Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 37 101
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
Сега като гледам Островът... си мисля колко е важно да си подбереш интересни хора, някои ги гледам и ми е много любопитно да ги опозная. Дано Неделчо да имат късмет със следващите сезони, да се появяват повече на брой и по-качествени кадри.

# 226
Миси_36, английският е задължителен предмет в училище от първи до 12-ти клас. Ако човек иска да провери нещо в интернет това става най-лесно чрез английски. Нова информация за училище, университет или работа се научава на английски. Повечето източници за новите технологии са на английски. Въобще без английски човек е загубен. Единствените, които не разбират английски, са децата, които откровено едва са добутали училището поради нежелание или липса на мотивация от семейството.

Даже хора над 60 в моето обкръжение знаят английски и могат да проведат един прост разговор.

25-годишната Теа вместо да си развява прелестите в интернет да се хване на работа и на курсове по чужди езици.
Тоест, огромна част от децата и младежите в България. Пак повтарям, че те и на български са неграмотни, та какво остава за чужд език.
Е, то и в моето обкръжение абсолютно всички говорят английски, дори тези над 60 години, но аз живея в Англия, все пак. Ако ме разбираш какво искам да кажа...
Много се извинявам за това отклонение от темата.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 13:33 от Анонимен

# 227
Има нещо гнило в обучението по английски в наш'то родно образование. Познавам италианци и французи, които владеят прилично езика само от гимназиалното си обучение. А да не говорим, че дядо ми говореше френски и знаеше латински пак от гимназиалното си образование от 1928 г. Нещата стават все по-зле.

И като добавя впечетленията си от Теа и Симо мога само да кажа – добре, че са успяли да завършат гимназия. Предполагам, че не са стъпвали в училище.

# 228
  • България
Има нещо гнило в обучението по английски в наш'то родно образование. Познавам италианци и французи, които владеят прилично езика само от гимназиалното си обучение. А да не говорим, че дядо ми говореше френски и знаеше латински пак от гимназиалното си образование от 1928 г. Нещата стават все по-зле.

И като добавя впечетленията си от Теа и Симо мога само да кажа – добре, че са успяли да завършат гимназия. Предполагам, че не са стъпвали в училище.

Теа е от спортно училище, Симеон учил в училището на Мишо - май Френската гимназия във Варна (някой да потвърди).

# 229
Скрит текст:

Теа е от спортно училище, Симеон учил в училището на Мишо - май Френската гимназия във Варна (някой да потвърди).

Еее, Френската във Варна никак не е зле. Явно е тръгнал по пътя на най-малкото съпротивление. Да беше надградил, а той инфлуенсър станал.
Мишо поне е продуцент, завършил Архитектура в Париж и по всяка вероятност е възпитаник на Френската.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 15:12 от LadyCharming

# 230
  • софия
От къде дойде това, че Симеон е неук, не работи и е инфлуенсър?

# 231
Може би хората го съдят несправедливо, защото използва думи като "сърцераздирателство" (припомних си го от последното видео на Кукушев).

# 232
  • софия
Може би хората го съдят несправедливо, защото използва думи като "сърцераздирателство" (припомних си го от последното видео на Кукушев).
😄
 Това съм го пропуснала със сърцеразидрателството, хахах.
 Значи, гарантирано щом ползва такива словосъчетания е неук, лентяй и каквото там беше. Капитулирам и вече и аз съм убедена в това.

# 233
Ами щом харесва Теа...😐 Ама да са здрави, щастливи и да се обичат.

# 234
Е, аз нямам чак такова мнение за него, но със сигурност не е в негова полза да не умее да говори и да се изразява добре, да  участва в глупаво риалити, където е решил да се представя за богат (ако това е било негово решение), да си хване Теа за гадже, да си профука всички спестявания за една ваканция и т.н. Според коментарите под подкаста не е знаел думата "стоицизъм", въпреки че е пускал видеа на Теа на български.

# 235
Хах, може и да има образование наш Симо, но го използва по интересен начин. Стремейки се да се задържи по-дълго във формата прегази де що жена имаше. Слава Богу попадна на кучка и видя докъде му стигат възможностите. Сега се е залепил за атрактивната Теа (тя - тъпата, той-острият), за да трупа популярност на неин гръб.

# 236
Симеон гледа видеа за стоицизъм, но не може да запомни думата...стоцизъм ли беше...социализъм ли...
Освен това се е упражнявал да сваля жени, че е бил позабравил.
Теа и Гош са му приятели.
Единственото любопитно нещо дето изтърва беше, че са единствената двойка след предаването. До момента.

# 237
Симеон гледа видеа за стоицизъм, но не може да запомни думата...стоцизъм ли беше...социализъм ли...
Освен това се е упражнявал да сваля жени, че е бил позабравил.
Теа и Гош са му приятели.
Единственото любопитно нещо дето изтърва беше, че са единствената двойка след предаването. До момента.

На мен ми беше любопитно да науча,че е бил уволняван от работа заради "раздор между екипите". Имал е любовен романс със своя колежка (май шеф, но не съм сигурна - не ми се слуша отново), после са се разделили,и той в яда си се хванал с нейна приятелка, от същата работа,но в друг отдел. И с нея скъсал и станала драмата. 😁

Симеон е свеж,но ми се видя доста озлобен към Йоан.

# 238
Симката яко си измисля. Wink

# 239
  • Stockholm
Ох, Симонка едва го търпи Joy Търси под вола теле, за да оправдае избора, който направи, въпреки липсата на тръпка.

Общи условия

Активация на акаунт