Колко време ви отне за да се пренастроите за нова връзка ?

• 11 398
  • 381
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Жестоката истина е, че басейна за срещи след 40 е пълен с жаби. Ама много жаби.
То не стига, че сме се осмелили да се пуснем в басейна, ами като наскачат тия гадове, просто настава пълна обървация и накрая нищо.
Басейн пълен с жаби всъщност е блато.
Решението: излез от блатото и търси други водоеми, с големи шарани Wink

Извън шегата, повече контакти, по-голям шанс. Създавай ситуации за контакти.
Абсолютно си права. Ще сменям работата, сериозно. От една година работя в женски екипи.

# 76
Магладена, и аз съм в това положение - всичко си имам и моите мисли са същите.
Ако един мъж има поне колкото мен, ще умре от фукня и ще си мисли, че искам да му го взема.
Другият случай - гол като пушка, пак се хвали.
И аз седя и мигам и съм напълно объркана.
А аз искам просто да се виждаме редовно и да ходим насам натам понякога, като даже съм готова да си плащам половината. И да се разбираме на тема музика!!
[/quote

Именно !! Това е все едно моето собствено мислене 🙂

# 77
  • София
Количеството не значи качество, тоест може уж да имаш повече избор, а реално да е по-малко.
За да се получат качествени изменения са нужни количествени натрупвания, и това важи за абсолютно всеки аспект на живота било то дали ще се търси любовта, мечтаната работа, успешния бизнес и т.н. От тази гледна точка да жените, които все не успяват просто не гледат реално на себе си, защото има много читави мъже, които са сами просто защото нямат никакъв избор, докато при жените не е така, защото за каквото и да става въпрос винаги е по-добре да имаш избор, отколкото да нямаш избор. Примерно могат ли да се сравняват жените тук с жените в някои от страните в близкия изток или в африка, които нямат избор.

Количеството може да увелича шанса да се намери и качество, но за сметка на процента. Обаче нека да приемем, че си качеството сред голямо количество... Количество. Тогава би трябвало да си на върха на веригата, този, с избор, а ти твърдиш, че си в дъното. Значи може би бъркаш, че си от качеството Wink

# 78
Жестоката истина е, че басейна за срещи след 40 е пълен с жаби. Ама много жаби.
То не стига, че сме се осмелили да се пуснем в басейна, ами като наскачат тия гадове, просто настава пълна обървация и накрая нищо.
Басейн пълен с жаби всъщност е блато.
Решението: излез от блатото и търси други водоеми, с големи шарани Wink

Извън шегата, повече контакти, по-голям шанс. Създавай ситуации за контакти.
Абсолютно си права. Ще сменям работата, сериозно. От една година работя в женски екипи.
Ама, Роки, ти нали там срещаш клиенти?
А с някоя колежка да излизате вечер, да пътувате уикендите не е ли вариант?

# 79
  • София
Тц, клиентите не стават. Повечето са семейни, а тези, които са сингъл много, много рядко да пофлиртуват леко. Колежките и те семейни. А от 4 месеца съм сам самичка в магазина и вече превъртам.

# 80
аз съм забелязала, че най-много мъжко внимание и 'свалки', покани за срещи, получавам когато най-малко ги очаквам, или търся..
с повечето дори не излизам, защото не искам да ги заблуждавам, че бих имала отношения с тях или да се обяснявам защо не искам 'да пробваме'..
не усетя ли химия, не излизам с мъж на романтична среща, ако ще златен да е 'на документи'..

