Колко време ви отне за да се пренастроите за нова връзка ?

• 11 359
  • 381
  •   1
Отговори
# 165
  • Out of the Mix
герани. Simple Smile
Отговорностите не идват ли след това, какви отговорности да имаш в началото на отношенията, освен да си себе си и да прекарвате приятно времето заедно?

# 166
Ами, шубе ги е, мислят в перспектива 🙂
И една моя позната ги въртеше по няколко докато беше семейна, сега от 2 години- сама, всички изчезнаха.

# 167
  • София
Само малко уточнение - не бях семейна вече тогава. В баш екшъна на периода на раздяла и развод.

# 168
много досадно и нетактично е това говорене за бивши.. вместо да опознава теб, ти пълни главата с драми за бивши.. все по-често чувам за такива мъже и срещам дори..
подобни не мога да изтрая грам, да си ходят на психотерапевт някъде като им е мерак толкова много да драматизират..

# 169
  • София
Имаше един, още по телефона ме заля с леген драма за бившата. Ама то вопли, то нарцисист била... Въобще нямаше среща.

Аз вече съм се ограничила до 5-6 изречения в телеграфен стил, ако ме питат. После аз казвам "да говорим за друго".

# 170
  • Out of the Mix
И една моя позната ги въртеше по няколко докато беше семейна, сега от 2 години- сама, всички изчезнаха.
Мъжът й къде е бил в картинката, докато си е развявала коня?

# 171
Мъжът й къде е бил в картинката, докато си е развявала коня?
Странен въпрос, сигурно на работа, в къщи, не съм чувала да е ходил в командировки. Това, което знам е това, че тя все влюбена са изкарваше.

# 172
  • Out of the Mix
герани, не ме разбра. Simple Smile
Имах предвид -> жена му му е наденала рогите, и то с двама, и тоя не се е усъмнил, че нещо не е наред. Или тя е била много добра, което за семейна жена с всичките ангажименти покрай мъжа си, каквито трябва да има, здрав секс, деца, ако има, дом, готвене, чистене, разходки със семейството и любимия, работа, хобита, не би трябвало да мисли и има време за любовници, или оня е бил баламурник тотален.

# 173
Баси', тая любов по- евтина от нетфликс стана...

# 174
герани, не ме разбра. Simple Smile
Имах предвид -> жена му му е наденала рогите, и то с двама, и тоя не се е усъмнил, че нещо не е наред. Или тя е била много добра, което за семейна жена с всичките ангажименти покрай мъжа си, каквито трябва да има, здрав секс, деца, ако има, дом, готвене, чистене, разходки със семейството и любимия, работа, хобита, не би трябвало да мисли и има време за любовници, или оня е бил баламурник тотален.
Аааа после що жените не искали да имат мъж... Joy
Аз сега като съм сама ми отпаднаха толкова много ангажименти покрай мъж/дом/чистене/готвене, че направо не знам защо се забавих толкова с освобождението си Scream Мн съм била тъпа... Пък нов да си взема у нас.. с тоя ми акъл... Joy Joy

# 175
Да бе, само като прочетох изброеното от Revoker и се изморих ... То за тая супеуоман  денонощието трябва минимум да се удължи по 2.

# 176
Мая, съгласна съм с теб.  Ако човек не е особено мотивиран, или му е писнало от всичко, всяко освобождаване от мъж  е нирвана Simple Smile  Живееш си както го разбираш, по твой ритъм, ни'кви отговорности и задължения.
Но явно има хора, които ги влече все още. Трябва да намерят точния човек, нелесна задача.
Ти си още много млада, може и да еволюираш в разбиранията.
Но от определена възраст - съжителство, проблеми,  абсурд!
Връзка, но от разстояние. Всеки в дома си. Само излизания и пътешествия. Така я разбирам нирваната.

# 177
  • София
Като чета някои от мъжете във форума излиза, че животът на женената жена е само задължения и ангажименти, ама мъжът междувременно няма лошо да си разпуска с някоя любовница (явно не е достатъчно ангажиран Wink). И после им е странно, че на жените им харесва да си живеят сами Joy

# 178
Аз не съм млада и мъже не ме вълнуват, но имам колежка на 29г, която активно си ходи по срещи и разказва, разказва... Голям смях пада с нейните истории. Чак се чудим понякога "бе тия хора нормални ли са" Scream да се смееш ли, да плачеш ли, е положението

# 179
  • София
И аз си сверявам часовника с младите жени. Че си викам понякога "па може аз нещо да не съм у ред". След 1-2 разговора с приятелки/колежки се усещам, че аз съм си наред, ама мъжете тотално не са на център.

Общи условия

Активация на акаунт