Кей-поп не е просто музика - 3

• 13 451
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
След като изгледах вчерашният клип история, почувствах се неудовлетворена и решиш тази сутрин да ви пусна някои стари парчета, които там бяха пропуснати Smiling Imp Трябва да призная, че те са много и разбирам колко е трудно да се съберат на едно място, но поне някои от тях можеха да сложат. Както и да е.. Ако решите, че искате да ви запозная с тях ще поровя в моят плейлист  и ще ви ги представя.
Пак повтарям това е една мноооооого малка част от тях.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 09:07 от Danifin1

# 646
  • София
Jillian, Dope веднага зае място в плейлиста ми. Simple Smile Трупат се песни на BTS
Профи, много ми хареса песента с Чанг Бин.
Аз също не мога да изгледам двучасовата история, но ми попадна едно клипче за най-гледаните песни на мъжки групи по години и по броя на гледанията ясно личи колко велики са BTS. Разбира се, аз се кефих най-много на последните години, където вече ги има Стрей кидс и Ateez, но ми беше много интересно да видя как са се движили по гледаемост групите от преди Кпоп периода на дъщеря ми. И набелязах доста парчета да слушане.

# 647
Хъни клипчето е супер, но както всички знаем класациите са нещо много субективно и в това са изпуснати прекалено много хитове и групи. Но това е моето лично мнение.

Да видим кой сега ще се зарадва на Xdinary Heroes,не само аз  WinkHands Metal

уау с Nam Woohyun - INFINITE

още малко рок

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 13:05 от Danifin1

# 648
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Мммда, Лейди Гага, така да се каже, е силно повлияна от к-попа в новата си песен Абракадабра. Половината от припевът ѝ звучи точно като РозЕто с Бруно Марс, а по едно време танцьорите я вдигат точно както вдигат Джимин в Set Me Free. Освен това в песента е вмъкната типичната за к-попа смяна на ритъма.
Като казах Джимин, днес следобед от радиото в стаята на колегите звучеше Who, а те хващат и слушат само български станции. Мисля радиокасетофонът е позициониран на радио Energy, че я го разместят, я повече не успеят да го наместят. Антика на около 50 години е. Laughing

Излиза албум на Чунг-Ха, която много харесвам.

# 649
0

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 13:48 от Danifin1

# 650
Привет,

От ретро-парчетата баладата на Теянг харесах аз Hands Thumbsup

Профи, и аз като видях само част от Абракадабра беднага ми изникна Set me free pt.2 визуално, иначе не съм я слушала още, лейди Гага не е мойто, в дуети я харесвам, ама иначе...

Who онзи ден го слушах мисля по радио n-joy беше

# 651
  • София
Като споменахте радиото, кажете кои Кпоп изпълнители сте чували по наше радио. Слушала съм песните на  Jungkook, Lisa, Rose и преди време въртяха Cupid на 50/50, Who и аз мисля, че съм го чувала по Njoy. Не мога да се сетя да съм чувала други изпълнители. Разбира се и BTS, и Black pink.

# 652
Honey, май не се сещам за други освен изброените от теб, к-попа не е разпространен по нашите медии 😐

Ето компилация между Гага и Джимин, доста прилики има в концепцията на хореографията

https://x.com/i/status/1887348771043811707

# 653
Радиото може и n-joy да е било.

Дании, к`во става?!?!
Цял ден днес съм извън мрежата, с ходене по болници в София, с някакъв ад по, пардон около, магистрала Тракия целия следобед, че ни отне 3 часа изобщо да успеем да стъпим на нея. И накрая виждам само една 0 в твоя пост. newsm78
А тъкмо мислех да чуя каквото си пуснала днес.

Денс практиката на Питона да сложа.

Red Velvet с кавър на Girls' Generation` "Run Devil Run"

Оригиналът - https://www.youtube.com/watch?v=q_gfD3nvh-8&t=0s

# 654
Да видим кой сега ще се зарадва на Xdinary Heroes,не само аз  WinkHands Metal

Мъхм, аз... Wink Веднага замина към плейлиста.

Иначе минавам само да ви оставя някоя и друга снимка от Ateez, че нямах време да снимам видео много-много. И глас нямам, и гърба ме боли... SunglassesSunglassesSunglasses Изобщо много яко беше.

Фенките пищят най-много за Сан.

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 01:54 от Jillian

# 655
  • София
Как ви завиждам за концертите на Ateez. Сан май най-секси го раздава.

# 656
Ами... и на мен ми светват лампичките за Сан. Joy
А и е щедър в инстаграма си. Wink https://www.instagram.com/choi3an/p/DFXvJwjM_P5/?hl=en&img_index=1

Хайде един кавър на Майкъл Джейксън да предложа, направен от Hong Joong (ATEEZ).

# 657
Ооо Джили и ти си била на Ateez, и то в калабалъка близо до сцената.
Профи, Сан ме разбуди добре... в инстаграм.
Не мога да си избера баяс от тях. Първоначално ми беше Хонг Джунг, но като ги гледам всички са много готини ...
Сега има едно ново денс предизвикателство. С две думи - гърчат се на стена.
Jhope:
https://youtube.com/shorts/MrLM4_Q84bU?si=btIn5Q-4nGSS6Gck
Юнху от Ateez
https://vm.tiktok.com/ZNeoV375F/

Последна редакция: сб, 08 фев 2025, 10:39 от Лъчестлъч

# 658
Леко завиждам на всеки успял да присъства на такива концерти и да изживее емоциите, включая тези от крещенето Laughing.

Лъчи Hug, изваждам го гърченето от поста ти, да се вижда. Разгледала си всичките снимки на Сан в басейна, предполагам Wink.

Лиса с нова песен, в колаборация.

# 659
Профи, ако намериш и Юнху го извади, че нещо линка не работи.

Общи условия

Активация на акаунт