Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 37 132
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Не им е добре английският, ама и на французойката не й е. Да си го кажем. Симона - кралица, кралица, ама се чекне като стрийптизьорка, сори. Ина и Йордан са луксозни като сепаре в Биад (или каквото там сега го замества), Ивайло принципно с тия герданчета и куртата, дето минава за тениска, ми напомня за Калки. Гош и Елена бяха добре.

# 256
Кралицата и Краля са като излезнали от селската кръчма в началото на 90 -те . Йордан други дрехи нямали? Да си купи нови и то правилният размер. На мен Елена и Гош най ми харесаха.

# 257
  • София
Такаа и аз се тотализирах след този епизод.
Йордан копа ли копа дъното ама не го стига, винаги може и още пръст да изкараш Дака!

Та защо не спечелиха Елена и Гош? Не че разбирам от мода ама от това което аз видях те бяха най-свежи и най-много си тичаха модно. Ама продуцентите явно са си харесали Ники и Симона и ги лансират. Лошо няма, това е единствената двойка, която евентуално може да подлъже някой да и даде вот от сърце дет се вика, въпреки че аз бих гласувал за Гош и Елена, ей така да им е гадно на някои злобилки.

Стиляна напусна ли сега? Напусна и ей така от нищото и без реално да го покажат изведнъж все едно имаше груб монтаж започна тази модна глупост. Цял един нов сет от нищото.

В края на епизода почти не се разбираше какво говори Елена, трябваше да и сложат субтитри ама явно и те не са и разбирали. То същността стана ясна де, ама не малко думи ги пропуснах.
Елена не харесва жените в къщата и те не я харесват и тя пита Гош защо си говори с другите, а не с нея, когато и тя е до него при тях. Той и вика, че не може да говори с нея, защото тя просто не говори. 😀
Гош, момичето до теб винаги е с приоритет. Ако наистина я харесваш ще усетиш това и просто няма да допускаш подобни ситуации. Обръщай и внимание. Аз го усетих все едно Елена е с тях, но изолирана и никой не и обръща внимание, включително и Гош. А после разговора на Гош с Ина на диванчето е преляло чашата.

# 258
Дааа, абсолютно, тая риза му беше адски малка, наистина щеше да се пръсне.

Сори, че пак почвам Ината, обаче била гледала видеа на Гош и го била смятала, че е бахти олигофрена. Ами то нейните видеа и образ не са много по-различни. Съжалявам, ама какъв реалити чек им трябва на тия хора и каква е тая пропаст с реалността.

На Симона рязко й са оправи настроението и отношението към Николай като спечелиха с (заради) него.

Edit: Елена, ако си говори повече с Гош и седи при другите при разговорите му, ще вземе да осъзнае, че той е там да си гради образа.

Ааа, забравих да коментирам Йордан какъв г¥з е. Можел сега да спи спокойно като я нямало Стилияна. Тук следват псувни, ако не бяхме във форума.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 21:56 от AirFairy

# 259
Предполагам, че Гош и Елена не са спечелили, защото Симона вдигаше гири  последния епизод, че те не са спечелили нищо до сега. Симона е толкова досадна с начина, по който постоянно се изтъква. Спечелиха не заради нея, въпреки нея. Честно казано, надявам се Гош и Елена да стигнат до финала, всички останали са адски противни.. Самият Николай не е, но Симона го дърпа надолу.
A и идеите на Ина ,че трябвало да се пускат по 5 нови песни на месец, явно качеството на песните   не й е приоритет.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2024, 22:29 от Zara73

# 260
И аз изгледах новия епизод, може би го възприемам като най-слабия за целия сезон.

Ивайло изглежда откровено паникьосан — чуди се как хем да остане в играта, хем да разкара Николета, защото е явно едно: работата изневиделица стана много дебела. Тя говори за семейство, щяла работа да му търси, докато той изобщо няма абсолютно никакви такива намерения (освен да си направи кефа по бързата процедура). Интересно ми е само докога ще продължи да лицемерничи на синхрони и пред камери (вече прекалено нескопосано в сравнение с първите епизоди).

Симона и Николай — нищо ново при тях; „кралицата” е вечно и все така недоволна, не осъзнавайки по какъв начин се излага публично. Отношението ѝ към Николай граничи с някакъв налудничав „double bind” — иска от него да е инициативен и страстен, ама му налага само и единствено някакви правила и норми, защото, видиш ли, друга нямало да го търпи иначе. Разговорът между тях, който бе излъчен, демонстрира само едно — тази жена не е нито добронамерена, нито притежава елементарно чувство за такт.

Ина и Йордан — доживяхме един епизод, в който да не си се обясняват взаимно и да не чуем от неговата уста думата „реално” минимум 50 пъти в рамките на 10 минути.

Струва ми се, че Елена ще излезе най-адекватна (въпреки възрастта си и наивността си). Просто никак не се връзва в кликата на всички тези алкохолизиращи се еженощно пишман инфлуенсъри. На Гош не му вярвам особено — опитва се да си изчисти образа и ми фалшивее.

Модното шоу беше под всякаква критика — напълно безсмислено мероприятие. Двете девойки се чудеха какво да кажат, като едната редеше дума след дума с едничката надежда случайно да се подредят в някаква поне мъглива концепция. Тоалетите лъхаха на „мутробарок”. Добре, че бяха Елена, Гош и Николай, че да покажат нещо по-лежерно, ежедневно и непретенциозно (че аман от „светски” шик).

С две думи — пълен леш.

# 261
Доста  скучен епизод, поне за мен. Ина сега като е пак с Йордан гледа още по надменно и усещам негативната й енергия чак от екрана.

Радвам се, че позволиха ма Стиляна да си тръгне, а не да стои и да се самоунищожава.

# 262
И аз се радвам, че Стиляна си тръгна, а не остана да я унижават на игрите и накрая и гривна да не получи най-демонстративно. Йордан, Ина, Николета, добре си свършихте работата, накрахте момичето да се почувства доста неудобно. Да видим сега дали ще цари мирът, на които се надяват.

Елена, по-добре, че не се вписва и не прилича на останалите в къщата. Това не е недостатък и не трябва да й бъде втълпявано, че трябва да направи нещо, за да я харесват повече, докато целта на Гош е точно такава- да бъде харесван от хора, за които нито на него му пука за тях, нито на тях за него.

# 263
Според вас кой ще загуби на следващата мъжка игра, според мен Николай и Симона ще остане сама.

# 264
Чак сега коментирам, бях пооставил предаването заради ангажименти. Вече е малко банално, освен да се разбере кои побеждават, малко се загуби смисълът като не вкарват нови хора.
Попаднах на клипа, в който Стиляна, си казва мнението за Ина. Не знам. Жал ми е, че Стиляна така си тръгна и за змиярника, който се заформи там.
До преди известно време и за Данчо ми беше жал, защото и аз съм бил влюбен и загубен, но после с тоталната липса на емпатия към Стиляна, ми падна в очите завинаги.
Симона изнаглява повече, да не са малки деца, че да си лягат по едно и също време? Нарцистична кокона, само се чуди какво да мрънка. Вече нямам оправдания за нея, ами жена на близо 30 е, не момиче на 19, малко повече разбиране и зрялост трябва.
Николета задушава Ивайло, направо го е хванала и не пуска.
Симеон и Теа излязоха единствената реална двойка от това предаване.
Гош и Елена са готини заедно, ама като го знам в живота и че може би я използва за слава и победа....
И последно, някой беше казал, че зрителите съчувстват на изгубилите герои - не, не е така. Капитонова всички знаем, че не беше избрана от Виктор и точно нея не я е харесвал, за останалите мога и да се съглася макар че аз повече харесвам например Валерия от 2-ри сезон, която е и победителка. Взе си момчето, много благородни каузи води. В Игри на волята повечето победители също ги харесвам. Просто не харесвам нагляри, дето ги правят звезди и се държат като принцове и принцеси, щото светът им е длъжен.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 01:26 от cancerthecrab

