Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 37 134
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Йордан и Николай са много смешни като започнат да обясняват, че вече са разбрали какво се иска от тях и няма да правят повече грешки и в следващия момент пак правят нещо не по правилния начин.

Гош много ме изкефи, като се изненада, че е лайкнал песен на Ина и я попита за каква песен става дума. А, тя самодоволно му обясни колко е продуктивна. Голем смех, а и си харесвала образа, който си е създала дотук. Сега вече респектира (в лошия смисъл) останалите жени в къщата – никоя не пуска мъжо си при нея.

# 271
Сега да ги видим как ще се самоизядат. Разчитам на Гош да пази Елена от тях, че тя е следващата. Ина точно нея искаше да прати да ѝ донесе микрофона.
E това с микрофона ме разби. Аз да бях Елена щях да й кажа сама да си го вземе, да не е саката.

# 272
Знам, че много хора изказваха предположения, че Николай е хомосексуален, или асексуален, но за мен той просто не харесва никак Симона, противно на всички очаквания, защото тя е много добре изглеждаща жена и мъжете "по правило" трябва да харесват красивите жени. Той има поведение, типично за млад мъж, явно все още не особено зрял, виждам го в кадри, че се смее, измисля бъзици, смятам, че обича да се забавлява, професията му също е такава. Симона, както и всички жени вътре, се държат като кисели лелки. Не виждам да са забавни, свежи, да пускат шеги, да носят настроение и да ти е кеф да се забавляваш с тях. Все намръщени, все за нещо да мрънкат, все да те смъмрят, не може да им видиш лицата от облаци от дим и алкохолни изпарения.

Горе се спомена начина, по който Симеон говори за Теа - колко умна била, как бързо учи, как й трябвало добър пример. Всички някак продължават да говорят за нея, все едно е някакво дете. За мен това е много обезпокоително.  

И преди съм споделяла, че съм дълбоко убедена, че Гош няма да бъде с Елена до края. И смятам, че сега се видяха индикации и ни подготвят точно за това - това, че търси компанията на други хора, не й обръща внимание, нямат какво да си говорят. Той е с нея само стратегически и няма чувства, затова смятам, че при промяна на обстоятелствата (изгубена игра), лесно ще я зареже и ще се пренасочи към следваща жертва.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 05:36 от Meddyy

# 273
Честно казано, предаването започна с голям заряд и беше интересно,...но май в крайна сметка стана едно голямо нищо от цялата работа. Не знам и този гръмко обявен финал...какво ще избираме точно. Не само от двойките се разочаровах, ами вече и хората не са ми симпатични...Засега най-вече Елена и Николай. Ивайло, но не изцяло...
Симона колкото е женствена и хубава, толкова да не ти е в къщата...Ники имам чувството, че само някакво пренебрежение си е извоювал от нейна страна.

# 274
  • софия
За мен перфектният финал е зрителите да изберат Симона и Ники. А той да избере парите. Ще умра от смях да и гледам физиономията.😀

# 275
Да, и да отиде на мечтаното си пътуване до Дисниленд. Joy

Много ме е яд на Стиляна. Ако беше по-зряла и по-стабилна психически, щеше да може добре да защити себе си и границите си, така че всички да се засрамят от себе си още там. Дано поне като се гледат сега отстрани, да им е станало неудобно. Трябваше да проведе точно един разговор с Йордан, за да го постави на мястото му и после да тегли един игнор на всички.

