⚓ На пазар във Варна - тема 77 ⚓

• 32 569
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
Аз не съм във Варна, но мнението ми, че промяната на нокътната  плочка/ложе може да се направи от хирург или ортопед.  Незнам обаче къде във варненските клиники се занимават с такива неща. Лекарите там работят по по-сложни и по-добре платени от ЗК пътеки. На приятелка ортопед й премахна гъбичков нокът, два дни много кървя и боля. След това кожата завяхна и я третира с противогъбични капки докато излезе здрав нокът. Много доволна остана.

# 16
Кирил Лозанов
управител е на МЦ Младост, работи като хирург към Света Ана и за възрастни и в детското отделение.
Приема в МЦ Младост и после си препраща пациентите към Окръжна където прави операции ако има нужда.
"поправял" е нокти на всички е моето семейство ( без мен само аз нямам този "дефект"). Възможно е да прави и корекция ,защото "реже и поправя" много неща , но не съм сигурна.

# 17
  • Варна
Благодаря, непременно ще го потърсим.

# 18
  • На плажа
Здравейте,от къде мога да си купя хубаво домашно овче сирене?

# 19
  • Варна
Благодаря за темата!
Дали има някой, който тази седмица ще подновява план към мобилен оператор и няма да взема устройство?
Скрит текст:
Пуснали са предварителните поръчки за iphone с условия само за преподписване в оставащите 3 месеца или нови абонати, а нашите договори имат по още 6-9 месеца

# 20
Фермата в Близнаци, сиренето им е страхотно. Има едно меко овче сирене, много ни харесва на нас. Преди идваха всяка сряда и събота във Варна с едно микробусче - сряда на Палах, събота на Бриколаж.
Редактирам се, че сега погледнах актуалната информация - отново в сряда са на Палах, понеделник, вторник и петък са на Бриколаж, а четвъртък на ЦБА Аспарухово. От 13 до 18ч.
Иначе от самата ферма може да се пазарува всеки ден.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 09:41 от Applegarden

# 21
Благодаря за новата тема. Flowers Hibiscus
Днес минах под пазар "Орехчето" - ЖК "Младост" и забелязах нещо ново - тъкмо вадеха сергии, пред които имаше табела "Фермерски пазар" от петък 20ч. до събота 20ч. Знаете ли нещо, какво предлагат? Не живея там, просто минавах.

# 22
  • Под Слънцето
Благодаря за новата тема. Flowers Hibiscus
Днес минах под пазар "Орехчето" - ЖК "Младост" и забелязах нещо ново - тъкмо вадеха сергии, пред които имаше табела "Фермерски пазар" от петък 20ч. до събота 20ч. Знаете ли нещо, какво предлагат? Не живея там, просто минавах.

Пазарът е от 2 седмици в събота от 11ч. Днес още в 10 имаше наредени сергийки с плодове, зеленчуци, друга с кашкавал , шунки и домашни салами; трета с ръчно плетени чорапи и терлици за зимата. После няколко производителя на мед, друг чичо с домашни яйца; 2 сергийки на мандри с кисело мляко...

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 21:27 от TopsyG

# 23
  • In transit
Да сте виждали някъде из Варна да продават такива гръцки бонбони с узо?

# 24
Фермата в Близнаци, сиренето им е страхотно. Има едно меко овче сирене, много ни харесва на нас. Преди идваха всяка сряда и събота във Варна с едно микробусче - сряда на Палах, събота на Бриколаж.
Редактирам се, че сега погледнах актуалната информация - отново в сряда са на Палах, понеделник, вторник и петък са на Бриколаж, а четвъртък на ЦБА Аспарухово. От 13 до 18ч.
Иначе от самата ферма може да се пазарува всеки ден.

Здравейте,
 как се казва фермата?

# 25
Не знам дали има друго име, аз я знам като Ферма, с. Близнаци. Имат страница във Фейсбук, но и там с това име се представят.

# 26
Момичета, от къде купувате костюми за мъжете/синовете.
Молът е ясен , нещо друго различно ?

# 27
Костюм съм си купувал от Крис. Имат голям магазин на бул. Левски по диагонал на китайската стена. Имат и магазин на ул. Драгоман. По Владислав като тръгнеш от центъра към автогара също имаше магазини за костюми.

# 28
Здравейте, май мернах в темата, ама сега не мога да го открия. Та може ли препоръка за сервиз за кафе автомат Krups?

# 29
  • при най-добрия мъж...
Момичета, от къде купувате костюми за мъжете/синовете.
Молът е ясен , нещо друго различно ?

"Манекена Стил" на Колхозния пазар, до Билата. Много голям магазин, изключително разнообразие.
Бях скептична, когато абитуриента настоя да отидем там, че го гледал в Тик-Ток, обаче наистина останахме доволни. Хубави модели, съвременни и класически, добри материи и най-важното, на адекватна цена. Облякохме сина ми от главата до петите и за бала, и за изпращането.

Общи условия

Активация на акаунт