Колко време ви отне за да се пренастроите за нова връзка ?

• 11 368
  • 381
  •   1
Отговори
# 120
  • Out of the Mix
До хора, начин на живот и желание е, също и "срещнали се в точния момент, място и време".

Но смятам, че уточнихме, че 40 с 20 не, но с 26-28+ и нагоре, не е нещо "екстревагантно".

Намерил ли съм си баланса, опознали ли сме се, покриват ли се всички нужди на домакинството, окей ли сме, обсъдено ли е, няма сила на света да ме накара да "изкарвам повече", ако съм доволен за себе си, стигат за всичко и искам да ми е по-спокойно. Другото са някакви излишни претенции. Уточнявам говорим за нормалност, не за просешка тояга да висят сметки, разходи, задължения, да се яде боклукчива храна, да се седи само вкъщи, и другото - милионерски "експозиции". Предлагам да не коментираме последните, защото са нищожен % от цялото, социума. Мога и можем, но по-добре не. Поне аз така смятам.

# 121
  • София
99 пъти сме говорили по темата. И както съм казвала, работя в голям търговски обект и нарочно гледам двойките. Оня ден ми направи впечатление една двойка с бебе. Но , все пак, жената да е била около 95, мъжът 80-85.
Набор 2000 в никакъв случай не биха се хванали с 80 ти.

# 122
Намерил ли съм си баланса, опознали ли сме се, покриват ли се всички нужди на домакинството, окей ли сме, обсъдено ли е, няма сила на света да ме накара да "изкарвам повече", ако съм доволен за себе си, стигат за всичко и искам да ми е по-спокойно.
А ако девойката не изкарва достатъчно и постигнатия сега баланс се дисбалансира? Това ще те накара ли да търсиш да увеличиш дохода си или ще направиш компромис с излизанията, примерно?

# 123
  • София
И аз не бих търпяла мъж с работно време, заради което не му виждам очите, а на мен се пада да се "забавлявам" с цялото домакинство. Смятам, че в днешно време е възможно да се постигне балансирано работно време и при двамата, освен ако не говорим за хора без особен избор. Другото е амбициозен мъж, който иска да си задоволи стремежа за мощна кариера и пари, но жена му трябва да жертва времето си и доста емоционални нужди, за да е постижимо това. Някои ги устройва, мен не.

Иначе е ясно, че във всяка възрастова група има индивиди, които имат широки възможности с другия пол и съответно в голям диапазон възрастови групи. Но те са по-скоро изключения, и дори на тях им се налагат някакви компромиси, за средностатистическите да не говорим.

# 124

има 10% от мъжете които покриват до 80% от изискванията на 90 % от жените.
Другите 90%  трябва да се оправят с 10% жени.  
Същото е за жените.
10% от жените изглеждат топ и  90% от мъжете се занимават с тях.
Другите жени 90% за тях  остават 10% мъже

Всеки иска номрален мъж/жена. Поддържан с норамална заплата. Образован/а. Симпатичен/а Весел/а. .... и др.
и опа процена спадна много рязко.
все съм чувала за теории с няколко вида математика и смятане, но тази ще да е няква нова и непозната...
10% от мъжете стигат за 90 % от жените... Joy
80% няма да включваме, че става твърде сложно...

10% от мъжете покриват 80% от желаните качества на 90% от жените.
Никъде на съм писал че стигат

# 125
  • Out of the Mix
Рок, да аз съм средата на 80-те, визирам набор 90-97.
Какво е това "99", което използваш постоянно?

За Лъвица, която е 88-89 (познах ли?) бих направил изключение.
Айде, "развеждам" те виртуално и да се приключва. JoySunglasses

Елифф, от изключително кратко време общувам с теб, почти не съм те чел, освен 5-10 поста на кръст (приятно ми е), но очаквах, че ще ме питаш подобно нещо точно ти. Wink
Темата е много дълга, с престоя ми ще се коментира и в други теми със сигурност много и занапред.
Ще ти отговоря кратко - в ситуация съм да не ми е проблем, но зависи за какво говорим - отношения в началото гаджерлък, или вече с общо домакинство и тя имаща вече някаква позиция, кариера, има разлика, съгласна? Simple Smile

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 10:38 от Revoker

# 126
  • София
Ревоукър, 88 Wink Ама ни мож, мъжо не ме пуска Laughing

# 127
А, ние сме били наборки Hug

# 128
Ще ти отговоря кратко - в ситуация съм да не ми е проблем, но зависи за какво говорим - отношения в началото гаджерлък, или вече с общо домакинство и тя имаща вече някаква позиция, кариера, има разлика, съгласна? Simple Smile
За да стигнете до общо домакинство, ти трябва да си се съгласил тя да те разбалансира Wink Тоест да си направил избора в полза на жената. Нали? Та, не ми отговори на въпроса Simple Smile

ПП Тя, ако има позиция, кариера и т.н. се предполага, че финансите също ги е натамънила, казус няма.

# 129
Елиф, подробности сега.
Както казва моят полумъж – разбери, ще бъдеш обичана.
Ти какво смяташ и искаш, каква си, няма значение. Laughing

# 130
  • Out of the Mix
Лъвица, а, не те пуска. Ти не го пускаш. Една жена реши ли, нищо не може да я спре. А пък теб съвсем, ще избушиш кочината. Animal RamAnimal LionAnimal SheepJoy
Но, ок, стига вече. Simple Smile

Мм, Елифф, умница си. Simple Smile
Има го момента за разбалансирането, защото всичко ми е подредено, вярно е.
Напориста и целеустремена си, в същото време зряла, спокойна и точна, наблюдателна, четяща и между редовете, това ми харесва. Wink
Иначе ти написах (в ситуация съм да не ми е проблем), ще допълня - винаги бих бил рамо и подкрепящ, но изцяло да разчита на мен дори за най-дребните неща, не смятам, че е здравословно в дългосрочен план. Всичко се случва.
Затова бихме били двойка, отбор.

# 131
А, ние сме били наборки Hug
+1 Smiley
Аз след един неуспешен опит мисля не бих изтърпяла мъж работещ с месеци в чужбина. Даже и седмици не знам дали ще изтърпя хах. Още по-лошо ако по-малко време е тук отколкото на работа, че  това търпях и то не краткосрочно. Не можеш да изградиш синхрон, близост, нормален ритъм на домакинство за двама, нищо. А и нямам вече време за подобни експерименти.

# 132
  • София
Ревоукър, така е, познаваш овенската природа Joy Ама съм си доволна от моя, кво да се прави Relieved

# 133
  • София
10 години разлика е нормално.

Ами не мога да броя колко точно пъти съм го разказвала това за възрастовите разлики по темите.

Че аз нали затова се разведох? То бяха уикенди, то бяха командировки, търпях, излезе в чужбина и след 2 години казах "стига".

# 134
  • София
Мъж в чужбина никакъв шанс да търпя... Толкова време без секс няма как да станат нещата. Отделно, че за всичко се оправяш сама и реално все едно нямаш партньор, нито за помощ, нито за емоции.

Общи условия

Активация на акаунт