# 265
  • софия
Харесах днес само Николай, Ивайло и Елена.
Всички други ми се видяха глупави и  арогантни.

Харесвам Стиляна. Тя определено има проблем. Чака я тежка битка, ако иска да се отърве от него. Дано има подкрепа. Желая и го от сърце.
Симпатизирам и на Теа с всичките и лудости и аз си се чудя, ама ей на, факт. Симето вика била много умна и много бързо се учила. Попивала като гъба - доброто, но и лошото. За това добър пример до нея и трябвало и тя бързо го възприемала. Нещо такова за нея мисля и аз сякаш.
Та за тях двете ми е мисълта  -  колко  различно се отнесоха другите към "откачалките" на къщата.  Теа едва ли не с любов и сълзи я изпратиха, за Стиляна една добра дума не намериха. Да ви кажа чак тягостно ми стана.  
Добре че поне Едис я спомена - тъпо му станало. Е,  пак е нещо, веднъж да намеря и аз добра дума за Едис.

Симона дефилира сама днес. Партньора
'и добре, че журито го видяха, тя сякаш го беше забравила.
Ами  скучно и е с Ники. Че какво би могла да прави тази класна дама в някакъв си Дисниленд с младото си гадже ........ Joy

Ленчето си я харесвам.
А Гошко 'и вика "Да се отдадеш на предназначението си"  JoyJoyJoy

Я, вярно Ивака дърпа задна.

На фанала ако останат Данчо и Ина и Елена и Гош?  - ми само за Ленчето мога да  гласувам аз Joy

# 266
Епизода ме тотализира и сега ще трябва да се напия на боклук за да заспя.
Трите хиени успяха да смачкат Стилияна, но тя поне прояви здрав разум като се махна. Дано родителите ѝ се самосезират и направят нещо по въпроса с пиенето.
Сега да ги видим как ще се самоизядат. Разчитам на Гош да пази Елена от тях, че тя е следващата. Ина точно нея искаше да прати да ѝ донесе микрофона.
Дадоха наградата на Симона и Николай за да всеят раздор между двете двойки – Николета беше много амбицирана да спечели. Ина, пък приличаше на карикатура с вдигнатите веждички и нацупените устни, нацапани с ярко червило.

Ивайло определено работи върху плана си за бягство, а Никито горкия трябва да си даде сметка, че не е лесно да има „класна“ жена до него – като се започне от „забавлявай ме“, „не ме прекъсвай, сега аз говоря“ и се стигне до „спи ти се, не спи ти се – ще си лягаш, коагато аз си легна“

# 267
Има разлика в изпращането към двете, защото Стиляна им е удобна жертва! Те, точно като гаднярите, в училище се сдружават и атакуват удобен. Теа наистина не я слуша главата, нали не смятате, че Николета или Симона биха се правили на интересни и обиждали Теа? Зад гърба й, може би. Теа е достатъчно недобре да скочи на бой, Стиляна е добродушна и макар устата, пияна, не е злобна. Мачкат, където могат, а не навсякъде.

# 268
Може да е странно, но на мен ревюто ми допадна. Много неща можеха да се забележат там. Например, в 59-а минута, изчезнаха обувките на китайката. Явно, заора в райграса Smiley

Интересно, но всички двойки ми изглеждаха хармонично, освен Йордан и Ина. Просто няма такива дървета, честно. Никакъв сексапил и артистичност в представянето, и липса на грам фантазия,  за да се замаже положението. Абе тотал щета.

По мое мнение, най-добре се справиха Ивайло и Николета, и макар че, пак според мен, всичко е театър и в тази двойка, покрай тях витаеше някаква еротика.

За останалото в епизода, приветствам това, че Стиляна реши да си замине. Докато тя го обявяваше, разбира се, не можеше да мине, без менторското включване на "светицата" Ина.

За останалото, аз всякакви седенки по пейките ги прескачам. Струват ми се преиграни. Опитах се накрая да чуя, какво си говорят Елена и Гош в леглото, че си пуснах и автоматичните субтитри, но и те не ги разбраха, и ги зарязах. Чак пък такъв напън, не си струва.

# 269
  • софия
Те и трите, барабар с Данчо,  си бяха за бой днес JoyTrollface

Общи условия

Активация на акаунт