Диви и красиви - онлайн риалити (тема 6)

• 35 890
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Аз съм против това двойките да се формират още на първия ден. Поощриха ги да се “мачнат” (ужасен израз, дано не го ползват повече) много набързо, а после се видя, че нито една двойка не е сполучлива.

# 526
Неделчо май каза, че те не са им казвали да се мачват, участниците сами са решили да го правят.

# 527
Аз пък се радвам, че Гош дъ Вайб и Еленка си заминаха. Може да е добро момче, но това говорене все едно чете аутокю ме побъркваше.

Симона и Николай...различен стандарт, различно излъчване т.е два различни свята. От ден едно е ясно, че се бутат до финал. И нито тя го харесва, нито пък той нея! That's it. Laughing

Николета и Ивайло ... не мога да разбера защо всички се възмущават на Николета? Ами тя просто не иска да комплексира човека до нея и иска да му помогне в кариерата. Защо не? Аз също съм помагала на бившия ми по същата причина. Мисля, че има химия между тях и биха опитали навън.

Ина и Йордан - любимите ми Ина и Йордан! Heartpulse И двамата ме кефят от ден едно.
Йордан изглежда перфектно! Умен е, интелигентен е, емоционален е! Работата, която работи е модерна и обещаваща, а освен това има собствен бизнес. Т.е няма да търси жена, която да го издържа докато той си бърка в носа на дивана. Ина е млада, амбициозна, изглежда перфектно и наистина има хубав глас. Но най-много ми харесва, че има бистър ум и мисли три хода напред, което е дефицит при повечето хора на нейната възраст. А дали е добра или лоша майка..това мен не ме засяга! Или пък какъв й е прякора във Враца.
Въпреки, че не е типичната любовна история с много пудра захар и подути от рев и умиление фенове вярвам, че са запазили приятелските си отношения и навън. Даже мисля, че ще им се получава много добре без 100 камери и N брой хора, които са от екипа. Колкото и хейт да получиха ...те са емблемата на сезона!
Искам да са на финал заради гореизложеното.

Ваше право е да имате различно от моето мнение и да не харесвате Ина и Йордан.

# 528
  • България
Платеният ПР на недвойката, гонеща финал, довтаса

# 529
Платеният ПР на недвойката, гонеща финал, довтаса

На теб плащат ли ти като симпатизираш на някой?

# 530
И на мен Ина и Йордан са ми любими – той с влажния кравешки поглед, а тя с психопатското си поведение. Невероятно красивите ѝ черти на кроманьонка.

# 531
И на мен ми допадат. Ясно е, че не са двойка. Но ми е по-приятно да гледам тях, отколкото Гошко и Елена (пълна скука) ... или Ивайло, дето до завчера не му бяхме чули гласчето.

# 532
# 533
Айде, айде.. другите щото имат много дар слово и са супер умни. Освен Гош и донякъде Симона, не могат да вържат половин изречение.  Повечето на зверски диалект (Георги, Николета, Симеон, Ивайло...)  Стилияна пък говореше на "мнооо якоо" и "уникаунооо".  Коцето беше интелигентен. Жалко, че напусна рано.
А визията е такава, по решение на стилиста им там, Едис Пала. Нали той и Теа я изтипоса с едни рамки за очила, да се смееш ли, да плачеш ли.

# 534
Николай доста хубаво се изразява.

# 535
Йордан не е тъп тоест неук, всъщност може да общува и си е академично умен, тъп е практически  - едни и същи грешки прави, не се води от разум, а от временни емоции, не може да определя хората. Иначе е образован, говори сравнително добре и не е пълен ръб.
На Ники всички се смееха, но си говори граматично правилно и не бие на дивите диалекти, на които "дамите" например пляскат. Изключително грозно е изкусител/ка да да говори като тираджия.

# 536
Данчо и Ина - перфектната двойка, той не може да избута Технически Университет, тя учила журналистика до втори курс 😂 Иначе и двамата са жестоко интелигентни и с бистър ум, а Ина даже мислела два хода напред. 😂 А това, че била красива и можела да пее, вече сериозно ме разсмя.

# 537
Ами ако Ина и Данчо спечелят, поне вече знаем кои ще са виновниците и ще ги докладваме, споко. Joy

# 538
Данчо и Ина - перфектната двойка, той не може да избута Технически Университет, тя учила журналистика до втори курс 😂 Иначе и двамата са жестоко интелигентни и с бистър ум, а Ина даже мислела два хода напред. 😂 А това, че била красива и можела да пее, вече сериозно ме разсмя.
Ина е прекъснала заради бременността.

# 539

Кое не е така? Което си е вярно, вярно си е.

Ина абсолютно си заслужава да обикаля света в продължение на месеци в компанията на Данчо.

Общи условия

Активация на акаунт