Студенти в Австрия - тема 2

• 42 208
  • 809
  •   2
Отговори
# 660
Мисля, че студентската карта от банката дава намаление

# 661
  • Добрич
За банкова карта не зная. Дъщеря ми ползва револют и ДСК, няма сметка в  австрийска банка.

# 662
  • Варна

Точно за банкова карта - студентска, ползват и в БГ и в чужбина намаление. Някъде по сайта има списък за местата, на които може да се използва

# 663
  • Добрич
Даже не знаех, че ДСК имат студентска карта, благодаря!
Картата на дъщеря ми е още от ученическите години и не я е сменяла. Най-обикновена карта.

# 664
  • Стара Загора
Моите студенти казаха нещо, че ДСК е спряла да ги издава май тези ISIC карти, но пък имало дигитални такива в приложението.
Скоро ходихме в софийския зоопарк и влязоха с половин такса, като си показаха картите, тъй че имат смисъл.

# 665
  • София
Синът ми си направи австрийска банкова карта от erste. Напълно безплатна е за студенти, също като показаната е и едновременно isic карта, а ако не се лъжа при издаването имаше и бонус от 20 евро по сметката.

# 666
Това имах предвид и аз

# 667
Да се похваля, че вчера мина дифенсиото на щерката. Защитила е успешно магистърската си работа. Оценена е с две. Много съм горда. Защитила е научна степен на език, който не й е роден и ще притежава магистърска степен като публицист в сферата на киното и театъра. Да ми е жива и здрава!

# 668
  • По широкия бял свят
Браво! Много професионални успехи.

# 669
  • столицата
Браво на девойката, Реге! Да е здрава, щастлива и удовлетворена в личен и в професионален план!

# 670
  • Бургас
Честито и успешна реализация!

# 671
  • Добрич
Поздравления за девойката и много успешна реализация!

# 672
  • Стара Загора
Браво на детето! Много успехи занапред и желая. А твоята гордост е съвсем оправдана. Дано повечето тук да успеем да я преживеем някой ден ❤️

# 673
  • На планетата Земя
Браво, Реге! Поздравления за твоята уникална Принцеса!

# 674
Здравейте, синът ми кандидатства в Икономическия университет във Виена, но не успя да се класира. Много малко не му достига в точките. Има ли нещо като второ класиране?

Общи условия

Активация на акаунт