Първият учебен ден настъпи, седмокласникът в училище с желание пристъпи

• 26 628
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
  • софия
Точно на родителската миналата седмица обсъждахме кабинетната система. Госпожата по химия, която е от много години в училището каза, че това е било варианта когато в училището ни е имало оборудвани специализирани кабинети по химия, биология, музика и т.н. Към момента са 2 училища в сградата и такива кабинети няма - всички са еднакви с изкл. на компютърната зала и тя каза, че не вижда никакъв смисъл от това учениците да се разкарват надолу нагоре с раниците след всеки час.

# 466
По-скоро учителите предпочитат кабинетната система, не толкова Директорите. Така на тях не им се налага да обикалят училището.

# 467
Тонът ми абсолютно не е груб. Написаното е реалността. Това, че не ти харесва написаното, си е лично твое пречупване.
Кое не е точно така? Осигурени са ви шкафчета за всички 1500 деца. Предимство, което много училища не предоставят. И пак недоволни?!? Кое не е точно така....?
Първо, шкафчетата са много малки, второ, децата, които реално ползват листа в кабинета по рисуване са също доста малко, при положение, че се рисува рядко и миналата година при старата учителка сами си ги носеха и складираха в един шкаф, заедно с боите, но тази година не може по неясни причини.
Не виждам как това за теб е проблем  и защо е нужна голямата бройка удивителни и въпросителни. Не е някакъв международен въпрос това, че да си късаме кичурите в интернет по този повод.
Споделих нещо, чудо голямо, дай да се изпокараме още преди НВО на кой са му по-големи шкафчетата   и как искал нещо, което дето нямал бил право да иска....Нека все пак запазим спокойствие.

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 20:16 от Априлски душ

# 468
Ако грандиозния зор са 5 листа по рисуване в кабинета, а всъщност в шкафчето може да се държат тежките учебници…не знам, някои изобщо нямат такава опция.

# 469
Ти си тази, която ме обвини в груб тон, а просто ти казвам фактите какви са. Много деца няма шкафчета в училище или далеч не за всички 1500 деца. Щом са ви осигурени, няма какво да предявявате претенции за допълнителни шкафове, съблекални и подобни.

Ако не си наясно, "?!?" изразява удивление. Поне нещо да разбереш от темата....

Ако грандиозния зор са 5 листа по рисуване в кабинета, а всъщност в шкафчето може да се държат тежките учебници…не знам, някои изобщо нямат такава опция.

Изпревари ме. +1

# 470
Добре, ще знам, че изразява удивление,  но моето удивление е, как едни шкафчета извадиха толкова грубост на показ. Даже ме е срам, че отговарям и предлагам да се изтрият последните постове.Не ни прави чест

# 471
Само ти го възприемаш като грубост, дори не разбирам защо?

Казвам ти най-спокойно, че привилегиите на децата в училището на твоето, много деца ги нямат и не е логично да предяваваш претенции, които явно си отнесла и до директорката.

# 472
Отнесла съм до директорката? Що за глупост?!?!?
Предлагам да спреш

# 473
Ами не е точно така, няма да пиша защо не е така,  но за момент си помислих, че ми е отговорила директорката, същия груб тон.

А това какво означава?

Възможно е да спра, но обвиненията ти в грубост от моя страна, не ми допадат.

Освен това се опитваш да вкарваш някакво заяждане и не знам докъде ще я докараме.

# 474
  • София
Абе, мацки, не че нещо, ама...не е ли много рано за тези спорове! Я, си сипнете по едно - дали бЕло, дали червено, ако ще и по едно топло мляко, ама за едни шкафчета такива емоции не бива!

# 475
  • София
Доникъде, наздраве! 🥂🙂

# 476
Всъщност леко съм ядосана, понеже госпожата се опитва да всява някакви интриги. Опита се да ми говори нещо за училището на моето дете, но го изтри после. Въпреки това го видях.

Айде, наздраве.

# 477
Наздраве, мацки. Има и по-лоши неща от липсата или големината на шкафчетата - напр. да паднеш така, че да си изкълчиш глезена / баш когато не трябва /. 😥😓😭 Да висиш N на брой часа в спешното. По едно време и задачи съчинявах...

# 478
Много неприятно. Бързо да се оправя изкълченото.

# 479
Аууу, a_val, много гадно...то това напряга още повече- висенето и влаченето по кабинети. Да се възстановява и да ви минава бързо времето. Няма да забравя как големия ми син в междучасието на стълбите беше свършил тази работа. След това беше си изкарал деня с физическо, че и футбол играл. Вечерта за края на деня вИснахме в Пирогов и излязохме с гипс. Минава и заминава, но той много тежко преживя, че беше обездвижен и до днес като кривне с глезена изтръпва да не го е спукал както едно време.
Наборът имат шкафчета в училище, но са по 1 за 2-3 деца. Държи вътре гуменки за физическо и разни рисувателни материали, но май за повече няма място. Раницата е доста тежка и в резултат сме с изкривяване- едното рамо е по- нагоре. Ще го борим с физически упражнения.

Общи условия

Активация на акаунт