⚓ На пазар във Варна - тема 77 ⚓

• 32 569
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, знаете ли къде мога да намеря мини раничка/чантичка на Anekke за подарък на малко момиченце?

# 61
За невролог съм доволна от Митев в Победа. Малко е джаста-праста, но поне ме прати на ЯМР като отидох с адски болки в кръста, а не като други - да ми предписват някакво лечение без рентгенова снимка дори.

# 62
Мини ранички обикновени за малки деца днес видях в Кауфланд./ муцунка на някакво животинче/

# 63
Някой знае ли дали програмата от общината за раздаване на безплатни компостери е стартирала или ще стартира скоро за община Варна?

# 64
  • In transit
Да напомня, че от сряда 25.09 до 29.09 може да предадете опасните отпадъци, които имате.
Мобилните събирателни пунктове ще бъдат разположени както следва:

25.09.2024 г. (сряда)

- от 09:00 ч. до 12:45 ч. - Район „Приморски", пазар „Чаталджа", паркинга на ул. „Цар Асен"

- от 13:45 ч. до 17:30 ч. - Район „Приморски", кв. „Виница"

26.09.2024 г. (четвъртък)

- от 09:00 ч. до 12:45 ч. - Район Аспарухово, пазара на ул. „Моряшка"

- от 13:45 ч. до 17:30 ч. - Район „Одесос", площад „Лаврентий" и ул. „Коста Тюлев"

27.09.2024 г. (петък)

- от 09:00 ч. до 12:45 ч. - Район „Младост", паркинга до газостанцията на ул. „Вяра" срещу бл.138

- от 13:45 ч. до 17:30 ч. - Район „Владислав Варненчик", паркинга до „Супермаркет 5", срещу бл.302

28.09.2024 г. (събота) - от 09:00 ч. до 16:30 ч. - сградата на Община Варна, до бариерата в близост до бул. „Осми Приморски полк"

В посочения график гражданите могат да предават безвъзмездно следните видове отпадъци:
- лакове и бояджийски материали (бои, лакове, политури, разтворители, лепила, разредители);
- домакински препарати и химикали (почистващи препарати, дезинфектанти, белина, препарати за растителна защита и борба с вредители, киселини, основи, реактиви);
- мастила и замърсени опаковки;
- фармацевтични продукти (лекарства с изтекъл срок на годност);
- отпадъци, съдържащи живак (живачни термометри, луминесцентни тръби и др. подобни).
https://www.moreto.net/events.php?n=501285

# 65
Момичета, знаете ли къде мога да намеря мини раничка/чантичка на Anekke за подарък на малко момиченце?
Чанти Анеке съм виждала в Ориндж, но нямам представа в момента, дали и какви има.

# 66
  • Deutschland/HE
Преди имаше и в Мимоко чанти Anekke, може и там да проверите.

# 67
Има по принцип и в книжарница Хермес, малко след червения площад в посока общината, някъде около Варчев.

# 68
  • В центъра на моретата
Има и в книжарницата на ъгъла между ул. “Кавала” и ул. Русе” - под синия пазар.

# 69
Анеке  има и по Владислав.

# 70
В Оринж сигурно ще има, виждала съм и в други книжарници....също се сещам на ул Русе (под Синият пазар -катедралата,като се слезе в алеята на пазара се излиза на Русе и отсреща леко в дясно на ъгъл има магазин,там съм виждала такива ранички)

# 71
  • Варна
Привет, някой с препоръки за добър ел.техник и ВиК? Предварително благодаря! Nerd

# 72
Най-добрия ел техник на когото съм попадала - 088 3444962 - Драго
Работи качествено, прецизно и на добри цени, не знам към момента колко е зает

# 73
във Фейсбук групи - вехтошарник, подарявам... , ненужни вещи и тем подобни
пишете само лично вземане и че сте от Варна
или в OLX публикувате че подарявате

Може ли някой да ми препоръча къде да отида на качествен Юмейхо масаж ?

Приятелка ходи тук- https://yumeihovarna.com/ и е доволна. Нямам лични впечатления Simple Smile

# 74
Може ли препоръка за лицево-челюстен хирург?
По-конкретно имате ли мнение за проф. Тончев?

Общи условия

Активация на акаунт