Кралски работи и клюки - септември 2024

• 81 467
  • 997
  •   1
Отговори
# 75
Само да вметна, че не само Марта, никой от хората, обсъждани в темата, нямаше да ги знаем, ако не беше произходът им или бракът с подходящия произход 🙂

# 76
  • София
Fenris, посещавала ли си двореца? Заслужава ли си?
...

Аз бях миналия месец.
Приятен дворец и интересна беседа. Два или три слота само имат с беседа на английски
Недостатъци - твърде големи групи в часовете на английски и не дават да се снима вътре.
Купилите предварително билети влизат с предимство. На място също може да се купят.
За групите на норвежки май имаше ограничение в броя хора, сигурно и за английските групи има, но наистина бяха твърде много хората когато аз бях.

Ето няколко снимки за обща представа(снимах ги от една книга)

# 77
  • # супернатурална #
Само да вметна, че не само Марта, никой от хората, обсъждани в темата, нямаше да ги знаем, ако не беше произходът им или бракът с подходящия произход 🙂

Абсолютно е така. Но отказвайки се от задълженията, редно е да се откажеш и от привилегиите. Поне така смятам аз. Иначе става "и душата в рая, и.......до края". Не, че е невъзможно, опитите продължават, но всеки си носи последствията под формата на всеобщо неодобрение, критики, вероятно и санкции. Така е устроен живота и все още никой не е взел успешно само меда му без жилото.

# 78
  • Някъде там
Скрит текст:
Някои можеше и да ги знаем, но нямаше да се обсъждат тук.

Явно и в Нидерландия е още много топло.
Максима много лятна вчера.
Колието много ми харесва.
Имала е два ангажимента.
Скрит текст:
Посещение  на Werkstation op Zuid в Ротердам, в контекста на Plinkr Aftercare. Това е дигитален коучинг метод за финансови консултанти, който насочва хората към финансово здраво бъдеще и се разширява на национално ниво от SchuldenlabNL.
И във фондацията Team Toekomst в Делфсхафен в Ротердам. Екипът Toekomst в Делфсхафен се ангажира да осигури на децата, които нямат равни възможности да растат, предпазна мрежа в собствения им квартал. Те правят това, като се фокусират върху подобряването на социално-емоционалните умения, вярата в собствените си способности и образователните резултати.

Една хубава снимка на Виктория от срещата с катареца.

Птицо вчера щях да ти пиша, за Хокон и дядо му не знам,но Харалд и баща му много си приличат и това сме обсъждали.

А вчера пък ми излезе училището на близнаците.
Много свежо изглежда сградата.
https://www.fanb.mc/

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 11:03 от daviz

# 79
Ето го Хокон VII:

Според мен са едно към едно с днешния Хокон.

# 80
  • Някъде там
О да приличат си много и те.
Вчера докато гледа тенис на маса и със златния медалист.

Харалд пък снощи е
връчил наградата Кавли на осем водещи изследователи в областта на астрофизиката, неврологията и нанонауките в концертната зала в Осло.

# 81
Да, аз бях в норвежка група и превеждах тихо на моите гости. Не бяхме голяма група - или бройката беше ограничена, или просто случихме на по-малко записани тогава. Английските групи сигурно са по-големи, защото повечето туристи все пак не знаят норвежки.

Много хубави снимки от двореца Simple Smile Aз помня единствено стаята с птиците, защото много ми хареса. Там чакат гостите преди да влязат за аудиенция с краля. Има и снимка с покойната кралица Елизабет в тая стая. Там се правят много от официалните снимки при аудиенциите. Ето от официалния кралски сайт:

Съгласна съм с госпожа Краули (госпожа ли е?), че като се откажеш от задълженията, трябва и да се откажеш от привилегиите. То от там идва конфликта - злоупотреба с привилегии за собствена икономическа изгода за сметка на реномето на цялото семейство и институцията. Сватбата мина и пак започнаха статии за Мариус. Зацикли и там разследването, явно още е в Италия и не е дал нови показания.

# 82
  • София
Максима вчера в Ротердам, много, ама много ми харесва!

# 83
Страшно ми харесва и на мен Максима. Винаги си е била прелестна жена, но напоследък е страхотна. Много добре изглежда.

# 84
  • Някъде там
Карл-Филип и София са херцогът и херцогинята на Вермланд и правят двудневно посещение в региона тази седмица.
Съобщили са за бременноста преди ангажимента, за да не забележи някой преди да съобщят официално.

# 85
Какво да забележи някой, тя няма никакъв корем още. Simple Smile След три бремености и раждания има кажи-речи същото тяло като преди тях. Де всички да бяхме с тоя късмет.

Ама много им стискам палци за момиче. Да й е лика-прилика Simple Smile Тя за мен е от най-красивите кралски особи.

# 86
  • Някъде там
Ако можехме да питаме нея, щяхме да разберем, защо така са си мислили.
Сега можем само да напишем това което е казал говорителя им и сме прочели :
"Посещението във Вармланд оказа влияние върху решението за публикуване на съобщението за бременност. За принцесата е приятно да направи това посещение и да не мисли за запазване на бременността в тайна. За нея е сигурност, че тя е обявена."

Фредерик днес приема нови посланици.

# 87
  • София
Принц Хари няма да се върне към кралските задължения, освен ако брат му Уилям не се извини. Въпреки това той бил готов да помогне на "Фирмата", ако бъде помолен от баща му, разкриват запознати.

https://life.dir.bg/zvezdi/hari-shte-se-varne-kam-kralskite-si-z … lyam-mu-se-izvini
Laughing

# 88
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Принц Хари няма да се върне към кралските задължения, освен ако брат му Уилям не се извини. Въпреки това той бил готов да помогне на "Фирмата", ако бъде помолен от баща му, разкриват запознати.

https://life.dir.bg/zvezdi/hari-shte-se-varne-kam-kralskite-si-z … lyam-mu-se-izvini
Laughing
Хари очерни  фамилията си на световно ниво, ся извинения...

# 89
Мина пред очите ми ,че искал достъп до класифицирана информация, като условие. Харкови работи. Те  " белия лук" там, израз за навалица, има кой да работи. сънува младежът.

Общи условия

Активация на акаунт