Кралски работи и клюки - септември 2024

• 81 050
  • 997
  •   1
Отговори
# 975
Жалко за жените, изгубили са свежест и естествено излъчване.

От суета ли и желание за вечна свежест, от различни представи за добър външен вид не знам, ама и трите преди 10-15 години изглеждаха в пъти по-добре от днешните си пластмасови лица.

# 976
  • Майничка
Според мен, Леонор си навива косата много нагоре, затова шапките й са много захлупени отпред. Косата й е дълга и гъста, кокчето й става много обемно, не се побира под шапката и за да я фиксира, я придърпва напред.

# 977
Като кралски зет, миналото на шаманът е все по-интересно на журналистите.
Вижте какво са изровили. Слагам го в скрит текст
Скрит текст:

Да, чисто гол е.

# 978

Попаднах ми снимки от сватбата на  родителите на вчерашната булка. Майка й е много хубава, имала е два сватбени тоалета, като втория ми прилича на гащеризон, ако е така е била много екстравагантна.
Принцеса Ан е била шаферка, на втората снимка е долу в ляво.

# 979
Още снимки от гръцката сватба

Скрит текст:

# 980
Какво ѝ подпъхват в пазвата?

На някои снимки и ракурси роклята ми е много хубава, на други не ми харесва.

# 981
Младоженецът с какво се занимава?

# 982
  • При семейството си
Младоженецът с какво се занимава?
Някъде пишеше, че е адвокат…в ЛА.

# 983
  • Някъде там
Какво ѝ подпъхват в пазвата?

На някои снимки и ракурси роклята ми е много хубава, на други не ми харесва.
Ан-Мари  ѝ маха листенцата от рози попаднали в деколтето.

А в амулета на букета пишат, че имало снимка на татко ѝ.❤️

Последна редакция: нд, 29 сеп 2024, 22:39 от daviz

# 984
Инфанта Елена на сватбата на братовчедката си Теодора!
Много добре изглежда!

Сем. Моралес - Алексия, най-голямата сестра на булката

Ана Мария де Моралес (в дясно), носи тоалета на майка си от предсватбената й вечер през юли 1999г.
До нея са брат й Карлос и сестра й Амалия.
Амалия се оказва като много популярно име в Кралските среди, 😀
Катарина Амалия от Нидерландия и Амалия от Люксембург.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 03:06 от MoSt new

# 985
Инфанта Елена на сватбата на братовчедката си Теодора!
Много добре изглежда!

Тя изглежда най-елегантно и столно измежду всички гости, че и младоженците.

# 986
Редакторът на клюкарското списание Se og Hør, което излиза с най-горещите новини за Мариус и Марта, признава, че от много време е знаел за проблемите с наркотици на Мариус. Но също уточнява, че не е знаел, че е толкова огромен този проблем. Не са писали нищо преди, защото са го считали за ''личен проблем''. Но в момента, в който полицията се намеси в началото на август, проблемът от личен станал публичен. И тогава списанието захапва здраво и започва да вади подробности за случая.
Според редакторът, който твърди, че е следял Мариус от влизането му в кралското семейство след сватбата на майка му с Хокон, Мариус има проблем с приспособяването към новия начин на живот в кралско семейство. Не знам дали това може да се води за аргумент, защото Мариус е бил много малък като се ожениха майка му и Хокон и едва ли помни много от предишния си живот.
Признава също, че списанието плаща за снимки. Явно има предвид и снимките, които излезнаха по случая Мариус - от разбития апартамент, на колата на Мариус с Ребека на излизане от имението Скаугюм, снимките, които и в Билд се публикуваха, от почивката на Мариус в Италия, и т.н.
На въпрос защо списанието публикува откъси от записания разговор между полицията и Мариус, редакторът отговаря, че е да илюстрират двойния аршин и че Мариус се е ползвал с привилегии.
Редакторът изобщо не е притеснен, че адвокатът на Мариус заплашва да съди списанието, че по незаконен начин са придобили аудио записа. Според редакторът си е съвсем законен начина без да упомеава какъв точно е той.

Списанието е изровило още снимки от годините като ''модел'' на шамана. И голата снимка от предния ми пост е от там. Опитал се е да направи кариера като модел и актьор преди да ''пробие'' като шаман. Сетил се той, че бил от емнайсто поколение шамани - майка му отрича да има шамани в семейството.