# 81
  • Out of the Mix
Базила, нищо нямам към теб, няма и как, правя само уточнението.
Но ми прави впечатление как все си с някакви бутонки и то към хора, които съвсем уважително подхождат, почваш с някакви завоелирани квалификации, лека пасивна агресивност, може би, като забравяш, че примерно и ти мен нито си ме виждала, нито грам не подозираш и няма как що за човек и мъж съм. От писане може да се разбере това-онова, но прекаленото ангро и "йок сигура" страшно може да те подведе. Затова това аз никога не го правя.
И цялото това обръщение ти го правя, защото малко или много си ми от симпатичните жени тук, които чета, и от време на време разменяме по някоя размисъл. Дано ме разбереш правилно. Пак ти казвам, не квалифицирай.
Но в края на краищата, твоя си работа. Simple Smile

Магладена, и аз съм в това положение - всичко си имам и моите мисли са същите.
Ако един мъж има поне колкото мен, ще умре от фукня и ще си мисли, че искам да му го взема.
Другият случай - гол като пушка, пак се хвали.
И аз седя и мигам и съм напълно объркана.
А аз искам просто да се виждаме редовно и да ходим насам натам понякога, като даже съм готова да си плащам половината. И да се разбираме на тема музика!!
Роки, един стабилен човек, доволен от живота изобщо няма да се интересува какво имаш, или нямаш. В смисъл, ще иска да си добре, да се чувстваш добре и с него, но нито ще те разпитва, нито ще ти говори той какво има, или няма, извън тривиалните неща.
За този тип отношения още повече - дори не е нужно да се обяснявате. Прекарвате време, то си показва. Аз освен да съм джентълмен друго не мога, но ако жената реши на 5-та среща да предприеме нещо от нея, никак няма да се дърпам, точно обратното, и това за мен е нормално, показвайки че иска да поддържа отношения с мен.
Социалните контакти и животът, хобита, пътувания, са пари малко или много. Може да имаш повече от достатъчно за всичко, но да не искаш да харчиш сега еди си колко, но винаги се намира начин да си с човека си, когато има чувства и ви е добре заедно.

Та каква музика казваш слушаш? Simple Smile

Верно ли ще сменяш работа, заради потенциални запознанства?
Аз не бих, ако ми е ок балансът време-работа-пари.

Съгласен съм с Елифф за създаването на ситуации за контакти. Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 15:41 от Revoker

# 82
Да бе, и аз се позачудих, какви са тия мъже, какво имат да дават и да вземат от Роки, гаче ли е разведената съпруга на Джеф Безос или Бил Гейтс - доколкото рабирам е продавачка в магазин в мола с едно жилище на кредит. Толкова ли закъсали само се срещат вече на пазара на свободните?

# 83
  • София
Абе нали не беше важно за мъжете какво работи жената и какви имоти има Laughing

# 84
само, ако е млада и красива важи това, според повечето форумни тигри.. Joy

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 17:16 от anonymiss

# 85
Убедена съм, че ако някой става, то се усеща. Няма нужда да се чудиш дали интуицията ти не те прекарва, защото тя си мълчи тогава.
Интуицията никога няма да я прекара.
Умната, че всякакви перковци има.

# 86
Едно време не беше, ама тук съм чела, че вече не е така. Да кажат басейновите индивиди, мен лично ще ми е интересно да разбера.

Относно ситуациите: моя позната, 50+, утвърдена професионално, външност горе-долу, хвана гадже на почивка в съседна държава. Организирана почивка от тур агенция. Софиянец Simple Smile Виждат се повече през уикендите, но съдейки по показваното в мрежата, добре си изкарват. Нещо като на Revoker модела.

# 87
Мне, има много значение какво работи жената - ако работата й изисква да отсъства от вкъщи по 14 часа на ден и да се прибира претоварена и нервна, не мерси за такава  Wink

# 88
е то и за мъж  важи това - да работи от 8ч. до 22ч.  всеки ден, постоянно, да нямате общо време и да не получаваш грам внимание от този човек, няма коя да го изтърпи, колкото ще да му е дебел портфейла и да е красив... поне аз съм така

# 89
Е няма угодия! Като нямах собствено жилище, ме мислят че ламтя за имоти. Сега като имам, ще си помислят, че търся някой да ми плаща кредита. Шъ съ гръмнъ!
Всеки изхожда от неговата кочинка  Wink

Общи условия

Активация на акаунт