ЧААТАЙ УЛУСОЙ-Пълен джентълмен/Tam bir centilmen🧿Сънят на Ешреф/Eşref Rüya🧿Творчество,партньори-19

• 16 474
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро! Coffee

Рожденият ден мина, днес чакаме гала, ама дали ще дочакаме?
Каквото, такова, Джентълмена наближава!

# 271
Здравейте!

Котката е най-добрият приятел на човека.
Тя никога няма да ви обвини, че ядете по нощите. Тя ще яде с вас.

И аз чакам тази вечер евентуална гала вечер за филма. И не, за да ям по нощите... а за да се порадвам на любимците и да хапна заедно с тях.
Майтапа на страна, но това е единствената свободна вечер на Ебру, преди пускането на Джентълмен. На 25-ти има вечеринка на NOW, за откриване на сезона.

# 272
Добро утро!

Аз вече се отчаях и нямам големи надежди за гала. Според мен щеше да има информация от поканените журналисти, че се чака такова събитие. А и то не остана време. Не вярвам да го направят в деня на Now.
Почвам да подозирам, че отново не му го пише в договора. А и може да не търсят чак такава публичност. Те си знаят, че интерес ще има и без да ги показват. Може и да не искат излишна публичност в Турция, че нали е скандално.

Ще повторя това, че ми е любимо.

Не успях да разбера дали му е скъсана обувката.

# 273
Добро утро, прекрасни! Щастлив и пъстър да е денят ви!
Айде, не остана  още един ден до вълнуващият ни Четвъртък. Не се надявам на премиера тая вечер, щях да дадат сигнал по някакъв начин, пък знае ли се😉
Ох, Гери успя да ме разсмееш рано сутринта с тая "обувка". Маратонките му са от мек и естесяен материал (кожа) и като се прегънат образуват гънка и така изглеждат. Все пак момчето ни е суетно😉

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 10:04 от eliet

# 274
Ами на Хазалка за галата разбрахме, чак когато започнаха да излизат снимки.
За Кюбрата също нямаше предварително обявяване...излезна една снимка с Чачо излегнал се на дивана.
Аз още си тая надежда, че тази вечер ще има....надеждата умира последна!

# 275
И аз все още тая надежди за Гала.
Макар, че Цвети мааалко ми ги попари...
Ели, правилно отбелязваш, момчето ни е суетно. Но пък скромно. Ама не чак толкова, че да тръгне със скъсани обувки. Yum

Аз друго се чудя- имаме ли нова визия?

# 276
Остават 2 дни. 48 часа. 2880 минути. И така, кой брои?

# 277
Нези, изглежда да е така. Косата, т.е дължината отговаря да е сегашна прическата и самата му визия - с тоя вид мустачки.

# 278
Здравейте момичета,
Аз си оставам с надежда за Гала днес Simple Smile
Гери, разсмя ме, - не ми се вярва да е със скъсани маратонки.....
Усмихнат ден, ви желая

# 279
И аз не мисля, че са скъсани.
Ама аз такива само скъсани мога да нося, че не мога да си ги позволя. Абе мога, ама си представям като ме настъпят в транспорта и как на място ще ревна. Иначе, ще са стимул да погладувам. Няма да ми се отрази зле.

За тази вечер и галата ми вдъхнахте малсо надежди. Ще трябва да е нещо вечерно, че иначе не върви тези неща по светло да ги коментират. RelaxedFlushedSign Underage

# 280
Хайде да продължа с представянето на другите актьори в "Tam Bir Centilmen"
Лале Башар

Коя е Лале Башар?
 Лале Башар, едно от забележителните имена на последното време, се превърна в едно от популярните лица в света на турското кино и телевизионни сериали. И така, коя е Лале Башар? На колко години е Лале Башар? Какви са постиженията и важните проекти на Башар в актьорската и кариера? 

• В театралната си кариера Лале Башар е участвала във филми като „Хамлет“ на Уилям Шекспир (Cef Theater – 2012), „Sonluma Bir Haller Oldu“ (2011), поставен в театъра Садри Алишък, и „Kendime Kıyamam“ (2005), на сцената на Държавния театър в Анкара Участва във важни игри.

• Лале Башар, която има впечатляваща кариера в света на киното и телевизионните сериали, участва в "Казвам се Фарах" (2023), "Искам добрите си новини" (2022), "Айкут Ениште 2" (2021), „Моята вълшебна мама“ ​​(2021-2022), „Г-н Той участва в успешни проекти като „Грешен“ (2020), „Erkenci Kuş“ (2018-2019), „Отново любов“ (2015-2016) и "Whisper If I Forget" (2014).

Лале Башар е носителка на престижни награди като наградата „Най-добра актриса“ на Берлинския филмов фестивал (Köksüz) и наградата „Най-добра поддържаща актриса“ на Altın Koza (Köksüz – 2014). Като едно от значимите имена на турското кино, Башар е оценена от публиката с успешното си представяне в сектора от много години.

# 281
Ще има, момичета!
Ще се спретнем за довечера!
Ако няма, пък ние ще си спретнем една гала вечер!

# 282
Дай Боже, Жаки!!!
Ето, вчера Енгин бей ни показа, че Чаатай е в Истанбул.
Между другото, приятелката на Дуйгу, Tуба Атасой, която е дизайнерка, е публикувала в Инстаграм стори тази снимка.

Това е същото място, където беше и Чаатай.

Съвпадение или не? Как мислите?

# 283
Как ви се струва добре ли ви нагласих...
Тематично в стил Джентълмен съм ни барнала.

Да покажа и Джентълмена на гала вечерта.

ПП. Едно и също място е, Нези. Трябва да го локализираме, че явно е предпочитано заведение от любимците. И да стане следващата дестинация за посещение.

# 284
О,много сме красиви, Цвети!
Достойни сме за нашия джентълмен!

Да,Цвети,  добра идея! На мен просто ми е любопитно дали е от един  и същи ден...
Ето от къде е снимката:
Bebek Hotel Istanbul

Последна редакция: вт, 24 сеп 2024, 16:15 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт