След балове, изпити, точки, хазайки, кафето си пием пораслите майки

• 47 140
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Аз повдигнах днес въпроса как ще си води записки по време на лекции - трябват ли тетрадки, листове някакви... Щял да пише на телефона Rolling Eyes Било много по-бързо, отколкото на хартия. Това дали е нормално Thinking
Аз съм скептична за този вид писане. После трябва да се прехвърля, разпечатват, двойна работа. А за съдебно заседание кога ще се научат да пишат. Там страните слушат, пишат, същевременно обмислят въпрос и реагират, всичко става едновременно, изгражда се някакъв вид рефлекс. От огромно значение е точно да цитираш което току що е казала страната и да реагираш на казаното адекватно. За съдиите-въпреки че се води официален протокол, прецизните забелязвам, че си водят и неофициални записки.Но децата са големи, всяко си изработва свой метод на работа, малко трудно бихме могли да се намесим.Бих казала, на когото както е удобно, но да си имат едно на ум, че умението да се пише на ръка не е съвсем безпредметно.

Честит празник на София и прекрасните "съученички", вече "състудентки" от темата и весела вечер да имате!

Лейди, сигурно вече ти по омръзна да четеш макар и добронамерени съвети и подкрепа, но и аз да си кажа:Някога не беше толкова лесно влизане във ВУЗ и нямаше много възможности. Затова не беше изключение в първи курс да се окажат влезли, които кандидатстват за втори, трети път и дори още повече. Сега пък има друга тенденция, често децата сменят желанията си, опитват едно, друго. Нищо не е фатално изгубено, животът е напред. По - до ре обмислени действия, може да изникне неочаквано добра идея, която не е била на дневен ред.

# 91
  • В средата на времето
Jiema, за възхита сте ти и Ради и  всички останали, които са се сблъсквали повече от два пъти с МОН и сте оцеляли.🙂🤗  Иначе сред майките на съучениците на малката се чувствам като динозавър малко. 😅

Наборът записал спорт, нали, задължително е. Обаче местата за плуване,тенис вече били запълнени, не разбрах за другите спортове как е било, но в крайна сметка щял да ходи на пилатес.🤣🤣
Иначе и моят на телефона щеше да пише, ама в неделя дойде да вземе празни тетрадки. Не го питах днес къде е записвал, но предполагам, че е бил old school и е предпочел хартията.😀

# 92
Izida моят хванал последния влак за фитнес. Днес ми обяснява как до момента е изписал повече отколкото за 11 и 12 клас, а ми се смееше като му предлагах тетрадки и химикали.

# 93
Дъщеря ми е приета "Фармация" в СУ - държавна поръчка. Много е щастлива, аз също.
Нейният бал е 35.10 - при минимален бал за допълнителния прием  - 32.33, какъвто беше и при второто класиране.
Заслужаваше си чакането.

# 94
Искаме да изпратим нашия първокурсник и да присъстваме на тържественото откриване на 24. В тая връзка питането ми е дали има хотел в студентски град или в близост до Техническия?

Спорт ще избират след 20. Моят мисли да запише фитнес.

Сега сме на етап деклариране на електроуредите в общежитието 🤑🙄

# 95
  • Разпиляна във въображението
Браво на новоприетите!

Аз малко се притеснявяма, че дъщеря ми се нанася при момичета, които с години са заедно. Вече с изграден ритъм, събрали са си уреди и т.н. Как ще се "намести" там?! Simple Smile

# 96
Анита за хотел не знам, но ми се струва, че  ще е по-скъпо от air bnb. Огледай локациите около Техническия.

# 97
  • Варна
Izida моят хванал последния влак за фитнес. Днес ми обяснява как до момента е изписал повече отколкото за 11 и 12 клас, а ми се смееше като му предлагах тетрадки и химикали.
Моето е успяло за плуване, оставаше и да я върнат 😄 а за младежа е имало място вече само в нещо като народна топка.

# 98
  • Sofia
Rosita, не се похвали в темата за балове на СУ и не посмях да те попитам, но чаках с нетърпение. Много се радвам за вас!!! Едни щастливи студентски години и удовлетвореност пожелавам! Heart

# 99
Благодаря, момичета! Лесна адаптация на нашите големи деца пожелавам! Nature Sunny
aniK, благодаря за вниманието! Flowers Hibiscus

# 100
  • София
Rosita, честито и късмет!

# 101
  • ПАЗАРДЖИК
В деня на София моята дъщеря започна новия си живот в столицата. Не беше нито щастлива, нито ентусиазирана. Закарахме последна кола с багаж и я оставих да си чисти и да си подрежда, че много изнервена беше и не се сработихме 🙄. Започва на 12 октомври, а до тогава ще търси работа, ще се адаптира и опознава околностите. Пожелавам на всичките ни деца да са здрави и щастливи, да се борят за мечтите си и да се гордеят със себе си! А от утре и аз започвам 4-тата си година студентство- медицинска сестра в МУ Пловдив

# 102
Хотел Вега знам аз до Техническия.Там се настаняваха чуждестранните ни колеги, когато дойдат в командировка.
Успех и на девойката на Росита.

# 103
  • София
Jiema, за възхита сте ти и Ради и  всички останали, които са се сблъсквали повече от два пъти с МОН и сте оцеляли.🙂🤗  Иначе сред майките на съучениците на малката се чувствам като динозавър малко. 😅
Izida, недей така с лошо 😜
Аз какво да кажа като от вчера съм (малкия младеж) 3-та група в детската градина. На мен ще трябва баба динозавър да ми казват тогава 🤪

Успешна учебна година на всички - ученици, студенти и учители 🍀
Прегръдки за Лейди и спокойствие за всички майки 🤗

# 104
  • Plovdiv
Rosita, честито и от мен, чаках да се похвалите и се радвам, че се е получило. Успех и много приятни студентски години на детето.Hug
Ради я познавам лично от 19 години, спокойно може човек да каже, че трети номер наследник и е първо дете. Kissing Heart Izida, brayan_, Jiema, и всички останали, сигурна съм, че само вие си мислите така.Hug Плюс това, тук всички сме на по 35+.Joy Друго не искам да чувам. Само ни вижте, колко сме "бойни".Heart Не съм извадила баданарката. Sunglasses
Anita_79, аз обикновено запазвам през Booking. Ето какво ми излезе в търсачката им за 23/24 в близост до ТУ за двама.
Miriel, да се надяваме, че ще се сработят. Може и приятелки да станат. Дано.Hug

Общи условия

Активация на акаунт