След балове, изпити, точки, хазайки, кафето си пием пораслите майки

• 47 134
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте! Ще се радвам ако споделите списък с всичко нужно, което трябва да се закупи за квартирата и за самия университет като канцеларски материали

За коя квартира?
Има квартира в Бг, има извън БГ, има студентска стая, в Бг и извън Бг, за къде точно трябва да споделим.
Канцеларски материали за кой университет? Български, чужд….

Моля, готините хора с които планирам да се видя довечера , да ми споделят локация на кръчмата.

# 76
Здравейте! Ще се радвам ако споделите списък с всичко нужно, което трябва да се закупи за квартирата и за самия университет като канцеларски материали

За коя квартира?
Има квартира в Бг, има извън БГ, има студентска стая, в Бг и извън Бг, за къде точно трябва да споделим.
Канцеларски материали за кой университет? Български, чужд….

Моля, готините хора с които планирам да се видя довечера , да ми споделят локация на кръчмата.

Става въпрос за България - Пловдивски университет

# 77
  • София
Може ли и мен да ме броите за срещата и да ми пишете къде е де:)) (ако е от 17:30 може би ще позакъснея). Трябва ли да нося нещо, за бадж се сещам че се говореше предишен път - ама аз нямам Simple Smile)

# 78
  • Sofia
Аз повдигнах днес въпроса как ще си води записки по време на лекции - трябват ли тетрадки, листове някакви... Щял да пише на телефона Rolling Eyes Било много по-бързо, отколкото на хартия. Това дали е нормално Thinking

# 79
Ако пише на телефона, после да прехвърля и да пази. Записките ще са му нужни за справки до държавни изпити. Някога (ама това е мнооого някога) пишех на листове. И понеже в един ден имаше по няколко предмета, класирах след това в папки. Листовете, сгънати на две не пречеха в джоб в дамската чанта.

# 80
Аз повдигнах днес въпроса как ще си води записки по време на лекции - трябват ли тетрадки, листове някакви... Щял да пише на телефона Rolling Eyes Било много по-бързо, отколкото на хартия. Това дали е нормално Thinking

И аз това се чудих, по наше време помня, че писахме на листове и после в класьори. Сега пише ли се, не знам.

# 81
  • София
Честит празник на всички в София и на всички с имен ден днес! Flowers Four Leaf Clover
Честито начало на всички с ученици и на учителите! Да е успешна, здрава и усмихната година !
Ани, попътен вятър на новото място ! Ще чакаме отзиви!
Изида, мога само да ти се възхищавам за новите 12 г, които те очакват! Много да те радва малката госпожица и тия от МОН да ти щадят нервите. С моите 3 бр., живот и здраве, ще го докарам до 19 г. и определено ми стигат. Но и аз не правя вече дългосрочни планове, защото си имам едно, което ме учи на съвсем нови уроци за живота. Та, Лейди, виртуална прегръдка и от мен. Не е страшно и непоправимо, както е писала N i y a. Вярвам, че ще намери най-доброто за себе си! Здрави да са ни! Най-важното е.
Прекрасна срещичка да имате и да вдигнете по едно и за отсъстващите Simple Smile Все си имам някой празнуващ рд или ид напоследък. Ще чакам други дати Simple Smile

# 82
  • София
И аз да се включа към ревлите....вчера ми беше толкова мъчно ,че се рових в стари снимки,качвах снимки от първия и последния учебен ден...поревях си ..... Sob
Синчето е над нещата- спи си човека,ходи извънредно на работа вчера,днес пак си нанка.....
Вече спрях да питам - ново има ли за началото  в СУ- Психология?- нищо не знае не се интересува или не ми казва..... Rolling Eyes

Тетрадки има останали за още едно образование- подготвен е за лекции поне- да не го мисли мама Smiling Imp
Аааа има и едно Леново/лаптоп/- което става само за записки- подарявам му го,дано не ме бие с него само

Така ,че момичета....да се оправят сами, нали това беше целта на тези 19години- що да се мъчим още, като не щат да слушат патило- бием им шута....ама как да се получи...щото моето не ще да са маха от вкъщи.....
Smiling ImpSmiling ImpSmiling Imp

# 83
  • Plovdiv
vnd, уфф, де тоз късмет. Joy Разсмя ме.Hug
aniK, те са над тези неща, писане на хартия, ама моля ви се. Всичко е дигитално при тях.
Предполагам, че ще си направят папки, файлове, облаци. Joy А на теб - честито и успех за новото начинание.Kissing Heart
Да кажа и тук, излезе публикация, че са обявили резултатите от допълнителния прием в СУ. Ако има чакащи в темата. https://www.facebook.com/share/ySSncnXzB98ignpu/?mibextid=WC7FNe

# 84
  • София
Ако пише на телефона, после да прехвърля и да пази. Записките ще са му нужни за справки до държавни изпити. Някога (ама това е мнооого някога) пишех на листове. И понеже в един ден имаше по няколко предмета, класирах след това в папки. Листовете, сгънати на две не пречеха в джоб в дамската чанта.

