Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 37 090
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
Прекалено много внимание се обърна тук персонално на Ина. Не се поддавайте на провокациите на Борислава, тя е много обиграна в отклоняването на темата само към обекта на нейното обожание. Ако надникнете във фейсгрупите на Ергенът, ще видите за какво става въпрос.
На мен Ивайло ми става все по-неприятен. Много се преструва тоз младеж и страшно му личи. Изобщо не харесва Николета и едва ли би излязъл и един път с нея в реала. В момента гледам рандевуто им с Ина на пейката. Еми, извинявайте, ама това е всичко друго, но не и приятелски разговор. Темата няма абсолютно никакво значение. Дори още по-грозно ми се струва, че използва Николета като параван, за да се посваля на Ина.

# 166
  • София
Обръщам се към пишещата тук Ина: новото ти рап видео не е лошо като музика и текст, много харесвам рап, включително български. Но е добре да усъвършенстваш артикулирането, оправи твърдото "л", защото не е ок да произнасяш "лампа" като "уампа" например.

За шоуто: топ токсични персонажи за мен са трите грации: Николета, Симона и Ина. Мъжете са слаби характери и се въртят покрай тях и техните схеми. Нито е интересно, нито е романтично - интригантско блато.
На който му харесва - ок, но за мен е неприятно за гледане. И любов при трите двойки просто няма, даже привличане няма, ако ще да го повтарят от сутрин до вечер.

Симпатизирам на Елена и Гош. Да, и тяхното е схема, но в момента са новите аутсайдери, другите им завиждат и ги мразят, хранят ги и нареждат в тяхно отсъствие как нищо не заслужават, защо били те на среща и т.н.
То всъщност Николета и Симона като цяло смятат, че само те трябва да имат срещи и излизания, другите - не, абсурд.
Дано поне една от тия измислени двойки отпадне, че ще е тегаво да гледаме сплетните им до края.

Последна редакция: пт, 20 сеп 2024, 10:43 от jasmin tisane

# 167
Николета и грация? Е, не Simple Smile

# 168
Йордан е ужасно нелеп на възлите, ха, ха. Много се излага тоя човек. Симона все едно куче води на каишка.
Гош и Елена са единствените приятни хора там. Много са ми сладки.

# 169
Аз вече получавам уртикария само като видя Данчо и му чуя гласа, затова избягвам да го коментирам. Grinning

# 170
Още ми е странно защо от продукцията решиха да не вкарват нови хора,.надявам се някой да им зададе тоя въпрос. Това изчиства двойките без потенциал. Раздвижва сформираните двойки също, защото има нови привличания. А ние сега сме с 4 сформирани никакви двойки и май трябва да гласуваме не за любовен потенциал и тн, ами за коя двойка е по-малко дразнеща.

# 171
Не харесвам Ина, но ако се излъже и даде шанс на Данчо, много ще ме яд. Лъже, маже, върти, суче! Май и той не знае какво иска. Стиляна беше права като му каза, че не е мъжко поведението му.

# 172
Моето мнение е, на първо място, че изначално не са изчистили концепцията дали да вкарват нови хора, или не, както и момента, в който да ги вкарат. Голям пропуск беше, че не дадоха имунитет на новодошлите жени и не им дадоха време да се интегрират. На второ място, не са имали подходящи кандидати, които да могат да влязат при повикване, и когато се е наложило, спешно са се обадили на някого в последния момент. Кандидатите изобщо не са били толкова много, колкото в началото се рекламираше, за да се вдига шум. На трето място, в един етап времето е напреднало, а те не могат до безкрай да разтеглят, заради финанси, запазена вила и т.н.

# 173
Meddyy, много точен анализ , то сигурно от продукцията нямаше да успеят по-добре да ми отговорят.Simple Smile.Да, и аз останах с това чувство за малко кандидати. Гош спомена на няколко пъти май, че се наложило спешно да влезе във формата...Има това усещане за хаос при замисъла...сякаш наистина всичко е правено/променяно в движение...

# 174
Ина е един от най-обсъжданите участници в реалити формат. Половината я хейтят, а другата половина я харесват!

Аз мисля, че много повече от половината не я харесват. Поне с такова впечатление оставам.

# 175
И според мен са работили с ограничен бюджет и за това виждаме няколко дена разтегнати в месеци. Ако вкарваха постонно нови хора, те трябваше да постоят там, за да могат да се разгрънах и да се плаща наем на къщата, храна и тн. Щеше да е много по-интересно, но може би не са имали възможност да си го позволят. И подкрепям мнението, че не е имало и желаещи. То явно и за ерген вече няма, та не е чудно 😀

Стилияна не виждам как се е продала. Снимала е тъпа сценка, псевдоеротична. Не е като да е взела пари или гривна, че да прави секс.
На госпожиците там профилите в инста са бая по-скандални. Продали са се за лайкове демек.
Любезната ни гостенка пък с тия клипове и песни даже не знаем дали се е продала за нещо или минава за благотворително тов мяукане.

# 176
Съвсем случайно попаднах на това. Теа е отслабнала изключително много, дано всичко е наред със здравето ѝ. Явно са запазили добри отношения с Гош и Симеон.

Скрит текст:

По темата с последния епизод, чухте ли Симона как каза на Николай, когато бяха покрай басейна, че, ако е дала гривна на Йоан, уъркшопът задължително щял да бъде спечелен от тях (1:08:50 като време). Освен това, се държеше изключително неуважително, когато го беше вързала и го подбутна, за да не става от земята. Николай изглежда като да няма против каката да го мачка, което ми говори лошо за него. Дано е просто сюжет и в реалността не търпи подобен вид отношение върху себе си.

# 177
Та за темата за насилието. Не знам дали чухте изказването на Ина за Стиляна. Това ако ми е дъщеря ще го пребия.
Тя Вече има дъщеря. Да се счита ли, че ако не ѝ играе по свирката ще я пребива?!
Не само мъжете са насилници, физически и психически.

# 178
На мен ми направи повече впечатление това, че даде пример за осъзнатост със забременяването си на 19 г. А всъщност много хора забременяват, раждат и децата отглеждат, но пак не са осъзнати.

# 179
Та за темата за насилието. Не знам дали чухте изказването на Ина за Стиляна. Това ако ми е дъщеря ще го пребия.
Тя Вече има дъщеря. Да се счита ли, че ако не ѝ играе по свирката ще я пребива?!
Не само мъжете са насилници, физически и психически.
Тя нямаше ли предвид Йордан тогава? Ако някакъв като него се държи с дъщеря й както той със Стиляна.

Общи условия

Активация на акаунт