След балове, изпити, точки, хазайки, кафето си пием пораслите майки

• 47 131
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И аз си сложих сега слънчевите очила в офиса заради вас!!!!

Ани, изпуснала съм новото начало при теб - на хаирлия да! Лека и доходна Simple Smile!!!

Лейди, понякога си мисля, че тая практика западна с едната година за свободно дрифтене преди Уни е много удачна в днешно време. Имат нужда да си поемат малко въздух и да видят кои са и къде искат да бъдат, преди да скочат в новата въртележка. Със синковеца би било риск, щото така ще отдрифти, че… Simple Smile но съм сигурна, че дъщеря ти ще си намери пътечката!

# 61
И аз да пожелая успех на Ани на новото място, а на Лейди прегръдки и да напомня, че имаше и други, дето ги държа пуберитета до късно. Оправиха се по някое време по свой си начин.

# 62
  • София
Успешна нова учебна година на страдалците като мен, които все още имаме ученици!
Малкия ми започна преди седмица, а наборката само се кръсти и повтаря: "Слава Богу, че свърших с гимназията!" Joy На всичкото отгоре ме травмира, защото по БЕЛ му се паднала учителка при която и тя беше в 10 клас и само кудкудяка: "Той няма да се оправи при нея! Направо не знам как ще се справи!"

Иначе тя яко го задрифтти (по pisho) - само спи и си готви. Чат-пат учи японски, щото френския го овладяхме до съвършенствО Wink Питам: "Маменце на теб кога ти почва виртуалната учебна година? С тази на брат ти или с тази на другите ученици?" Е явно е със студентите. Кажете ми кое уни почва най-късно, че след тази дата вече да я наритам.

# 63
Изключително тъпа програма ни се падна в ТУ. .. понеделник от 7.30 ч, петък до 19.30 ч. и то упражнения, почивен ден сряда Frowning Това дете кога ще се прибира в родното си място?

Изпратих днес шестокласник, раздали са им стари скъсани и изпонадраскани учебници, не ми е ден Sad.

# 64
Спорна и щастлива учебна година на ученичетата ни!
Лейдито, гуш и ще пия едно с теб за здравето на наборката! Ще хване точния път детето и то осъзнато!
Аник, да ти е удовлетворено и мотивиращо на новото работно място!
Горгонзолке, ти също имаш нужда от питие! И теб ще подкрепя!
От днес официално наборката се сдоби с ключ от стаята си общежитията на МУ. Ако ни се ядоса за нещо вече може да си иде в другото вкъщи. Стаята е много прилична, има нужда само от един латекс за освежаване и преподреждане. Над очакванията е. Ще са по двама човека.
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 18:45 от Госпожа Рада

# 65
Fair Lady не се притеснявай, в даден момент може други неща да реши. Както и за моето момче, не мога да съм сигурна дали утре няма да каже това не е моето. Засега не е ама знае ли човек.
aniK ще изчакаме след месец да кажеш как е, че от един ден малко трудно е да си категорична. Успех!
Anita79 нашите са решили, че с нощния влак ще пътуват към морето, без друго щели да спят по пътя в петък.
Госпожа Рада много добре изглежда стаята.
Днес ми беше мъчно на откриването на учебната година при нас. Знаменосците са деца, на които съм била класна от 5 клас. Осъзнах, че за последен път посрещат знамето. Ето на такива неща ама изобщо не търся слънчеви очила, рева си...
На осмокласникът класната направи група направо едва издържам такива глупости питат...ама заради съществените неща ще стоя.

# 66
Ради,
Стаята наистина е супер! Да й е уютно на девойката.
Нинка, утре в градината ли ще сме …? Да не изпукаме от студ … !?

# 67
  • В средата на времето
Лейди, прегръщам те силно и знам, че майчиното ти сърце няма да намери мира, каквото и да кажем, но и аз съм на мнението на другите момичета - ще промени желанията си, нека поработи малко, нека се огледа, ще и дойде друг акъл. Наборът така с голям напън тръгна да работи, да работи и пак да работи, ученето - както дойде . Добре ама като поработи един месец на 8 часа и вече не му се вижда толкоз уау. Днес по телефона щастлив ми се видя, че утре лекциите му започват в 8 сутринта и че няма да му се налага да е на работа по цял ден. Та така...представата за работата и парите поне при синът ми доста се поразмина с реалността.

Малката днес беше много щастлива. Стискам палци да запази доброто чувство още дълго време. Аз умрях от студ тази сутрин, щото на всичкото отгоре се бях нафръцкала с летни дрехи и сандали, щото студено, студено, колко пък да е студено, а и очаквах, че ще ни държат малко на двора и после по класните стаи. Да, ама не. Joy Не ни пуснаха вътре, та трябваше да чакаме отвън докато приключат. От 9 чак към 11 нещо си тръгнахме. Ще ги запомня този 16-ти септември. Simple Smile

# 68
  • София
лейди, притеснението ти няма да отмине от нашите думи. Само те подсещам, че образованието само по себе си не гарантира нищо. И немалко висшисти са именно обслужващ персонал на не толкова образовани хора. Само да са здрави, никое решение не е крайно и може да се промени във всеки един момент. Късмет желая на детето ти във всяко начинание, а на теб спокойствие в душата!
И аз ще запомня този ден със студа. Дъщерята е със смесени чувства от новото училище, надявам се да е щастлива и да се справи.
Брат й я заведе, аз отидох малко по-късно. Питах какви са му впечатленията, отговори, че имало много хубави момичета във ФЕГ Sunglasses
Успешна и здрава учебна година на днешните ни ученици и студенти!

