⚓ На пазар във Варна - тема 77 ⚓

• 32 549
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Май в Кауфланд имаше такива дъски за рязане на хляб.

# 46
  • Deutschland/HE
Може да питате в Практикер или в Мосю Бриколаж, ако имат останали парчета от разкрояване.

П.С. Аз от подобен магазин си купувам парчета фазер и го ползваме  да редим пъзели Simple Smile За 1-2евро купувам 80-100см.

# 47
  • Варна
В Слънчоглед,би трябвало да има.

# 48
  • Варна
В Слънчоглед,би трябвало да има.
Поне в сайта им не видях, но ще мина и през магазина, че ще ми трябват и инструменти някакви. Много съм боса, а детето къде не чуло, къде не разбрало Simple Smile

# 49
От училище за скулптури им искат дървени дъски 40/35, можело и такива за рязане.
Някой да е виждал толкова големи дъски, че трябва до два дни да съм намерила Simple Smile

От практикер ли беше бриколаж ли беше  купвахме, секция дървен материал. После се оказа че не било нужно да е чамова, можело и мдф. Търсете сред "остатъците". Дъските за рязане бяха само с доставка от дърво и доста скъпи, защото са добре обработени, имат улеи, зафкадени край чета. На слънчоглед са тип подложни дъските защото са от истинско дърво (малки и много скъпи. По-добре да се ползват под готовото изкяро от гипс изделие).

# 50
Здравейте! Препоръчайте ми добре зареден магазин за турски стоки/ паралелен внос. Благодаря!

# 51
Здравейте! Къде мога да подаря маслен радиатор?
Изискването е да дойдат хората да си го вземат от вкъщи.

# 52
  • Варна
В OLX има категория “подарявам”, слагали сме различни неща и се намират хора да ги вземат и ползват. Обикновено идват и си вземат подаръка от вкъщи.

# 53
във Фейсбук групи - вехтошарник, подарявам... , ненужни вещи и тем подобни
пишете само лично вземане и че сте от Варна
или в OLX публикувате че подарявате

Може ли някой да ми препоръча къде да отида на качествен Юмейхо масаж ?

# 54
  • Варна
За подаряване, във фейса има 1 група Мами в нужда, обикновено първо там пускам.

# 55
Може ли препоръка за невролог или ортопед. Всъщност не знам какъв специалист ни трябва. Става въпрос за болка в коленете при сгъване/разгъване на възрастен човек.

# 56
Може ли препоръка за невролог или ортопед. Всъщност не знам какъв специалист ни трябва. Става въпрос за болка в коленете при сгъване/разгъване на възрастен човек.
Невролог - Митев на победа
Ортопед- Момчил Георгиев зад окръжна

# 57
   Ортопед (за коленете точно, защото били профилирани), препоръчвам д-р Заргар в Майчин дом. При няколко ходих миналата година и от него останах с най-добри впечатления.

# 58
И аз за ортопед препоръчвам д-р Заргар.

Невролог, трудна работа вече.

# 59
  • In transit
За невролог - д-р Кокарешкова, в ДКЦ-то на Св.Марина.
За ортопед д-р Заргар и Владимиров.

Общи условия

Активация на акаунт