Скрит текст:

# 987
Не видях потвърждение на тази новина, но звучи логично. Заради огромната си популярност в САЩ принца и принцесата на Уелс са направили крачка в посока на разширяване на тяхната благотворителна дейност.
След публичния си видеоклип с актуална информация за рака по-рано този месец, Кейт Мидълтън тихо поднови работа и направи значителни крачки към бъдещата си роля в Съединените щати. Миналата седмица, шест месеца след първоначалното й обявяване на диагнозата и временното оттегляне от кралските задължения, тя проведе среща в замъка Уиндзор с членове на екипа на Центъра за ранно детство, което неусетно показва завръщането й.

Като по-съществен знак за това, което предстои, беше разкрито, че Кейт и Уилям наскоро са завършили и представили важен официален документ в Службата за патенти и търговски марки на Съединените щати. Това е подготовка за официалното стартиране на тяхната благотворителна организация Royal Foundation в САЩ.

# 988
  • София
Много сладки и щастливи младоженци.

Булката ми харесва много. А майка и Ан-Мари е с изключително стилна рокля Heart Eyes
Бенедикте и София испанска също са страхотни, въобще старата генерация е много елегантна на тази сватба.
Тук и на двете снимки ми харесва Мери. Кожа, коса, грим, всичко. Не виждам подпухнало. Въобще - без забележки от мен.
Другото, което много ми допада при нея е косата - винаги блестяща и красива.

Относно приликите с Даяна: личи си, че доста често снахите носят тоалети, сходни на такива на Ди. Дали е целенасочено не се наемам да твърдя. Много са различни трите, а Даяна и нейното излъчване никой не може да повтори и не би трябвало да се опитва.

Последна редакция: пн, 30 сеп 2024, 10:32 от jasmin tisane

# 989
  • Някъде там
И Амалия носи рокля на майка си, която тя е носила на предсватбената гала на Хокон и Мете-Марит.

Белгийците на последната литургия отслужена от папата, преди да си тръгне.
Хубав тоалет от Матилде. Направи ми впечатление, че доста често взе да носи "Dior".

Имал е посещение и на кралската крипта на църквата "Дева Мария" в Лакен.

Подробности, защо е решил да я посети :
Скрит текст:
Папа Франциск посети кралската крипта на църквата "Дева Мария" в Лакен в присъствието на краля и кралицата на Белгия, за да се помоли на гроба на католическия монарх, който през 1992 г. абдикира за 36 часа, за да не подпише закон за легализиране на абортите. Папата призова примерът му да бъде последван в момент, когато се изготвят "престъпни закони", и изрази надежда, че каузата за беатификацията може да напредне.
По време на посещението си в Белгия папа Франциск отдаде почит на крал Бодуен, благочестив католик, управлявал от 1951 г. до смъртта си през 1993 г., известен с това, че през 1992 г. абдикира за 36 часа, за да избегне подписването на закон за легализиране на абортите. След срещата в базиликата "Кьокелберг" с епископи, свещеници, религиозни и богопосветени лица Върховният понтифик се отправи към кралската крипта под църквата "Дева Мария от Лакен", където са погребани гробовете на много членове на белгийския кралски дом. Посрещнат от настоящите суверени, крал Филип и кралица Матилде, папата се спря, за да отдаде почитта си в мълчание на гроба на крал Бодуен.
Примерът на краля
След това, според пресцентъра на Светия престол, пред краля и присъстващите Папата "похвалил смелостта" на Бодуен, когато той решил да "напусне поста си на крал, за да не подпише закон, който е убийствен". Папата призова "белгийците да се обърнат към него в момент, когато се изготвят престъпни закони", се казва в бележката, публикувана в мрежата Telegram. В бележката се споменават закони в полза на абортите и евтаназията, които от години са законни в Белгия. По отношение на крал Бодуен папата отново изрази надеждата си, че "делото за неговата беатификация ще напредне".

При завръщането си в нунциатурата папата поздрави две бежански семейства - християнско от Сирия и мюсюлманско от Джибути, посрещнати от общността "Сант'Егидио" и пристигнали в Белгия благодарение на активирането на "хуманитарните коридори".

Общи условия

Активация на акаунт