# 69
  • София
Добър вечер!
Благодаря за новата тема!Да е на късмет на всичките ни деца! Flowers Four Leaf Clover
Честита и успешна нова учебна година на малки и големи!Да им върви по вода!
Днес нямах усещане за първи учебен ден,понеже за първи път от 20 години насам нямам ученик.
Девойката е в очакване да започне унито.Да видим как и какво ще бъде…
Лейди прегръдка и от мен,макар и виртуална,а когато се видим и високоградусова.Знам,че нищо не може да те утеши в момента,но някак имам усещането,че твоето момиче ще продължи с образованието си,но на по-късен етап.Историята познава такива случаи.Не бързай да я причисляваш към обслужващия персонал, без който впрочем не можем.
Много и се струпа,нека вземе глътка въздух, да поразмисли и може да пренареди приоритетите си.Както се казва утрото е по-мъдро от вечерта.

# 70
  • Plovdiv
Абсолютно подкрепям последните три мнения и не само, BlushЛейди, животът е толкова променлив и неочакван. Едни планове кроим, друго се получава и никога нищо не е окончателно. Единствено здравето е важно.
Малко се ядосвам с влиянието, което оказва цялата тази информация, която засипва умовете на младите още човечета. По принцип съм поддръжник и фен, за мен това са необятни възможности, които се предоставят на нашите деца и на нас, в малко по-късен етап. Но понякога оказват и не дотам благоприятно влияние.
Съдейки по моите деца, колко пъти сме им давали един съвет, те се опитват да се вслушат, но желанието им е друго. Оставяме ги да решат, ако се вслушат, не са доволни, ако не се, след време обикновено разбират, че може би е имало частица истина в съветите, които сме им давали от позицията на хора с повече житейски опит. Не казвам, че сме безгрешни в преценките си, напротив, но се опитваме да дадем съвет от позицията на младия човек, премесено с опита на по-възрастния.
И на финал, винаги мисля така: Какво толкова страшно и непоправимо е станало?!? И когато си отговоря, разбирам, че няма за какво да се притеснявам. Нещата отстрани винаги изглеждат по различен начин. В повечето случаи не споделям, и аз не знам защо. И ние имаме терзания и притеснения с реализацията на децата ни. Родителските ни сърца се притесняват, но смятаме, че ще се подредят нещата. Това са просто моменти.

Преди време поставиха грешна диагноза, страшна диагноза на набора. Но тези три седмици, докато разберем, че за наш късмет, сме най-големите щастливци на света, бяха съкрушителни за цялото ни семейство. А ние, просто спряхме да дишаме и живеем. Макар, че никога не правя планове за далечно бъдеще, по принцип, още от малка, пак уроци на живота, това беше още един такъв момент.

Така, че, една прегръдка от мен, макар и непозната ииии, малкото питие с приятелки, мисля е добра идея.Hug

# 71
Успешна нова учебна година на страдалците като мен, които все още имаме ученици!
Малкия ми започна преди седмица, а наборката само се кръсти и повтаря: "Слава Богу, че свърших с гимназията!" Joy На всичкото отгоре ме травмира, защото по БЕЛ му се паднала учителка при която и тя беше в 10 клас и само кудкудяка: "Той няма да се оправи при нея! Направо не знам как ще се справи!"

Иначе тя яко го задрифтти (по pisho) - само спи и си готви. Чат-пат учи японски, щото френския го овладяхме до съвършенствО Wink Питам: "Маменце на теб кога ти почва виртуалната учебна година? С тази на брат ти или с тази на другите ученици?" Е явно е със студентите. Кажете ми кое уни почва най-късно, че след тази дата вече да я наритам.
И моята се ненаспа,по 12 часа и е нормалното спане,ужким започнаха опознавателна седмица, а тя спи,вика ми това днес не е важно ще отида на обяд.Явно колежа им взе доста от съня и още не могат да наваксат.
Успешна година на малкия колежанин, ще се справи с БЕЛ споко😜

# 72
И моя беше супер щастлив като си взе картата от унито. Такава радост за една карта Simple Smile

А иначе за щерката на лейди да кажа - има деца , които си планират сами нещо и имат идеи различни от родителите. В къщата срещу нас живеят сем. зъболекари . Двете им деца в частни училища и двете им деца на възрастта на моите, така че имам поглед. Момиченцето преди 2 години отказа да продължи да учи гимназия , остана с 10 клас и реал и отиде в Австрия в една ферма да работи . Така искала. После се прибра и майка и беше много доволна , взеха я на работа в кабинета си за разни общи неща и т.н. сега пак е решила да се мести с приятеля си някъде, наблизо до сем. на приятеля и . Ами има подкрепа, търси си път, опитва си да си направи живота по свои идеи. Родителите я подкрепят когато има нужда и не са я спирали .
Според мен по един или друг начин ще си подреди живота.
Момченцето сега е 9 клас като моето и от сега говори , че не му се учи. Искал да продава акции. 
Да видим как ще се развие нататък ..

# 73
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Лейди прегръдка и от мен! Всичко ще се подреди.

saffron в градината сме. Нали някои трябва и да пушим.

Ради много прилична стая. Браво!

Относно спането. Девойката нали бачка като луда -  сутрин излиза преди да съм станала, а вечер се прибира след като си легна. Та утре щяла да почива и да не става от леглото и да спи, спи, спи... На миналата почивка беше спала 17 часа само с едно ставане.

# 74
Здравейте! Ще се радвам ако споделите списък с всичко нужно, което трябва да се закупи за квартирата и за самия университет като канцеларски материали

Общи условия

Активация на акаунт