам се върху нещо полезно и подходящо, което ще вечерям и си му се радвам по цял ден - дотам съм стигнала Simple Smile Но при мен нещата са драстични - дето се вика 1 баничка да изям и ми се е залепила... леко гладна съм по-щастлива.

# 401
Отчаях се,фаствах 6г,сега започнах понякога да закусвам,ям предимно протеин със зеленчук,много много рядко “вредни “храни и въпреки това все по-зле става положението.
Явно ще се примиря

# 402
някой с отзиви за Beast regime?
Диляна Попова ги рекламира в инста и фейсбук
с пици и дюнери е рекламата Mr. Green
https://shop.beastregime.com/

# 403
  • София
На мен личностно ми е много неприятен Стратимир и не би  могъл да ме спечели за нещо.

# 404
Simple Smile
аха, ясно, значи са известни отдавна,
искат 30-40 мин встъпително интервю, чудех се дали да се занимавам или са поредните, които ще ти правят ‘персонално, само заради теб и единствено заради теб’ диета и спортен режим и после напади до откат,  а ти корем имаш да сваляш

Общи условия

Активация на акаунт