Колко време ви отне за да се пренастроите за нова връзка ?

• 11 367
  • 381
  •   1
Отговори
# 135
Не винаги са едностранчиви нещата. Ако има жена, която ти дудне постоянно, че нямате пари, имате деца, трябват пари, пари, ипотеките текат, искам почивка, искам спа, искам да ме водиш еди къде си, само така разбирам любовта, нам кво, и аз бих си взела партакеша и по-далече.

# 136
  • Out of the Mix
Да, Лъвица, само щастие мога да ти пожелая. Simple Smile

Рокстар, някои теми са непреходни във времето.

Каприс, какво казваш за "нямането на време"?
Аз предполагам за какво става дума, но може да разгърнеш, ако желаеш. Simple Smile

Естествено, Базила, никой не би търпял такова чудо.

# 137
Брей, че психопортрет ми направи Joy Но признавам, имаш някои съвсем точни попадения.
Всъщност, въпреки въпросите ми, не вярвам да позволиш да се стигне до ситуация някоя да те извади от финансовия ти комфорт. Към отношенията подхождаш аналитично, не импулсивно. Годините ли, характера ли, не се наемам да гадая.

# 138
Revoker, ами каквото съм написала, че времето върви само напред за жалост не назад. На 25 дори 30 можеше да се замисля дали пак бих рискувала да вложа и изгубя време в подобни отношения. Защото си е риск, много по-малко време заедно = повече нужно време за опознаване и напасване. Докато вложиш търпение, разбиране, ако пак не се получи, излетели още години. Времето става все по-ценно. Затова на 35+ вече гледам различно. Това мисля е компромис, който не бих направила - връзка дефакто от разстояние. Къде ми е приемливата граница /пример кратки пътувания, но колко точно/ не знам.

# 139
Как стигна до това?
Скрит текст:
25г жена има много избор, а ако е прилично издържана от родители, често не се интересува от връзки.

Покрай двете ми деца има много жени на подобна възраст и повечето нито са във връзка, нито връзка ги интересува. Учат, работят, зяпат в интернет, карат разни online курсове, захранват си каналите в Инстаграм и YouTube, учат езици, доброволстват в приюти за животни, сиропиталища (бляк, аз не бих могла), кухни за мигранти и дрогясани, домове за стари хора. В свободното си време карат колело, ходят в парка, на фитнес, правят йога. Това лято дъщеря ми се запозна с полякиня на 22г, студентка. Отишла на Канарските острови с майка си и прекарала почивката залепена за нея. Двете ми деца отидоха там с мъжа ми. Синът се срещна с приятел, отишъл там с баба си и дядо си ☹, които едвам го вадели от стаята. Предложихме им да им платим ваканции с приятели или сами. Не щат. Вече сме се отчаяли.

От мъже се интересуват основно кифлите, но те имат изисквания и не щат кого да е.
Тъжно звучи.  Кога ще правят грешки тези малдежи?

# 140
  • Out of the Mix
Каприс, така е.

Това, което описваш и усещам е жена, търсеща връзка и искаща дете, семейство, уцелих ли?

О, да, разстояния, не, и мен не ме устройват. Тук до мен, с мен, плътно.
Ако така стане, че се отвори възможност, която си струва, и би била за благото на връзката/семейството в чужбина, жената идва с мен, категорично.

Иначе, ако е от друг град, не е драма, след кратки пътувания, се установява двойката някъде, в повечето случаи, където е мъжът, но не винаги.

Последна редакция: ср, 04 сеп 2024, 18:19 от Revoker

# 141
Мммхммм и един мърмот... 'найш кога една устроена жена, която си се кефи на живота, ще зареже всичко, за да смени местожителство и да попне от нулата заради нЕкой си... Баш никогаш.
Това само с млади наивни неориентирани студентки може да ти се получи.
Аааа или ако си милиардер и имаш собствен остров в Тихия океан. Ама и тогава е на кантар.

# 142
  • Out of the Mix
Имам предвид случаи, като на някои от дамите тук с бивши - не да ги зарязват, а да ги взимат с тях.
И двойката да си е плътно заедно.
Това се обсъжда.
Не пресни гаджета на 2 седмици, и с планове за 5 г. напред.

# 143
Кой кого да вземе? И двата варианта са обречени. Във всеки от тях, единият ще е прецакан, което е предпоставка за проблеми и край.

# 144
Мая, ти май по всички въпроси си категорична, а животът има (не)приятната функция постоянно да ни опровергава.
Няма обречени варианти, ако любовта е налице.

# 145
А,нека ме опровергае. Чакам с нетърпение.
Иначе, да. Категорична съм. Най-силната ми черта от характера до момента. Квото съм решила, това е станало.

# 146
maiathebee, винаги става каквото сме решили каквото зависи от нас Simple Smile Намесени ли са други хора, тях няма как да проконтролираш.

# 147
  • Out of the Mix
Ама, Мая аз няма да споря, и няма какво да "опровергавам" в случая. Просто не си ме разбрала.
Коя ти е най-силната черта, че каквото си решила, е станало?
Това не е черта от характера, а инат, дори да не е най-оптималното в даден случай.
Или искаше да кажеш, че си целеустремен човек и си следваш целите и плановете, има разлика.

# 148
Ставаше въпрос за манифестиране.

# 149
Имам предвид случаи, като на някои от дамите тук с бивши - не да ги зарязват, а да ги взимат с тях.
И двойката да си е плътно заедно.
Това се обсъжда.
Не пресни гаджета на 2 седмици, и с планове за 5 г. напред.
Това не е възможно за доста професии. Не говоря за примерно 3 години гурбет в Холандия, а военни, моряци, пилоти и всякакви други с дълги отсъствия по света и у нас на различни места.

Общи условия

Активация на акаунт