В момента чета ... 91

• 43 529
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
Лори, сподели какво си избра.

# 736
Виждам добри предложения на -60% (напр.книга на Итало Калвино), или пък -40% и онлайн на “Нефритен град” (с меки корици).

# 737
  • Русе

Коментарът ми да не звучи заядливо. Аз съм от Русе - областен град и тук има само Хеликон и Сиела, имаше и Хермес,но тази година го закриха . А какво остава за по-малките населени места като Петрич,Мездра Видин и пр.... Сигурно книжарници изобщо няма. Което е много тъжно. От Хермес също пускат намаления покрай черния петък и пак ще съм принудена онлайн да пазарувам.
Иначе да не е извън темата прочетох биографията на Марая Кери. Много ми допадна, но главите за брака й с Тони ми бяха чисто формални / договорни отношения угодни и за двете страни. Иначе голям работохолик е  и съумява да остане адекватна, да не се поддаде на пороци. Не знаех , че е и от смесени родители чернокож баща и бяла майка и за дисфункционалното й семейство. Сега се глася психически да започна ,,Признания " на Канае Минато.

Последна редакция: пт, 08 ное 2024, 08:26 от lorito5678751

# 738
  • София
Разбира се, че не всички са в София, но не виждам какво общо има това, с това, което аз казвам. 😃
 Опитвам се в трети пост вече да обясня, че има разлика в намалението във физическа книжарница и това, което е онлайн, за да не остане някой подведен. Явно нещо не можем да се разберем. Simple Smile

# 739
  • София
Благодаря, че сподели. От сайта с 60% отстъпка ще ми излязат по-евтино, дори с доставката от 8 лв. Имам и 5% отсътпка от тяхната ВИП карта. Само "Стълбата на Яков" си е на 40%, Пътуващото кино и Стълбата са на 60%. Още умувам де, напълнила съм количката.

# 740
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря, че сподели. От сайта с 60% отстъпка ще ми излязат по-евтино, дори с доставката от 8 лв. Имам и 5% отсътпка от тяхната ВИП карта. Само "Стълбата на Яков" си е на 40%, Пътуващото кино и Стълбата са на 60%. Още умувам де, напълнила съм количката.

А картата хваща ли при такива отстъпки? Понеже аз имам една и на колибри, и на сиела, обаче при промоции винаги забравям да я добавя.

# 741
При предишни техни оферти мисля, че хващаше. Сега не смятам да поръчвам, взела съм вече каквото искам.

# 742
  • София
Да, хваща, току-що пробвах., Ох, да не спамим повече, мислех че пиша в темата Промоции на книги. FlushedSmile
Още си чета "За разлика от слоновете". Имах нужда от точно такова забавяне, след трилърите дето ги изгълтвам за 2 дни. Тази си я чета бавничко и напоително, с осмисляне и наслада.

# 743
Прочетох "Пътят към кея на Уиган" от Оруел - публицистична творба, която се явява изследване върху социалните процеси във въгледобивните селища в Северна Англия, животът на миньорските семейства, безработицата и политическите процеси - защо социализмът не намира достатъчна подкрепа в Западна Европа и какви са предпоставките за фашизиране на демокрациите. Много основопалсгаща за оформянето на философските възгледи на автора, които познаваме и от художествените му произведения.
"Денят, в който изчезна" - Даян Чембърлейн - женска проза, нелоша за жанра си, но аз такива книги вече съвсем не мога да чета.
Започнах "Мебет" от Григоренко и е страхотна - увлекателен разказ за тайгата с фентъзи елементи.

# 744
Някой с отзив за "Пътуващото кино на мистър Сайто"? Чудя се за нея, а Колибри са с много добра промоция...препълнила съм количката Flushed Smile

# 745
Аз съм писала отзив за книгата, когато я четох, на мен много ми хареса, но не колкото другата на авторката. Купувай, супер изгодно е в сайта им. С търсачката ще ти излезе, както и на Аня отзива.

# 746
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
И аз не се стърпях и поръчах препоръчани от тук книги. Направо си е изтезание за волята с тези промоции Joy.

# 747
Наистина си е изтезание за волята Smile Не искам да броя вече натрупаните непрочетени книги..

# 748
  • София
Ще пускам нова тема.
Моля някой да пише след мен, а вие да се пренесете с промоциите в  "Промоции на книги" Simple Smile
Благодаря Hug

# 749
Ок, Хепи, приятно четене на всички!
“ Писането е може би най-великото от човешките  изобретения. Обединява хора, които не се познават. Герои от книги от далечни времена прекъсват веригата на Времето. Една книга е доказателство, че хората са способни да правят магия.”.
         Карл  Сейгън

Общи условия

Активация на акаунт