⚓ На пазар във Варна - тема 77 ⚓

• 32 549
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
  • Варна
Здравейте, май мернах в темата, ама сега не мога да го открия. Та може ли препоръка за сервиз за кафе автомат Krups?
Аз знам на ул. Дебър 47, долу в кооперацията до Фризьорския салон. Ние сме много доволни, два пъти сме ползвали услугите вече. Работят от 7,30 - 16,30 ч.

# 31
   Имало нова тема. Благодаря!
   Бях обещала, че ще пиша за нотариус, който ходи по домовете, но след като е свършена работата. Е, свършена е вече. От кантората на нотариус Маджунова. По-конкретно помощник нотариус Благовеста Христова я свърши. Аз само по телефона контактувах, майка ми останала очарована от тази жена, изключително любезна била. Майка ми я черпила с кекс Simple Smile.
   За мъжки костюми, моят мъж от много години си купува от Крис. Много качествени костюми и ризи, правят корекции на място и бързо. Цените са съвсем поносими. Само... Моят мъж е сега над 50. Там главно класически костюми продават. Ако е за млад мъж, под 30, може би по-добре Теодор и Андрюс.

# 32
Къде мога да ми сканират стари хартиени снимки и да ги получа в ел вариант?

# 33
Предполагам всяка книжарница или подобно, където предлагат копирни/принт услуги и имат скенер? Последно ползвах компютърна зала на Дуум, може да имат. Също и Офис1, но те май са доста скъпи.

# 34
Здравейте, препоръчайте ми моля, къде бързо мога да извадя медицинско за смяна на шофьорска книжка.

# 35
  • В центъра на моретата
При GP-то.

# 36
Здравейте, препоръчайте ми моля, къде бързо мога да извадя медицинско за смяна на шофьорска книжка.
в Асибадем на ул.Брегалница

# 37
Къде мога да ми сканират стари хартиени снимки и да ги получа в ел вариант?
Реших си казуса като си свалих приложение на телефона за сканиране.

# 38

Аз съм вадила 2 пъти до сега - 1път при личната лекарка и 1 път в Аджибадем Сити Клиник на ул.Брегалница.

# 39
Здравейте ,препоръчайте ми заведение за празнуване на РД на 10 годишен(вече се има за тинейджър).

# 40
За рождения ден на голямата щерка обмисляхме Трамплин Парка във Варна Мол. В последствие променихме плановете, но идеята все още ми изглежда доста добре - скачат на трамплини, ползват басейн с меки неща. Не знам как стои въпросът с храната, но за 10-годишно момче ми се струва като добър вариант. Simple Smile

# 41
  • Варна
Препоръчайте ми майстор за монтаж на икейски гардероб. Тези които предлагат от ИКЕА трябва да ги чакам много. Имах един супер читав човек, ама замина в чужбина…

# 42
  • Варна
Препоръчайте ми майстор за монтаж на икейски гардероб. Тези които предлагат от ИКЕА трябва да ги чакам много. Имах един супер читав човек, ама замина в чужбина…
Потърсете във фейса Варна домашен майстор, Михаил Георгиев се казва. Можете да видите какво прави.

# 43
  • Варна
От училище за скулптури им искат дървени дъски 40/35, можело и такива за рязане.
Някой да е виждал толкова големи дъски, че трябва до два дни да съм намерила Simple Smile

# 44
   В китайски магазини тип Шихо имаше едни бамбукови, големи, ще са подходящи. Но къде и дали има сега, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт