Кей-поп не е просто музика - 3

• 13 462
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Дани Hug, било е супер.
Ари Hug
Страхотен Джей Хоуп! Heart EyesPurple Heart
Забелязах, че на More и най-възрастните оркестранти куфееха и си тактуваха с глава, когато не свирят. Grinning
В действителност в песента има музикален драматизъм характерен за операта, та не е чудно, че им е допаднала. Погледнете ги как им личи, че се кефят докато свирят. Диригентът също, почти танцуваше Laughing. И на мен More ми е любима. Purple Heart

Да сложим от същата телевизия и G-Dragon и Теянг.

По 10 секунди от няколко забележителни денс колаборации.

# 601
Профи Revolving Hearts На фенкамите не забелязах, че и оркестъра свири, иначе видях на някои, че музикантите и те се поклащат в ритъма на More Purple Heart Диригента без малко да си метне палката , много се беше вживял Joy

# 602

Последна редакция: ср, 29 яну 2025, 14:57 от Danifin1

# 603
Така, вместо да засилвам детето към леглото, седя да гледам клипове с вас. Каква майка съм значи. Innocent

Попаднах на едно шортче от миналата година, което направо ме размаза. Laughing

Напълно одобрявам котките и TXT. И другите два клипа не бяха никак лоши.

Дани, напълни ми душата с клиповете от концерта. Около теб май няма много пищящи тийнейджърки. Една приятелка ми прати нейн клип, а там добре си викат момичетата. Joy

France tv пуснаха изпълнението на Джей Хоуп ,Mic drop със симфоничен оркестър

Веднага си признавам, че харесвам много повече рап парчетата, излезли от BTS, а пък със симфоничен оркестър пък ептен.

Profi1, чудно събрани тези колаборации.
Оставям ви с един шорт от турнето на P1Harmony, че нали и те бяха в Европа скоро. И след малко ще си пускам клиповете от Дани.

# 604
Дани, напълни ми душата с клиповете от концерта. Около теб май няма много пищящи тийнейджърки. Една приятелка ми прати нейн клип, а там добре си викат момичетата. Joy
Не думай и слава богу този път около мен нямаше много пищящи - бяха по-сдържани.Stuck Out Tongue Winking Eye
 Предишният път на концерта на NCT DREAM ми идваше да удуша пищящи зад мен група баби -фенки GrinningSunglasses Че даже и на няколко пъти им правих забележка.

# 605
Покрай парижкия концерт установих, че Джей-хоуп ми е най-непознат ,така че попълвам пропуските 😉

Хубав ден!

# 606
  • София
На концерта на Стрей кидс в Милано зад мен имаше едно момиче на около 10-11 години, което изкрещя с все сила всичките песни от първата до последната дума. Още от третата песен чаках с нетърпение да остане без глас, но уви изкара си до края, крещейки нечовешки.

# 607
И до сега не мога да си обясня това нечовешко крещене -дране -пищене по време на концерт. Толкова много ме дразни. Отиваш на концерт за да чуеш и пееш с музикантите, а не да слушат хора,  които около теб  се дерат и лигавят. Това е някаква нова мода от последните 10на години. Толкова много се радвах от атмосферата на концерта на рок бандата ONE OK ROCK, там имаше изключително малко хора от горния тип. Повечето бяхме нормални, разбирайте пяхме с  пълно гърло ,но без пискащото дране Sunglasses

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 08:50 от Danifin1

# 608
Крещенето е ужасно, но и изпитвам респект към онези, научили всяка дума, особено пък на к-поп песни.
И парижката гала на мадам Макрон не прави изключение. Забележете колко хора от най-различни националности и раси припяват.
Не сме пускали досега това изпълнение.

Ари, има и писмо от Джимин.
Скрит текст:
Hello, ARMY, this is Jimin.
    I enlisted in December the year before last,
    and before I knew it, two years have already passed.
    I’ve been serving in the military for about a year and two months now.
    Yes… time really does seem to flow differently here.
    It’s not easy, but I’ve been learning and experiencing things,
    so I’m looking forward to the day when I can chat with you all about everything that’s happened here.

