2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 4

• 47 572
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
На моя син купихме малък лаптоп за училище. Сравнително редовно го ползваше и в 9 клас, но тъй като не беше хромбук не му позволяваха да прави тестове на него, а ги правеше на хартия. Това важеше за още няколко деца с лаптопи, а не хромбуци.
.

Много полезна информация! Аз също се чудех дали да вземем лаптоп или хромбук.
При нас в 8 клас редовно се ползваше хромбука.

# 691
Скрит текст:
Записахме девойката днес! Всичко мина бързо, с много добра организация. Добре, че ме бяхте "подковали" тук, та поръчах само две тениски, въпреки десет минутното настояване на дамата там как децата ги носят абсолютно всеки ден през цялата година и как докрая на 8 клас няма да имаме възможност да поръчаме други. Благодарих й с усмивка за съветите.

Ние ще ходим утре, днес се борих с имунизациите Rolling Eyes Колко да приготвим за тениските? Предполагам, трябва "кеш"...

# 692
  • София
Един брой тениска е 30 лв. Вие решавате колко бройки искате и от кой цвят. Цветове за момичета - бял, зелен, червен, жълт, черен. Платихме в брой.

# 693
С карта не може, да.
Само в брой при домакинката.
Касови бележки няма. Само една хвърчаща квитанция от кочан.

# 694
По наше време имаше и светлосин цвят тениска, но сега пък има жълт! Купете поне 3 или 4 бр.иначе ще перете почти ежедневно.

# 695
Дъщеря ми си избра тъмно синя и  червена. Тъмно сините се водели момчешки /с обратно закопчаване/, но тя не се впечатли от това. От нея поръчахме S, от червената  М /те са дамски/
Щели да бъдат готови в края на месец септември.

# 696
  • София
Две наистина ми се струват малко. В началото се носят стриктно, та 3-4 е по-добре. Ние 5 бяхме взели.

# 697
Благодаря за отговора, ще вземем поне 4-5, със сигурност.

# 698
4 тениски взехме първоначално, а към края на годината взехме една, която се продаваше в полза на бивш възпитаник на гимназията, който се бори със заболяване. Парите от тази тениска отиваха за него, а на децата позволяват да я ползват като униформа.
На нас инициативата, че се грижат за бивш ученик, много ни харесаха, а и самата тениска. Догодина и аз ще си поръчам

# 699
И тука като в предното училище с униформи същите тениски с не много високо качество на безумни цени. Може би ще вземем тази година, но дали продават само емблеми или нямат такава практика? Аз си взимах от George и слагах само емблеми. 30лв за 1 тениска е много скъпо 😳

# 700
Тениските се носят.  В края на годината го удариха на "уволнение" и спряха да ги носят, но понеже проверяват за униформи, опитват да са стриктни. Ние поръчахме 5 и тази година ще продъшжим да ги носим, защото нашите нямат мърдане след толкова пране и сушене.
Добре дошли на " зайците" (с най-добри чувства)

# 701
Няма какво да му се чудя…утре сутрин отивам да си го записвам с руски…хубаво е, че има такива групи-благодаря ☺🫶

# 702
Тениските се носят.  В края на годината го удариха на "уволнение" и спряха да ги носят, но понеже проверяват за униформи, опитват да са стриктни. Ние поръчахме 5 и тази година ще продъшжим да ги носим, защото нашите нямат мърдане след толкова пране и сушене.
Добре дошли на " зайците" (с най-добри чувства)
То нямаме избор ще вземем, но за мен са много скъпи за обикновени сини тениски. Дано да издържат както казвате на пранета и добре че са само тениски, а не цели комплекти които утре не се носят

# 703
  • София
Здравейте, имам почти нови и чисто нови тениски за момче, бели и черни, С и М.
10 лв за брой.

# 704
Здравейте, имам почти нови и чисто нови тениски за момче, бели и черни, С и М.
10 лв за брой.
Писах Ви 🙂

Общи условия

Активация на акаунт