Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета. Септември'24

• 144 123
  • 1 972
  •   1
Отговори
# 90
  • тук-там
+ 1 за мнението на Ал. Това, че не улеснявам децата си, не значи, че нямам връзка с тях и те не могат да разчитат на моята подкрепа. Точно обратното. Но това е въпрос на модел, който сме усвоили ние като малки, на който подражаваме искаме или не. Въпрос на авторите и правила. И на йерархия. Моето верую е, че ние с ММ сме ядрото и децата са около нас, не обратното - децата да са ядрото и ние около тях и в услуга на тях.
По отношение на класните дами - може би ще се повторя, но в Париж видях много дами с безупречни прически (посребрени естествено от времето), със стил в облеклото и поведението.

# 91
Sweta, за куфарите съм съгласна  с теб. Бих добавила и моето предпочитание за минимално тегло на самият куфар (за да има повече "свободно тегло" за  пълнежа вътре) Simple Smile.

# 92
Охоооо колко много съм изпуснала …. Ще се върна да чета, но да не пропусна…..
Честит празник на Мими и Роки 🌹❤
Здрави да сте момичета и много щастливи!!!

# 93
  • Русе
pep_si, имах дълго палто с такъв десен в студентските си години. Харесвах си го и много си го носех.

# 94
Сега пътувам с една приятелка. Говоря с щерка ми на високоговорител. И тя ми вика с дъщеря ти ли говори, аз да и тя, щото звучеше като с приятелка. Wink

# 95
  • София
Гледахте ли актрисите на кинофестивала във Венеция? Кейт Бланшет душата ми пълни! Съвършена е!

# 96
Гледахте ли актрисите на кинофестивала във Венеция? Кейт Бланшет душата ми пълни! Съвършена е!
И аз я обожавам...
Аз утре съм на Вражалец!

# 97
Grinning Гледах, гледах, мъжката мода нещо ме изненада.
Брад Пит, в какво се е докарал

Скрит текст:

А това е Валентино
Скрит текст:

Джъд Лоу в едно Армани, че къде без него

Скрит текст:

Даниел Крейг много се  е старчосал
Скрит текст:

А тоз Вюитон на Алмодовар кърти, златното листенце да не е сложено, за да е в тон с роклята на  Джулиан Мур

Скрит текст:

# 98
  • София
Европейските фестивали са по принцип по-фриволни и мъжете са се раздали да са различни, та различни. Алмодовар много ми харесва, както и Тилда, но тя ми е слабост.

Тези дни цикля около цетотиповете пак и все се изкарвам мека есен. Което не предполага никаква драма и май пак няма да се съобразявам с тях.

# 99
Магни, Sweta, благодаря за идеите за съчетания с дънкова пола, за ботуши не се бях сетила, явно е в сила максимата "далеч от очите - далеч от сърцето"😀
Днес съм с традиционната ми визия широк панталон - тясна блуза.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 13:35 от Mometo*

# 100
Трудно ви насмогва човек. Поздрави на празнувалите! Живи и здрави да сте!
За изразяването на любовта -  аз бях от развозващите до преди няколко месеца/година. Ако можех да спестя час-два с градски транспорт го правех с удоволствие. Сега вече и двамата са шофьори и няма нужда от това. Не съм от супер изискващи и настояващи, но когато големият завърши колеж в разгара на локдауните заяви, че е заради мен 😂. Вече е последна година в университет и се надявам да намери поприще, което му е интересно и удовлетворяващо. Малкият започва първа година след няколко дни. И за него искам същото. Все още съм им първият човек, на когото звънят, ако нещо се е случило, хубаво или не, или имат проблем. Дори за щуротии с колите им, а там съм напълно безпомощна.
Обичам да подарявам и понякога поръчвам месеци напред, ако знам че е нещо, което искат. Семейни пътувания поне веднъж в годината, дребни изненади, любими ястия. Всичко, което вече е казано.
Получих няколко неща днес, но за ботите се колебая. Не съм сигурна, че ми стоят добре на крака, но вече дори не мога да ги върна, защото Ted Baker вече са история. Ужасно мрачно е днес и снимката е много лоша.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 05:05 от G&B

# 101
Весел празник на всички септемврийски девойки!

Затова и беше толкова изненадващо - около мен правила се спазват и писани и неписани - и като видиш fragrant disregard се ококорваш! Но очевидно е национален спорт да скочиш точно от този мост, дори преминаващите полицаи не се намесваха! А преди 2 год е имало инцидент и то с местни младежи.

... всеки си знае себе си, но ми прави впечатление, че не се вземат предвид някои особености
ще го напиша, защото няколко пъти се ползва точно изразът, който аз използвах, та реших, че е некоректна критика
Скрит текст:
няма начин да не си развозвам децата , защото не живея в Бг, а вашата действителност не е моята
това ще продължи , поне докато не вземат книжка, а след това да се научат да карат
^^^ Е, взе ми го от устата, Мамогемелар! Точно това исках да кажа и аз, че е много лесно да не "развозваш", когато имаш на разположение градски транспорт!

И друго ми прави впечатление - царува известен буквализъм в четенето тук Grinning

Колежките ми гласуваха да задържа чантата на COS - бях я комбинирала със лилавата рокля на Зара, черни слингбакс на нисък ток и шал в черно/кафяво/бяло, който да ми скрие деколтето, че идваше леко секси за служебен купон.

Та в този ред на мисли Пепси много ми хареса роклята на раетата, но за църква ще трябва да покриеш И деколтето И  ръцете с хубав шал!

Последна редакция: чт, 05 сеп 2024, 16:54 от Agent Provocateur

# 102
  • Ямбол
На мен различното на Алмодовар много ми хареса. Останалите мъжове - не чак толкова. Брад Пит пък съвсем. А листото/перото на ревера на Алмодовар е дело на българка, в темата за компроматите бяха писали за нея.

G&B, ботите са готини.

# 103
Ботите рязко ми отпаднаха като проблем. Току-що получих покана за индийска сватба от мой колега. Нямам никаква идея какво се прави на различните ритуали и какви да са тоалетите.

Последна редакция: пт, 06 сеп 2024, 05:06 от G&B

# 104
  • Berlin
Ted Baker наистина ли вече ги няма? Скоро гледах намаления в сайта и много се чудех на някоя рокля. Имам две от тях и се оказаха добре за моята фигура и исках още нещо да взема, харесваха ми моделите им.

Общи условия

Активация на акаунт