Колко време ви отне за да се пренастроите за нова връзка ?

• 11 370
  • 381
  •   1
Отговори
# 105
Скрит текст:
Скрит текст:
25 годишната иска СПА всеки уикенд, в чужбина по веднъж месечно, Малдивите и Бали + подаръци, внимание, вярност, бели рокли, бебета.
Това у коя държава? Защото в САЩ ето какво е положението:

Повече от половината американци не могат $1000 да извадят за неотложен разход - ако им се счупи колата или ако влязат в болница. Всичко им е за текущи сметки - наеми, ипотеки, храна, застраховки, данъци... Но викаш за Малдиви и СПА има?
Разбира се, има сегмент от населението, който и всеки месец може да ходи на Малдивите ако рече. И в САЩ има, и в България. Но все пак България като по-бедна държава от САЩ, да ми говориш че всичките млади кифли очаквали да ги водиш на СПА и по чужбина всеки месец, извинявай много. Те нека си очакват, ама могат да го получат само разни инстаграм-моделки, мис Силикони, и тем подобни.

Нормално. И повече от половината американци са сами 🤣, с текущите си сметки.

Силиконката и моделката никога няма да си загубят седмица на Малдивите с мъж, който не им харесва особено и само защото им платил пътните и режийните.

Колко е бедна държавата няма връзка с очакванията на жените. В някои много бедни държави само средните и богатите мъже имат жени, по повече жени. 🌞

В България няма млади жени и съотношението млади и мъже на средна възраст/млади жени е доста високо. Няма и приток ма млади жени, какъвто има в САЩ. Jane може да иска нова кола за подарък, както е прието в Лас Вегас, но Juanita може и без подарък да мине ако няма документи. Е, Juanita е 1.50м, леко топчеста и далече от модел, но е на 20 или 25г, сериозна, готви и би гледала дете. На Малдивите няма как да иде, защото няма документи. Тя, разбира се, също иска това-онова, държи да се сключи брак, поне за да се легализира в САЩ, но я има. В пирамидата на населението на САщ има равен брой мъже и жени в различните възрастови групи от 15 до 60г, а в България на една 20-25г се падат по двама 45-49г мъже.

25г жена има много избор, а ако е прилично издържана от родители, често не се интересува от връзки.
[/quote]
Статистиката е хубаво нещо.
Според мене се случва друго.

има 10% от мъжете които покриват до 80% от изискванията на 90 % от жените.
Другите 90%  трябва да се оправят с 10% жени. 
Същото е за жените.
10% от жените изглеждат топ и  90% от мъжете се занимават с тях.
Другите жени 90% за тях  остават 10% мъже

Всеки иска номрален мъж/жена. Поддържан с норамална заплата. Образован/а. Симпатичен/а Весел/а. .... и др.
и опа процена спадна много рязко.

# 106
  • София
Това може да важи единствено за неексклузивен секс. За сериозни връзки, 10% макс могат да се обвържат с другите 10% (а най-желаните, дори да искат да се обвържат, не бързат), другите приоритизират други неща, ако не искат да са сами. А от тях само малък процент са топ. Та не е толкова драматично. "Пазарът" всъщност е доста честен, някои просто не искат да си признаят къде се намират в йерархията.

# 107
При мен пък беше огромен проблем, че имам образование, професия, собствено жилище, кола, подкрепа от родителите. Огромен, невероятен проблем. Ама си научих си урока. Няма никакъв смисъл да се раздаваш. По-добре вземай квото може докато може и ти е кеф. Поне после като кажат, че съм била лоша, да съм била наистина. Sunglasses

Тая песен толкоз често я пееш, съм забелязал, че малко ми става тъжно понякога. Все едно сама себе си опитваш да убедиш, че всичко е тип-топ. Може и да греша, естествено.

Иначе си те представих като Джак Спароу или нещо такова. "йо-хо-хо, взимай колкото можеш и нищо не връщай! Арр..." Grinning там нали тъй приказваха у филмите...

Ооо, благодаря. Джак ми е любим персонаж Heart Eyes как пък с него ме оприличи... 10x

Иначе, да, тъжно е, сигурно, ама не на мен. Аз се освободих най-сетне. И най-после мога да си се наслаждавам на себе си. Blush

# 108
  • Out of the Mix
Ако Мая си измисля - лъже и заблуждава само себе си. Да приемем, че не го прави.
Зрял, адекватен човек не виждам причина да го прави.
Аз нямам никакъв интерес да си измислям, каквото и да било.
Много е просто - всичко в реала лъсва. Wink
Още по-лесно - на една крачка разстояние е - среща.

Интересно с всичките квалификации е избрала да е в някакво село доколкото помня.
Но може да е решила да е "дауншифтнала" и да е на въздух и спокойствие, зелено, ако си има къщето някъде.

# 109
  • Paris, France
Как стигна до това?
Скрит текст:
25г жена има много избор, а ако е прилично издържана от родители, често не се интересува от връзки.

Покрай двете ми деца има много жени на подобна възраст и повечето нито са във връзка, нито връзка ги интересува. Учат, работят, зяпат в интернет, карат разни online курсове, захранват си каналите в Инстаграм и YouTube, учат езици, доброволстват в приюти за животни, сиропиталища (бляк, аз не бих могла), кухни за мигранти и дрогясани, домове за стари хора. В свободното си време карат колело, ходят в парка, на фитнес, правят йога. Това лято дъщеря ми се запозна с полякиня на 22г, студентка. Отишла на Канарските острови с майка си и прекарала почивката залепена за нея. Двете ми деца отидоха там с мъжа ми. Синът се срещна с приятел, отишъл там с баба си и дядо си ☹, които едвам го вадели от стаята. Предложихме им да им платим ваканции с приятели или сами. Не щат. Вече сме се отчаяли.

