Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 178
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
Не, не е вярно. Това го четох и аз преди 2 седмици в темата за Ергеня, ама всеки може да напише всичко, така че..

И всъщност не е спойлер, това са си догадки на някого си.

# 61
А правилно ли чух на последната церемония, че Ивка каза,че Ирена е правила секс със Симеон?
Не, целунали са се, а пък тя казала, че би правила секс с него, ако не беше контузен

# 62
Ирена - съблазнителка? С физиономиите, които правеше и дразнещия говор Joy По-добре дори с Теа пред нея. Голяма дума казах.
Сцената на Йоан наистина най би вървала с Теа. Или Ина. След като той прилича на Микеле Мароне, да беше взел тази Стефани татуираната от КнИ май в първи сезон. Нея я сравняват с Лаура Joy
То истинският филм е криндж, да не говорим за тази сцена. Имаше коментар в Youtube "ЙоанА много иска да е Масимо" и паднах от смях.

# 63
Ирена, ако е "съблазнителка", аз съм трамвай Татра.
А правилно ли чух на последната церемония, че Ивка каза,че Ирена е правила секс със Симеон?
тя казала, че би правила секс с него, ако не беше контузен
А ако тя си е леко нимфо, това е друг въпрос. Но със сигурност не е в графа "привлекателни".

Иначе не съм гледал филма 365, че да мога да правя паралел със сцената с Йоан и Стиляна.

Да видим довечера в новия епизод... кой ще е на пангара Grinning

# 64
Ирена е казала на Йоан, че иска да бъде лекар, но нали на него само ролеви игри са му в главата, не я е разбрал правилно...
Честно казано, ако един мъж публично е казал, че не изпитва привличане към мен и не ме иска, ще ме е срам да обяснявам как съм щяла да си легна с него, още повече в такова шоу, някак тъжно е.

# 65
Признавам си, че не съм наясно с психологията са свалячите, но след като Ирена беше толкова враждебна към него, как така станаха двойка? Тя беше категорична, че не понасяла такива като него, а той си е дал сметка, че не може да омае всяка. Да, знаем че целта им е била да додрапат до финала, но има нещо като достойнство, за което те не са и чували.

# 66
Зачетох се в коментарите под подкаста и един насочва вниманието след 58 мин. Ирена обяснява как, докато е била в къщата, никога не е забелязвала Симеон да разговаря с Ина. Казва, че се чуди дали е ходил при нея да си говорят, след като тя си легне. Мишо казва, че Симеон си е лягал винаги с нея. И добавя: "Въпреки че той и Ники спеше със Симона, ама..." - смее се и поглежда към Неделчо. Какво означава това? Scream
Също, пак според коментарите, в подкаста има и спойлер с кой в момента е Ина.

# 67
Е, това със забележката към Ники може да е, защото той като я приспи, ходи да си общува с останалите. Тя колко часа му мели сол на главата първия път – дали е толкова смел, че да се оглежда за друга?

# 68
И аз първо за това се сетих, но беше много в началото и ситуацията не беше много съществена, малко е странно да го коментира по такъв начин. Но е възможно.

# 69
Каквото изгледах от последните епизоди само ме навежда на мисълта, че цялото нещо е мнооого режисирано. С риск да прозвучи малко хейтърско... Би било супер да си тръгне поне един от Симеон, Гош и Йоан. И тримата не са ми интересни, нито приятни. Ина се държи много зле, вече и тя не ми харесва. Май вече няма нито един човек, на който да симпатизирам там. За двойка пък въобще. Ивайло и той някак ми изглежда ехиден и малко като селски тарикат, докато говори с Николета. Тя, когато е с него, излъчва някаква топлота и радост, но като си я спомня как се звери на Елена с този мъжки глас... Симона и Николай ми изглеждат все едно играят роли в някаква пародия за принцеса и слуга. Симеон и Теа, аз не мисля, че изобщо са правили нещо в самото предаване, защото нали, хмм, защо точно до прозореца ще се позиционират, ако искат да са заедно... Но пък всички от екипа много държат да го обявяват при всеки удобен случай как били спали заедно... Ина и Йордан са като някакви животинки, които ръмжат едно срещу друго и ту едното взема надмощие, а другото подвива опашка, ту обратното. Гош за мен е абсолютно фалшив образ, толкова увъртял се в някакви бадбой уонаби вайбс, че каквото и да говори и прави, все като позьор ми изглежда. Ако само това им беше вкарването на нови хора и точно тези вкараха... като че ли са можели и по-добре да се справят в търсенето.

# 70
Явно и Николета чете темата. Беше качила стори с началната страница и написала, Благодаря на БГ Мама за неадекватните коментари, и после го е изтрила.

# 71
То пък сигурно си много адекватен, за да се запишеш да участваш в такъв формат.

# 72
Всички от всички предавания ни хвалят, само Николета недоволна. Това говори повече за нея, отколкото за нас.

На церемонията стана дума, че вечерта, в която Ирена е влязла, Симеон и Теа са правили секс. Не, че той е спал с Ирена.

Някой хванал ли е спойлера с кого е Ина? Не ги слушах особено внимателно.

# 73
Каквото изгледах от последните епизоди само ме навежда на мисълта, че цялото нещо е мнооого режисирано. С риск да прозвучи малко хейтърско... Би било супер да си тръгне поне един от Симеон, Гош и Йоан. И тримата не са ми интересни, нито приятни. Ина се държи много зле, вече и тя не ми харесва. Май вече няма нито един човек, на който да симпатизирам там. За двойка пък въобще. Ивайло и той някак ми изглежда ехиден и малко като селски тарикат, докато говори с Николета. Тя, когато е с него, излъчва някаква топлота и радост, но като си я спомня как се звери на Елена с този мъжки глас... Симона и Николай ми изглеждат все едно играят роли в някаква пародия за принцеса и слуга. Симеон и Теа, аз не мисля, че изобщо са правили нещо в самото предаване, защото нали, хмм, защо точно до прозореца ще се позиционират, ако искат да са заедно... Но пък всички от екипа много държат да го обявяват при всеки удобен случай как били спали заедно... Ина и Йордан са като някакви животинки, които ръмжат едно срещу друго и ту едното взема надмощие, а другото подвива опашка, ту обратното. Гош за мен е абсолютно фалшив образ, толкова увъртял се в някакви бадбой уонаби вайбс, че каквото и да говори и прави, все като позьор ми изглежда. Ако само това им беше вкарването на нови хора и точно тези вкараха... като че ли са можели и по-добре да се справят в търсенето.

Дори всичко да беше режисирано, за Симеон и Теа съм 100% сигурен, че е имало секс, което естествено няма как да се заснеме, а и нямат право да го излъчат по никакъв начин. Изобщо не е очудващо от момиче като Теа, тя и на Алек налиташе по-здраво, със Симеон направо са свършили работата и техните си фетиши, за които ми стана интересно. Самата тя нали също неколкократно го каза. Твърде слаба актьорска игра, за да е актьорска игра, според мен на своя глава играят, за да се популяризират в медийното пространство някои от "образите".

# 74
Ина в мислите си е с бившия.

Общи условия

Активация на акаунт