ДНЕВНИК - да отслабнем заедно - тема 117

• 54 571
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Slim bear чаят, бях чела и хубави отзиви за Wow tea, та тъкмо да питам някой пил ли го е? Имат и добавка суперхрана, от което се добавя лъжица към закуската сутрин и хем помагало за отслабване, хем набавя 9-те най - полезни суперхрани за тялото. Това е по описание, някой пил ли е и от това, да сподели?

# 511
Slim bear чаят, бях чела и хубави отзиви за Wow tea, та тъкмо да питам някой пил ли го е? Имат и добавка суперхрана, от което се добавя лъжица към закуската сутрин и хем помагало за отслабване, хем набавя 9-те най - полезни суперхрани за тялото. Това е по описание, някой пил ли е и от това, да сподели?
Wow tea  аз го пих преди време, само чаят и въобще не ми действаше. Ще пробвам и Slim bear. Благодаря! 🍀

# 512
  • София
Херц, тук съм, никъде няма да ходя. Heartpulse
Харесала съм си голямо огледало от Икеа и тези дни като пристигне мисля да започна да ви заливам с мои снимки. Satisfied

Аз писах тези дни, че пия Wow tea като не вярвам в действието му, но на вкус е страхотен.

# 513
  • Велико Търново
Иля, ще чакаме с нетърпение!
Херц, браво.Тази сутрин съм 61.7, но аз си ям доволно и много добре знам, че от това не отслабвам.Гладна не съм си легнала нито една вечер.
Сега отивам на фитнес, в другата тема, където се показвам ми казаха, че съм сбръчкана, но поне не съм и дебела.
Приятен ден, момичета!

# 514
  • в пералнята
Сиска, ще ме умориш!
Те нали казват, че след определени години трябва да си избира малко дупе или хубаво лице .😁

# 515
Иля, ще чакаме с нетърпение!
Херц, браво.Тази сутрин съм 61.7, но аз си ям доволно и много добре знам, че от това не отслабвам.Гладна не съм си легнала нито една вечер.
Сега отивам на фитнес, в другата тема, където се показвам ми казаха, че съм сбръчкана, но поне не съм и дебела.
Приятен ден, момичета!
  Къде се показвате? Искаме да видим. 😃 Ако някоя мацка е свалила доста килограми, какво прави с кожата после? Аз малко да сваля и ми увисва на корема.

# 516
Ами от неядене не се ли забавя съвсем тоя метаболизъм,затова реших да закусвам понякога.

# 517
То не е въпрос съвсем  да не ядем, а да ядем по-малко.
Сиска, кой пък видя бръчки?

# 518
Да, метаболизма се забавя колкото по - рядко ядем..

# 519
Мерене като казвате става въпрос за калории или грамаж?

# 520
Мерене като казвате става въпрос за калории или грамаж?

Грамаж. И после виж колко грама въглехидрати, мазнини, и протеини приемаш. Тази информация ще ти е най-полезна. Калориите са след това.
Възможно е да задържаш вода от толкова смесвания.
Пишеш, че спортуваш. Какво точно правиш?

Вчера се храних 2 пъти.
о-3 бъркани яйца и ориз (не мерих ориза)
в- печено пиле и от същия ориз (жасминов), без да меря, оризът обикновено ме отводнява.
Вчера бях безумно подута, подозирам граховата супа.
Вечерта напарвих 90мин паъур йога. Нещо си разтегнах в предлактията, да му се невидяло.

Днес обаче ще меря всичко, и ми е ден за крака.

Теди, чудна си!
Бесито, успех!

# 521
Да, метаболизма се забавя колкото по - рядко ядем..

колкото по-малко калории поглъщаме

# 522
  • Велико Търново
Съни, Льоня.
Отслабвала съм няколко пъти по 25+ кг. и нямам увиснала кожа.Ген и спорт.Първите пъти като съм отслабвала е било преди 25-26 години, когато нямаше интернет, фитнеси и гурута.Сама.
Показвам се в темата за стил на 40+ години.

# 523
  • 🌊

Впечатлена съм колко по-малко от очакваното показа метъра. Чувствам се подуда, имам запек от 2 седмици откакто почнах Еутирокс и Достинекс, Дуфалак ми стана пръв приятел. Нережнимно е, но почвам яденето на ябълки и домашен хляб от ленено брашно.

# 524
Съни, Льоня.
Отслабвала съм няколко пъти по 25+ кг. и нямам увиснала кожа.Ген и спорт.Първите пъти като съм отслабвала е било преди 25-26 години, когато нямаше интернет, фитнеси и гурута.Сама.
Показвам се в темата за стил на 40+ години.
Видях те там, бръчки не видях, но явно и коментарът съм пропуснала.

Общи условия

Активация на акаунт