От мъже се интересуват основно кифлите, но те имат изисквания и не щат кого да е.

# 110
Хахахахха кво село
В областен град живея.
Иначе си имам и къща на село, да.

# 111
При мен пък беше огромен проблем, че имам образование, професия, собствено жилище, кола, подкрепа от родителите. Огромен, невероятен проблем. Ама си научих си урока. Няма никакъв смисъл да се раздаваш. По-добре вземай квото може докато може и ти е кеф. Поне после като кажат, че съм била лоша, да съм била наистина. Sunglasses

Тая песен толкоз често я пееш, съм забелязал, че малко ми става тъжно понякога. Все едно сама себе си опитваш да убедиш, че всичко е тип-топ. Може и да греша, естествено.

Иначе си те представих като Джак Спароу или нещо такова. "йо-хо-хо, взимай колкото можеш и нищо не връщай! Арр..." Grinning там нали тъй приказваха у филмите...

Ооо, благодаря. Джак ми е любим персонаж Heart Eyes как пък с него ме оприличи... 10x

Иначе, да, тъжно е, сигурно, ама не на мен. Аз се освободих най-сетне. И най-после мога да си се наслаждавам на себе си. Blush
Егоистка. Sweat Smile

# 112
Значи, Невена, ти всъщност говориш за своите деца. Живеещи във Франция.
Тукашните девойки на 25 години активно се интересуват от мъже, връстници, влизат и излизат от връзки.
Тук сме още старомодни.
За кифлите нищо не мога да кажа, извън обсега на интерес са ми.

Интересно с всичките квалификации е избрала да е в някакво село доколкото помня.
Село и квалификация не е оксиморон. Даже и кариера може да се направи.

# 113
  • Paris, France
Значи, Невена, ти всъщност говориш за своите деца. Живеещи във Франция.
Тукашните девойки на 25 години активно се интересуват от мъже, връстници, влизат и излизат от връзки.

Добре, но са малко на брой, а мъжете, раждани преди тях са доста повече. Пуснах пирамидата.

# 114
Хахахахха кво село
В областен град живея.
Иначе си имам и къща на село, да.
Много те нападат. Явно си сгазила лука.
Казвай какво направи ?????

# 115
  • Out of the Mix
Може, Елиф, интернет има навсякъде. Wink
Мая да не се обиди, казах "доколкото помня", лапсус, ок, областен град. Simple Smile Попитах я защо е избрала, а не е в София, примерно, защото всеки с квалификации се бута тук, ясно защо.
Не деля хората, а София от поне 20-25 г. не е каквото беше и е била.

# 116

има 10% от мъжете които покриват до 80% от изискванията на 90 % от жените.
Другите 90%  трябва да се оправят с 10% жени.  
Същото е за жените.
10% от жените изглеждат топ и  90% от мъжете се занимават с тях.
Другите жени 90% за тях  остават 10% мъже

Всеки иска номрален мъж/жена. Поддържан с норамална заплата. Образован/а. Симпатичен/а Весел/а. .... и др.
и опа процена спадна много рязко.
все съм чувала за теории с няколко вида математика и смятане, но тази ще да е няква нова и непозната...
10% от мъжете стигат за 90 % от жените... Joy
80% няма да включваме, че става твърде сложно...

# 117
Абе нали не беше важно за мъжете какво работи жената и какви имоти има Laughing
Това е като женското "Размера няма значение, стига само да е голям".
Демек за мъжете е - "Имотите на жената нямат значение - стига само да са много, да са платени и жената да вади добри пари".
Насила хубост не става. Настоящ, следващ, бъдещ ... Като се появи, то ще се разбере. Ако някой започне с процеса по "десекция на жаната" още от първата среща, значи почти сигурно няма да е тизи или тази. Когато ти е приятно и не усетиш, че времето е минало - тогава има надежда. За съжаление при хората над 40 търсещи връзка често има само една възможност с "новия" човек. Няма втори път "първо впечатление". Още на петата минута се знае как ще свършат нещата.

# 118
И извън София има живот Wink

Ако трябва да се върна на темата, според мен авторката просто не е срещнала някой, който наистина да й хареса и да я привлече. Ако срещне, ще спре да го мисли толкова.

# 119
е то и за мъж  важи това - да работи от 8ч. до 22ч.  всеки ден, постоянно, да нямате общо време и да не получаваш грам внимание от този човек, няма коя да го изтърпи, колкото ще да му е дебел портфейла и да е красив... поне аз съм така
При семейство с деца според мен е задължително поне единият да е с по-късо работно време, за да може да обърне повече внимание на децата и като цяло на семейството. В повечето случаи това е някакъв вид жертва на кариера, защото много често в млада възраст преследването на кариера изисква много време и нерви. В никакъв случай не казвам, че кариерата се полага на мъжа, но обикновено мъжът е този, който се отдава на бизнес или кариера. Няма лошо и да е обратното, но според мен една връзка, при която жената напредва много кариерно, а мъжът не, е доста по-нестабилна и има голям шанс да се разпадне. Ако и двамата са ок обаче с такова разпределние и жената няма против мъжът й да не е толкова амбициозен, да изкарва по-малко от нея и да има побече свободно време, значи всичко е наред.

Относно постоянното повтаряне, че мъжете над 40 си падали по 20+ годишни, но нямат какво да предложат - генерално е така. Падат си, но нямат реален шанс. Има обаче малък процент мъже, които изглеждат добре, във форма са, печелят много и имат много какво да предложат. Не бих бил толкова категоричен, че такива хора нямат шанс с по-млади жени. Wink

Общи условия

Активация на акаунт