Диви и красиви - онлайн риалити (тема 5)

• 34 752
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
Йоан е много достоен и почтен. Затова започваше всеки разговор с обсъждане на Симеон и  неговата непочтеност.

На Симеон нищо не му разбирам като говори. Ако ще става известен да си намери добър логопед. Иначе му признавам, че намира начин да се сближи с всички жени в къщата, дори с Ина.

Гош определено умее да говори и добре се справя в социалната игра. Как хитро поглеждаше Елена да провери дали му се връзва на лъжите.

А Ина се оказа доста неприятна партньорка. Уж нямало да му говори на Йордан, но това не ѝ пречи да му напомня безкрайно, че не си е спазил мъжката дума. Нали не се интересува от него, защо ѝ е непрекъснато да изисква внимание от него? Като покрай това се опитва да смачка Стилияна.

# 346
Интересен епизод. Супер беше  разговорът на Елена и Ники. Дългото мълчание след въпроса дали е влюбен...каза всичко. Липсата на конкретен отговор какво харесва в Симона, също...Симона от нейна страна, доста прилича че се страхува повече от нейното излизане, отколкото от това на Ники.

# 347
Йоан е мрънкало, но не изглежда да е лош човек. Симеон е твърде безскрупулен, но поне се е самонаказал с Теа т.е. има някакво възмездие. Николай не е влюбен в Симона, нито тя в него. Не харесвам Ивайло, той нямаше капка разбиране към Стиляна, единствено го интересуваше как той ще изглежда. Стиляна е прекалено ранима и не знае как да се справя с това, трябва й стабилен мъж. Йордан не е стабилен, той не знае какво иска.

# 348
Стиляна е доста хубава, но стила й на обличане е странен. Кофти грим, изглежда евтино. Язък.
Леля Симона е скука.
 Николета позира и рецитира, досада.
Ина искаше да го играе ледената кралица, ама е само поза и не й се получи, няма чара на студена жена, няма ниво.
Елена се хили за щяло и нещяло, нямала доверие на Гошо, остава и да му имаше.
Мъжете са по цветни, играят играта.

# 349
все пак повечето мъже, знаем с какво мислят първо.
Е чак пък толкоз... Това е женската гледна точка, не мисля, че е вярно. Някои мъже да, но със сигурност не "повечето".
Нещо не ми се получава линкът
Да, често се случва. Особено при Гугъл локациите или линкове, в които има букви на кирилица, просто не става активен целия линк, а някои букви остават извън маркировката. Единственият начин е с активна дума, която да насочва към линк ... с [ url] дума [ /url] без интервалите.

# 350
  • България
Който е гледал сторитата на Ники ще види, че има живец и емоция, докато работи с децата.

Просто Симона го е скопила.

Ники ще излезе най-богатият и най-работливият от участниците. Всеки ден пътува на нови места в България, за да развива дейността като аниматор.

# 351
Интересен епизод. Супер беше  разговорът на Елена и Ники. Дългото мълчание след въпроса дали е влюбен...каза всичко. Липсата на конкретен отговор какво харесва в Симона, също...Симона от нейна страна, доста прилича че се страхува повече от нейното излизане, отколкото от това на Ники.
Естествено, че не е влюбен. Просто им е приятно заедно. На него повече. Ама егаси разговора, той веднъж не я погледна Елена, зяпа си напред, дрънка си в китарата, едва си отваря устата, ленив, флегматичен. Грам живец няма в този човек, да се засмее, да участва активно в някакъв разговор. Не казвам, че трябва да е "душата на компанията", ама такава флегма чак... не знам.

p.s. мълчанието след въпроса дали е влюбен, може и да е заради това, че Симона  приближава към тях и вече започва да им чува разговоря. Тя си говореше с друг човек, но е факт, че отиде на метър пред тях. И може би се е зачудил дали изобщо да отговаря. Иначе аз мисля, че никой не е влюбен. Освен може би донякъде Стилияна да е лапнала по Йордан.

# 352
А много ли е почтено почтеният Йоан да казва на Елена да се пробва с Гош като го вижда какво е леке. Не че носи отговорност за нея, ама от позицията на по-голям мъж не е ли по-почтено да й каже “Абе тоя те лъже” с риск да изглежда, че ревнува или прави интриги, вместо да се прави на много благороден и да дава благословии на младите. А тя ми изглежда достатъчно тъпа, че да се върже и като цяло май тоя мухобой Гош младите момичета го харесват.
Пък той си върти някаква тъпа стратегическа игра, изградил си е сюжет как ще става добро момче и голем смех общо взето.
Иначе Йоан наистина не в толкова лош, малко е глупав, доста самоволюбен, но ако имаше там подходяща жена за него, май щеше да се развив по друг начин.

