След балове, изпити, точки, хазайки, кафето си пием пораслите майки

• 46 474
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Спунк, благодаря за новата тема 🌺 Заглавието е както винаги страхотно. Нека да я изпълним само с хубави емоции.
Цялата информация за тези избираеми дисциплини и кредити ни е много ценна и се надявам всички повече или по - малко запознати да споделят.

# 16
Здравейте! Някой има ли справка с минималните балове от допълнителния прием на СУ от миналата година? Също така мислите ли, че имаме шанс с прилични оценки за някоя специалност? Писали сме много желания, все някъде трябва да ни приемат.
Ето я справката: https://docs.google.com/spreadsheets/d/17Dd0s0FLyQ9FG9IlyJoB8HNk … 61#gid=1309622661
И темата за минимални балове в СУ: https://www.bg-mamma.com/?topic=1672925
Щом сте писали повече специалности, има голям шанс. От учебен отдел на СУ бяха казали на дъщеря ми, че предишни години приемали 90% от кандидатстващите за допълнителен прием. Със сигурност не важи за всички специалности, по-скоро предполагам, че е като общ резултат.

Успешна нова учебна година на всички ученици!
Сърдечно благодаря, много ни успокоихте! С първото желание имаме 8 ЕДИНИЦИ разлика в минималния бал, мисля, че мястото ни е гарантирано. Simple Smile

# 17
Спунк благодаря за темата! Заглавие е Simple Smile
Кафе ще пием... много кафе!
Успешна да е на първокласниците Izida, както и на всички останали ученици.
Успешна и спокойна да е  и на учителите. aniK Kissing Heart
etomira думата с Ш, ще я мириша и чета само, че стана нямам какво да облека за утре Disappointed Relieved

# 18
Здравейте в новата тема и учебна година:) Успешна е да за студенти, ученици, учители и родители! Simple Smile
В ТУ започват след седмица, готови сме вече, студентката си следи новините за университета, уикенда ще я оставим и вече дали кафе, дали вино или по- силно, ще зависи от работния ми ден, а не от училищни вълнения;)

# 19
  • burgas
Аз се чудя защо не пишете,а вие сте избягали в новата тема.На 24 е настаняването на набора на 30 откриват академичната година.Не го виждам да е обхванат от някакъв особен ентусиазъм,ама може в последствие рязко да се случи ..Аз за пръв път от мноооого години нямам вълнения около 15.09 и ми е малко носталгично.

# 20
M A D E L I N E всичко ще е наред. Успех.
Аз много не разбирам тези стратегии , които правите. Ние навремето не правихме стратегии и може би затова ми е ново.
Сина ми записа, отиде и си взе най-после картата от унито, купи един суитчер от там за себе си и за братовчед си и замина на братовчед си на рд. Сега го чакам да долети наобратно чак за първия ден на унито.
Да го видим.

# 21
И аз да се запиша. Успешна година на всичките ни студенти и ученици. Радвам се, че нямам учащ за утре.

# 22
Да . Някакси е странно да нямам утре ученик.
Успех на студентите!

# 23
  • София
И кафе ще пием и други работи. Аз съм си забъркала сега едно аперолче. След 16 години с ученици, утре за първи път няма да изпращам никого и изобщо не страдам. Сестра ми пък тази година ще е със седмикласник и от сега е яхнала метлата, та се налага да я успокоявам.
Наборката вече е на въртележката - предаде вече няколко задания, оправя се с всички битовизми. Чуваме се по видеовръзка, много енергично и намахано звучи. Запознала се е вече с много народ, социалният живот също върви, времето вече е по холандски гадно - студ, вятър и дъжд.
Другото ми пораснало дете утре стартира последна година магистратура - ще бъде съчетано със стаж - 2 дена работа и 3 дена училище.

Успешна нова учебна година на всички малки, големи и още по-големи деца!

# 24
  • у дома с любимите си хора
Спунк, благодаря за темата.
Бързам да се запиша. И за да не е само запис да споделя за младежа. Изминалата седмица беше юруш - 2 изпита и вътрешно контролно състезание (петък и събота), резултатите, от което ще определят кои 12 човека ще пътуват за състезание във Флорида след две седмици. И за да е ясно ,че интензивността е на макс , за да не губи форма Joy, ще кажа,че вместо за 2 часа и 40 минути единият изпит го е направил за час и десет, защото после е имал тренировка, а там не може да се пропуска дори и да имаш изпит.  Преди състезанието са имали тренировка, след него фитнес и  community work, защото са подготвяли някакви неща покрай предстоящ футболен мач  🏈 и след това са го и гледали.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 22:59 от Вилиан

# 25
  • София
Спунк, страхотно заглавие, благодаря! Дано да ни се получи!
Ети, търсих Брюж и Льовен в гугъл, за да ги  разгледам. Ако си снимала и решиш да споделиш, ще бъде удоволствие.

# 26
  • София
Благодаря за темата, Спунк!
Ние оставихме младежа в Брюксел. Първоначалните ни планове да се приберем в четвъртък и да го оставим сам до 16- ти се осуетиха заради стачка на Шарлероа и ние с два отменени полета, останахме до неделя.
Така имахме повече  време заедно с младежа, и да разгледаме града.

Последна редакция: нд, 15 сеп 2024, 23:46 от Игривата слива

# 27
  • София
И кафе ще пием и други работи. Аз съм си забъркала сега едно аперолче. След 16 години с ученици, утре за първи път няма да изпращам никого и изобщо не страдам. ...
И аз, и аз Grinning

# 28
Отговарям за избираемите предмети - Летящият змей е 40+ годишен, и се изучи в периода 2000 - 2004 г. Тогава можеше сам да избираш колко броя избираеми на семестър, имаше колеги, които ги мързеше, и ги оставиха за накрая. Сега малкото змейче е във ВТУ и там им набутали два списъка - от единия да изберат 2 предмета, от другия един. Ама кое какво е, сто пъти ми каза и аз 101 път забравих...

# 29
  • Sofia
Блаженствайте, заслужили сте! Ще ни търпите, а и добри съвети давате.Heartbeat

Гуш на мамите, чиито деца са по видеовръзка. Да са щастливи и доволни от избора си - това е важното! Heartpulse

Много спорна и спокойна да бъде учебната година за учениците, родителите и учителите (J_M_M, BoeL, спокойна) Дано не пропускам някого! Стиснете по едни палци, че съм на ново място Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт