Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 913
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ох, той Данчо вече си мисли, че е "с Ина", гОркия и започна да се държи като мутра.
ДОбре, де, правиш си гърди, ринопластика, а тия зъби, бе Ивке кога ще ги оправиш? Да не говорим как шъшка, всеки път се чудя как я набедиха за водеща.

# 496
Ох, той Данчо вече си мисли, че е "с Ина", гОркия и започна да се държи като мутра.
ДОбре, де, правиш си гърди, ринопластика, а тия зъби, бе Ивке кога ще ги оправиш? Да не говорим как шъшка, всеки път се чудя как я набедиха за водеща.
Оправя ги с алайнери в момента, доста бавно е като процес.

Според вас ще има ли втори сезон? Аз като гледам как тръгнаха назад с подкаста, предвид и новините покрай Неделчо и Ния си мисля, че им умря ентусиазмът и няма да се хвърлят веднага да го правят.

# 497
Николета побесня, защото много добре знае, че “не искам да те нараня” означава “ще те зарежа отвън”. Тя очакваше Ивайло да и даде гаранции, че това няма да са случи, но с държанието си той и засили страховете, че не я харесва като жена. Ако Ники го нямаше, до тази тема изобщо нямаше да се стигне и Николета щеше спокойно да продължи да се самонавива колко много Ивайло я иска. Освен това, забелязахте ли с каква злоба и ревност Николета спомена Стиляна три или четири пъти?

# 498
Според мен пък Николета го възприе като "аз се приемам за нещо повече от теб" и егото ѝ се засегна.
За Стиляна го чух - отвратително е. Колкото и да я дразни, това е момиче с 10+ години по-младо, да прояви съобразителност. Но от една махленка какво да очакваме.

# 499
  • София
Николета побесня, защото много добре знае, че “не искам да те нараня” означава “ще те зарежа отвън”.
Точно. А и Ивайло многократно повтаря клишето "реално никой от нас не знае какво ще се случи отвън". Ами реално, да, така е, човек, ама нали от теб зависи също, ти не си страничен наблюдател. Опитва се човекът да се застрахова, преди да бяга, това е очевидно.
Привлечен от Николета няма как да е, тя е мъж в пола - груба и агресивна. С миглите, рисуваните вежди, ужасния глас, мускулите не става по-добре. Да се облича не може също. На Ивайло стратегията не е много мъдра, май по-добре Стиляна да беше избрал, тя поне е хубавка и нежна.
Дано не спечелят тези двамата, че ще е тотална обезценка на формата.
Оттук нататък съм за Николай и Симона, все пак са заедно от ден 1 и играят плътно, без да се предават и да кръшкат. Поне това трябва да им се признае.
С нетърпение чакам Николетините тръшканици като/ако загубят.

# 500
Важното е, че Николета прокламира равнопоставеност в отношенията, докато не дава никаква възможност на хората около нея да изразяват свободно мнението си.

Иначе Йордан 100% си представя как печели предаването за Ина и тя накрая му казва: "Ах, ти си невероятен, била съм толкова несправедлива с теб! Искам да ме обладаеш още тук и сега, на масата на ресторант Далян Чайка!"

# 501
Йордан милият реши, че има шанс с Ина и се наду. Взе да се хвали, че печели игри, а реално е спечелил една.
Е как ще е спечелил една, като три пъти го пращат на изживяване с Макарон БГ и на ресторант (Далян Чайка), че даже вече го и бъзика сервитьорът по този повод.
Върни се още към първите епизоди, играта с лицевите опори и с изпиването на 17 шота...  Кой печели тогава?
Николета побесня, защото много добре знае, че “не искам да те нараня” означава “ще те зарежа отвън”.
Точно така е. И аз така го разбрах. Просто по по-мек начин я подготвя, че евентуално няма да я бъде тяхната.

# 502
...
Иначе Йордан 100% си представя как печели предаването за Ина и тя накрая му казва: "Ах, ти си невероятен, била съм толкова несправедлива с теб! Искам да ме обладаеш още тук и сега, на масата на ресторант Далян Чайка!"

Иии, представям си физиономията на сервитьора/управителя в този момент.

# 503
На мен това му изказване на Йордан за печеленето на игри всъщност ми прозвуча едно от много малкото смислени неща, които е казал изобщо.
Тъй като наистина всички двойки са фалшиви и измислени, поне да си печелят игрите, би било добре.
М/д на Георги, Йоан и Гош поне за едно мога да им кажа евала, че не се оставиха заради някакви фантасмагорични мачове да бъдат тъпкани и унижавани така грозно в продължение на дни и седмици. Че останалите мъже Коцето, Симеон, Николай, Йордан, а вече и Ивайло... хмм

# 504
Прочетох един коментар, че Ивка по време на церемониите говори с такъв патос все едно е длъжностно лице по гражданското състояние по време на сключване на брак.  Joy

# 505
  • Варна
Сега ми стана ясно защо тея кокошки се дразниха на Стиляна. Изпитвали са ревност, щото са несигурни в своите качества и знаят много добре, че трудно биха задържали хубав мъж до себе си. Горките 🤣🤣

# 506
И това с един и същи ресторант, че и отворко сервитьор, е тегава недомислица. Много са проблемите. Ако си го мислеха и правеха Туджаров и Неделчо, при това с целия си капацитет, мисля, че щеше да е различно. На Мишо липсва въображение и креативност, което пролича особено при разговора със Стиляна.
Най-грубата грешка е, че освен, че са малко, ги оставиха да си вегетират по неудачно избрани двойки. Трябваше вместо глупави игри да мислят провокации - смяна на стаите, изпращане в изолатор с друг партньор, излизания с други, т.е. да се създадат предпоставки за опознаване и на други. Примерно ако бяха дали подобна възможност на Йоан и Симона, не се знае какво щеше да стане. И още - избирайте повече като Симеон, не добродетелни, дето не разваляли чужда двойка. Та какво изобщо ще развалят, хванали са се като удавници един за друг на два дни познанство...

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 08:29 от usmihni_mi_se

# 507
Изпитвам сатанинско удоволствие, очаквайки кръвопролитни битки между останалите двойки. Донякъде ми е жал за Ивайло, но за останалите съм убедена, че си заслужават съдбата.
Най-много искам Ина и Данчо да са победители. Представям си как ще я гледа с поглед на пребОзало теле, а тя няма да може да го насмете.

# 508
Ако правят втори сезон над доста неща ще трябва да поработят:
Кастингите - по-интересни персонажи, не първият явил се.
Повече хора, да не се познават, без гаджета отвън! Срамота е 50% от каста да са си наши, да влизат със схемите или да са кукумицини и да тормозят другите.
Матчването да не е на всяка цена от първата вечер.
По-често да им се джурка боба, да се насърчава търсенето на двойка. Провокация! Пропуснати ползи са опит за матч между Симона и Йоан, Николай и Елена, Гош и Ина.
Ники и Симона се хванаха от началото, изкараха до края, но Чикалета и Йордан Битката ще им светят маслото, оставяйки зрителя с неприятен вкус. После Йоан се буди с топка в гърлото....
Всъщност, каквото се снимало, това излезнало.
Искам повече интеракция между хора и двойки, не искам да разбирам за важни разговори от Подкаста или на синхрони след три епизода!!!!
Искам срещите да подканват хората да се опознават, разходки от единия край на кея до другия е просто пародия.
Искам схемаджийството да се сведе до минимум. Гош, брааат, да беше търпял още малко, вечерта си казваш, че нямаш матч, и на следващия ден се ползва като аргумент срещу теб. Като цяло лоша игра, никой не успя да му повярва на гръмките прокламации как е вътре, за да се надгражда, дрън дрън.
Игрите - с какво двойките се опознават изпивайки литър концентрат на шотове? С нищо. Другите малоумни хрумки няма да коментирам.
Водещата да ъпгрейдне дикция и артикулация. И лисчЕтата да се превърнат в бланки, че по-трудно се омазва. Joy
Тези вейпове постоянно в кадър, разбирам за спонсорите, не съм имбецил.
Подкастите с други водещи, също е коментирано, безпристрасни, не да спойлват и да накланят разговора в удобна посока и фаворизиране/демонизиране на участници.
Пейтриън е пълна скръб, ексклузивен контент, шапката ми!
Една актуална дума, сторителинг, липсва, добре, че във форума колегите са интелигентни, за останалите - останаха ми две кила боб от лятото на 1998, за гледане, не е за ядене.
Много се моля, повече пиле и ориз за фитнес маниаците, хората влязоха вътре и изгубиха фибри и преси.
Повече жени за Симеоновците! Trollface

# 509
Много ме е яд за резултата, защото немалко пари са инвестирани.

Общи условия

Активация на акаунт