Не знам какво значи чар на студена жена. Ако е кати Симона - блякс. И как няма са е най-богат Ники като все пак има работа, нали. Пък и който има деца, знае, че рождените им дни вече са малки сватби.

# 353
Ина този път успя и на мен да стане неприятна. Ако при драмата с Йордан я разбирах, декларираното приятелство със Симеон ми е неразбираемо. Да, дължи му благодарност, че я спаси, но чак пък приятел...
В подкаста на ДиК, след излизането си Коцето каза, че много пъти са разговаряли с Ина.
Не са ни излъчвали тези разговори.
Сега и Симеон го каза – че редовно са си разговаряли с Ина. Нищо, че и такива разговори не са ни излъчвани.
Коцето мисля, че дори определи Ина като най-интелигентна от жените вътре.
Не би ме учудило, ако Ина редовно си е хортувала с всеки от „старите” кадри от мъжки пол /с изключение на Йордан, защото там бяха намесени и нещо като чувства, граници и ала-бала/. И не би ме учудило, ако и други мъже от „Къщата” я приемат като приятелка.
Изненадах се Симеон като и даде гривната, но като споменаха за разговорите им и че благодарение на тях са се приели за приятели, ми се „наместиха” нещата.

# 354
  • София
Предвид малкия брой участници можеха повече да се постараят да развият всеки образ и да ни показват различните отношения в къщата. Постоянното изникват нови доказателства как не са излъчени ключови интеракции, за сметка на това епизодите са пълни с предълги разговори без никакво рязане, които освен че заемат прекалено много екранно време, бързо доскучават.

Йоан ми се струва прекалено глупав за да зацепи, че Гош мами Елена, и в неговата си глава, пак излиза много добър и благороден, страдаш от собствената си доброта. Многострадалната Геновева. Но в днешния епизод и Йордан реши да се пробва за ролята. Гош е хипер досаден и върти една и съща изтъркана плоча, но Елена накрая като нищо ще излезе достатъчно глупава да му се върже.

# 355
То и по няколко пъти слушаме идентични разговори, но проведени на различни места в къщата. Не знам защо е нужно това. Освен това осъзнах, че когато двойките нямат какво да си кажат, а искат да демонстрират близост, винаги казват: "После ще ми направиш масаж", "Ти скоро не си ми правил масаж." Joy

# 356
  • София
Гош продава на Елена любимото клише за жените. Как доброто момиче ще превърне лошото момче в добро момче. Класика!
Само дето в 90% от случаите това не работи, амааааа, дам...
Елена към момента по-скоро му вярва и все повече се оплита. Ако това наистина е така (няма как да влезем в главата на Гош) браво, желая им всичко най-хубаво, но ако е само за шоуто, жалка мъжка постъпка от негова страна. То скоро ще се разбере как е в реалния живот.

Играта няма да я коментирам. Безмълвен съм от правилата и от пошлата безвкусица. То си е даже и унизително, не знам как някой може да го приеме за забавно.

Стиляна и Йордан много ги бутат за нова двойка, чак ми писна. Продукцията тъпче ли тъпче в тази насока, ама сякаш Данчо си е омагьосан от Ина и няма измъкване от примката и. Сигурен съм, че само да му се усмихме и намигне и това бързо, бързо ще забрави за Стиляна. Жалко за нея, защото ми изглежда хлътнала.

Хареса ми много разговова между Ники и Елена. Хубав монтаж се получи, това всъщност бе и най-якия момент от епизода.

Йоан е на 99% аут след този монтаж и как обикаля и сватосва всички.
На мен ми изглежда искрено добронамерен. Просто си живее в негов си свят, лошо няма.

Симеон не може да му се отрече, че предразполага жените и на тях им е забавно в неговата компания, нещо което нито един друг мъж вътре в къщата не може да постигне. Но това нещо или си го имаш или не, не се учи.

Гош чак като Дон Вито Корлеоне проговори: ''Ще и направим предложение на което не може да откаже'' - на Симеон относно Елена, която искат да омотаят с някакви лъжи. Grinning Вярвам, че Стили ще ги усети и ще им разкаже играта. Дано.

# 357
Симеон и Гош са големи жалкари.

# 358
Аз пък си мисля, че Елена харесва Николай и ич ѝ не е за Гош. Тя му повтаря на Гош, че ще победят, той някакви локуми за любов развива и тя “да, да, така е…”, а ѝ е все тая. :д

# 359
Мисля, че дори Стиляна да се върже на лъжата на Гош и Симеон, в оня момент най-важно и е било евентуално развитие на взаимоотношенията им с Йордан и заради Йордан може би не би поддала да им подсигурява Б-плана.

Общи условия

Активация на акаунт