Мнения за гимназии в Пловдив - 5

• 18 531
  • 349
  •   1
Отговори
# 345
  • Майничка
За АЕ и НЕ имаше квоти.

# 346
Вики, това проучване вече трябваше да е направено. Питаш за две училища от различен вид - профилирана срещу професионална гимназия. И в двете влизат деца с хубави резултати от нво, има учещи, има и неучещи. Подреди си твоите приоритети, идеални училища и учители няма.

Предимно ясно ми е това, просто както казах, ми се иска някой, който има повече информация за училищата, или пък желае да разкаже повече - да се включи в разговора.Интересно ми е да разбера повече  подробности за гимназиите преди да вляза , от гледна точка на ученици или пък родители на деца, а не неща, които от край време са ми ясни..

# 347
  • Пловдив
Долче, пиша ти тук, че в седмклосната е лудница. Няма как да видиш минимален бал по време на подаване на заявленията и този бал да стои непроменен. 10 заявления на деца с висок бал, подадени в последния момент, ще разместят минималните балове надолу по веригата.
Медицинското изглежда като това за работа, ако е писано на ръка. Много лекари вадят документа от системата.

# 348
dundi73, благодаря! На ръка попълни нужното педиатърката.
Скрит текст:
Не знам какво си мерят някои хора в другата тема...😂 

# 349
  • Пловдив
Вики,
Избери това, което ти се учи. И в двете училища влизат деца с висок бал и обучението е на ниво.

Общи условия

Активация на акаунт