Hmm, my daily life hasn’t changed much.
    Since it’s the military, I spend my days training, working, and exercising,
    and before I know it, the day is over, and it’s time to sleep again.
    It’s a repetitive routine.

One thing that has changed, though,
    is that since the year turned,
    the conversations Jungkook and I have before going to bed have changed a lot.
    Since the days when we can meet ARMY are getting closer and closer,
    we’ve been talking a lot about what we need to prepare before we see you again,
    what kind of image we want to show,
    and what kind of life we’ll live moving forward.

To be honest, there’s also a little fear.
    It’s been quite some time since we all performed together,
    and it’s been a while since I’ve fully devoted myself to music and the stage.
    So, I do feel a bit scared,
    but my determination to give you the best stage possible,
    for all of you who have waited for us,
    has not wavered.

I’ll prepare diligently, truly…
    I’ll do my best to return in a really good state.

To our ARMY, who I miss and am endlessly grateful for,
    until the day we meet again,
    please stay healthy and always spend your days feeling happy.

Wishing you lots of blessings in the new year, ARMY.
    I love you. Truly. 💜

No, I mean,
    I really do. hehe 💜

— Jimin
Който не разбира английски, копи и пейст в гугъл транслейта.

Изкуственият интелект, в ръцете на хора с дефицити и с много свободно време, за мен очаквано, се използва предимно за простотии.
https://storage.googleapis.com/koreaboo-cdn/2025/01/rapidsave.co … 4kmshffe1.mp4?_=1
https://x.com/hobbitopia/status/1883951602262028586
https://storage.googleapis.com/koreaboo-cdn/2025/01/ssstik.io_@i … 114148807.mp4?_=2

# 609
# 610
Дани, то пищенето е от времето на Битълс мисля Thinking, главно тийновете си изявяват емоциите така, да ,много е дразнещо ,ама ако е от време на време се изтрайва. То и фалшивото пеене не е много приятно , (аз ако запея няма да ме изтраят околните сигурно Joy), ама като му се пее на човек Wink , а и в група не се забелязва толкова.

Профи, четох писмото Purple Heart , чакаме ,да видим People EyesPeople EyesPeople Eyes

# 611
Дани, то пищенето е от времето на Битълс мисля Thinking
Ари права си, това го имаше и преди, но вече стана страшно.  На толкова много концерти съм била ,но такова чудо както в последните години, не е било. Не можеш да се нарадваш и да получиш удоволствие от концерт заради истерично пищящите.Imp И това явление е най-силно изразено на поп концертите. На рок и на другите видове жанрове концерти  нещата са по-умерени.

# 612
Мани пищенето, ще си взема тапи за концерт и ще се правя, че не чувам, ама другата история с лаенето ми е съвсем непонятна. Даже леко криндж, както биха се изразили тийнейджърите.

Стрей кидс имат две нови дати за турнето в Европа - Мадрид и Рим. Билетите са в продажба от сряда. 

Връщам се да слушам песни.

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 23:30 от Jillian

# 613
Да кажа, че вече излизат клипове от провелото се таз годишното к-поп шоу на MBC Gayo Daejejeon.
Докато са ѝ още пресни на Дани, почвам с ATEEZ -

минавам през две на ТХТ, като втората е доста рокаджийска -

и продължавам със Stray Kids -

ENHYPEN -

NCT DREAM -

RIIZE -

BOYNEXTDOOR -

ZEROBASEONE -

TAEMIN -

TAEMIN X NI-KI  - с много сърчица от мен HeartHeartHeartHeart

И един кавър на 2NE1 -

И още много тук - https://www.youtube.com/@MBCkpop/videos

И от чиста носталгия си гледам това Purple Heart

Последна редакция: пт, 31 яну 2025, 01:44 от profi_1

# 614
Профи, благодаря че ме зареди с клипове за сутрешното кафе и брифинга Coffee Тези дни съм малко кът с времето за сканиране на нашето к-поп пространство Wink

Общи условия

Активация на акаунт