# 276
  • софия
Поне му показа, как когато искаш да излезеш го правиш. Щото от 928117 епизода насам го чуваме, как РЕАЛНО той всичко това го прави за да излезе.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 14:04 от bubanka

# 277
  • София
Да, да, Слабе.
Данчо, нали искаше да си тръгваш и чертаеше там някакви сложни схеми?
Ами ето, ставаш и си тръгваш като тотализиран, ама нееее, защото си болен за слава. Е, честита да ти е славата сега. Grinning

Не знам как ще е гласуването между другото, дано да е онлайн, защото есемес няма да пусна, тъй като не виждам истинска двойка, а пари бих дал само за истинската любов. Такава в този сезон няма. Т.е. този първи опит за съжаление е неуспешен. Мисля, че форматът обаче пожъна успех и беше що годе интересен и съм сигурен, че за сезон 2 ще поправят много грешки и най-важното ще изберат много по-адекватен каст и моля без да се познават този с онзи от фитнеса и без да влизат обвързани вътре. При толкова малко хора (само 14, 7 от двата пола) е скандално да вкарате хора, които се познават. И не вкарвайте ''известни'' лица (разбирайте вече да са минали през някой формат). Не се харесва, не го ли разбрахте?

Плюсове/минуси, бях помолен и уж бях обещал ама все забравям
Ето набързо

++
нямам

+
Елена

= / +
Стиляна, Ирена, Ники, Йоан, Симеон и Гош

=
Георги и Ивайло

= / -
Арина и Симона

-
Коцето, Теа и Николета

--
Ина

---
Йордан

# 278
За мен перфектният финал е зрителите да изберат Симона и Ники. А той да избере парите. Ще умра от смях да и гледам физиономията.😀
За мен другият перфектен финал е да спечелят Йордан и Ина, и двамата да изберат парите и в крайна сметка да останат с пръст в устата.

# 279
Ина търси популярност. Последното нещо, което иска е да спечели точно този формат. Целта ѝ е да се задържи по-дълго. Не ѝ е лесно, защото е доста по-интелигентна от Йордан и ѝ се налага да го търпи.
Все пак по три песни на месец, една от които с клип, трябва да стане разпознаваема. Ще чакам с нетърпение новите ѝ проекти.SmileSmileSmile

Ама то и Гош имал някакво творчество.

# 280
Не съм убедена, че щяха да пуснат Йордан. Стиляна я пуснаха и оставам с впечатление, че е без наказателна такса, защото в случая продуцентите са хора и видяха, че на момичето не му е добре. Йордан за какво да го пускат. Той ми изглежда, че повече се лигави, отколкото да е влюбен в госпожата.

Аз съм коментирала преди за хомосексуалността на Николай, сега не мисля така. Изглеждаше ми по-скоро, заради начина на говорене, интригите и поведението. Не защото не обръша сексуално внимание на Симона. Тя като цяло ми изглежда като обикновена , симпатична жена. Не мога да я възприема като топ красавица като другите, че да се чудя защо пък не й налита. А той явно й все пак 😀 За мен много красиви в къщата са Теа и Стилияна, но малко трябва да вдигнат класата. Елена и Симона са ми бозави и все още ме учудва мнението, че са хубавиците там.

На мен снощи ми се видя скандално да се изкарват по 5 песни на месец, ама си викам да не се обаждам като не разбирам от музика. И все пак - генератор на случайна пристотия е това. Знам, че има алгоритъм и всичко, ама това трябва или да си в някква маниакална фаза или да си гений, за да твориш толкова.

# 281
Ники е далеч от хомосексуален, има по-доминиращи мъже, както и по-пасивни.
Въпросът е, че ако стои срещу теб една дето ти мрънка 24/7, ако ще и най-красивата жена на света - ама защо така ядеш, ама защо така спиш, защо си облечен така. Всеки мъж ще е със занулено либидо.

# 282
Йордан явно направи голяма услуга на Ина. Ако не беше той да й върви след задника като кученце, можеше изобщо да не забележим, че е вътре. Поне може за благодарност да го включи в следващия й клип.
Аз с нетърпение чакам подкаста с него, приготвям пуканките и ще се забавлявам с коментарите отдолу.

# 283
Ники ми беше много сладък на ревюто – донесъл си е само тениски и това носеше, а Данчо – Ризата, Ина – роклята от бала, но в нея приличаше на Ивка.

# 284
Нещо ми беше скучен този епизод.
Може би е нормално ... вече всички са по двойки. Няма любовни триъгълници, драма и заради това Yum

Общи условия

Активация на акаунт