Даа, и аз така. Такъв книжен плъх бях, пишех на какво ли не - на хартия от онези старите матрични принтери, дори на индигова хартия, до каквото листче се докопам и после по папки и тефтери... Рециклирах ги чак миналото лято, толкова мили ми бяха Simple Smile

Сега, Ани, за записки в телефон ми се струва доста амбициозно... Представям си, че ще се скъсат от писане поне в някои лекции. Макар че, знам ли, може да си продадат учебниците от библиографията и да си измият ръцете.
Ние също още не сме решили въпроса. Мислех за таблет със стилус, на мен ми е супер комфортно това - пише, маркира, запазва, разпечатва... Приказка. Той нещо не хареса идеята - пишел по-бързо на клавиатура (що ли няма изненада тук), иска лаптоп. НЕ ИСКА ябълки, иска уиндоус. Има няколко чудни (според мен!) възможности за 2-в-1 хибриди конвертиуеми лаптопи със сензорен екран и стилус, но са ненужно скъпи за характеристиките си и освен това вече поизчерпани, щото, нали, и други хора купуват Simple Smile
Изпуснах две страхотни оферти през август, щото синчето да се начуди... Сега го оставям да избира. Освен това, нали голяма част от изпитите били писмени (с химикалка и листче, не на екранче!), нека да си тренира кракописа.

П.С. има някакви групи за "ориентация" за зайците в ЮФ на 30.09.2024. Записване има - синът ми догато се усети, беше останала само една група, и май поради високия интерес са обявили още една. Във фейсбук група на студентския съвет на ЮФ се организира събитието, ако е останал още някой неразбрал, като нашето пиле шарено...

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 14:32 от pisho

# 85
  • София
Ние купихме лаптоп за записки. Тя беше много скептична, защото й било трудно и пишели бавно. Но после махна дългия маникюр и се оказа, че може да пише. И все пак щяла да си купи една-две тетрадки и няколко химикала. Главата ми не го побира как може да тръгнеш към университета и да не си вземеш поне един химикал!

И честит празник на всички именици и софианки! Бъдете много щастливи!

# 86
  • София
П.С. има някакви групи за "ориентация" за зайците в ЮФ на 30.09.2024. Записване има - синът ми догато се усети, беше останала само една група, и май поради високия интерес са обявили още една. Във фейсбук група на студентския съвет на ЮФ се организира събитието, ако е останал още някой неразбрал, като нашето пиле шарено...
Моят отдавна знае за тази среща, но не знаеше, че трябва да се записва и се записа мисля за 11 часа. Чуди се дали, обаче да ходи, защото доколкото разбра, по - големи студенти ще ги разхождат из сградата и ще им показват кое къде е. Той много пъти е бил в Ректората и е на ясно с разположението. Казах му да отиде с опознавателна цел. Щял да си помисли.
И той не знае на какво ще пише, може би на лаптоп, но пък моето притеснение, че ще пречи на околните с тракането по клавишите. Ако повечето са с лаптопи тогава ще е удачно, но ако са само еденици ще е кофти за другите около него. Ще отиде на една две лекции и ще види кой как си води записките.

# 87
  • Sofia

Записал се бил отдавна - ти да видиш. Всъщност не бил сигурен за телефона - ще видел. Да се оправя.

Честит празник на софиянци и на всички именици! Flowers Hibiscus

Izida, Игривата слива, Ради, имате още много учебни години пред вас Kissing Smiling Eyes И szervusz ми се "наби" в очите с първи и седми клас тази година... Георини Grin

Последна редакция: вт, 17 сеп 2024, 15:14 от aniK

# 88
  • София
Аа, тя и студентка има..верно е герой.

# 89
  • Разпиляна във въображението
Дъщеря ми днес май вече си е направила пощата, регистрирала се където трябва и като се прибера ще видя докъде е стигнала с безплатния офис от Университета. Попита ме какъв е този спорт петанк, който ще им демонстрират Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт