Отговори
# 330
  • Яко в Матрицата...
И да си кажа за Суна. Не е виновно момичето, Сейран го е искала това отчуждение, но все още смятам, че не е трябвало да се намесва в отношенията им.

Единственото интересно в серията като интрига си остава нежеланието ѝ да каже на Аби, че е Корхан. Не разбирам какъв ѝ е проблемът с това? Още повече, че някакъв я изнудва...

Иначе Мерт и Афра са просто украшението на това дизи. Съжалявам, че този сезон Афра ще трябва да се мъчи с некадърния Джем.

# 331
Ама много сте сладки - Сейран не заслужавала Ферит... За какво изобщо говорите? Тя знае ли, че Ферит страда? Ферит знае ли, че Сейран има някакви терзания? Те виждат съвсем различна картина. Всеки от тях е поел по нов път, с нов партньор до себе си и толкова. Сложили са едни маски и са се вкопчили в едни хора, но това само те си го знаят.

Не мисля, че някой от двамата има нужда да бъде защитаван или пък заклеймяван. Като зрител не приемам тази Сейран, но не защото се е омъжила за Синан, а защото го прави въпреки себе си. Не са ми обяснили защо така се е вкопчила в него. Той си я манипулира, но не е само това...

Вал, ти сериозно ли? Ако не са Корханови, ще си намери други наематели, ако толкова я интересува наема...

Оффф след първоначалния шок,малко се поуспокоих.Рени е напълно права,няма виновни,и двамата имат човек до себе си и двамата имаха възможност да си кажат че се обичат, но не го направиха.

# 332
Както е тръгнало, Сейран може да фалира и фамилията на Синан.
Образът на Сейран съвсем е развален - направо е жалко подобие на
 предишната чиста и непорочна Сейран. Жалко.

# 333
Свидетеля е приближен на Синан, сестра му каза- " име" не може да си затваря устата. Така е разбрала.

Абидин мисля , че все пак ще излезе детето на Ифакат.
Питам се как сестрата на Синан е научила за подписването, а този мъж, който бе другия свидетел, се усмихваше странно. Май има нещо гнило.

# 334
Нямам предвид дали Ферит,или някой друг ще и плаща наема.Разбира се,че ще намери други наематели.
Стана така,че тя с помощта си помага на Корхан,които пък и плащат.

От друга страна,да я защитя и аз малко.
Тя е живяла 2 години със Синан
Повече,отколкото с Ферит,че те все бяха скарали,или разделенш
Затова,щам се обичат младите,да се вземат
Горчиво!

# 335
Че има гнило,има.Но VAL е права.Каза ли Сейран с ясно съзнание да,каза.И аз ще бъда много разочарована ако е казала да и не е нейна фантазия отколкото някой друг да е причината за неосъществяването му.Щях да съм доволна ако самата Сейран не допусне да се случи.

# 336
  • Яко в Матрицата...
Много ви бодат очите тези пари... Защо да не взема наем, ако може... И съм убедена, че не ги харчи ей така тия пари. Суна ѝ е сестра, видя се, че все още ѝ вярва безрезервно. Защо да пита Абидин?

# 337
Привет... Hug
Пропуснах началото на серията ... но ,това което видях ми хареса.Първо Дияр...беше много истинска в сцената на закуска... явно доста е преживяла ,защото доколкото разбрах родителите и са имали връзка с алкохола...затова може би се ядоса на Ферит ...е и от бълнуването му... Grinning Каза си ,че не може да остане сама и затова може би прие пицата от Ферит ,а и после отиде при него в ателието. Каква ще я бъде по нататък...идея си нямам,но...може и да им помогне ,на Сейран и Ферит,както някой писа по назад...Thinking
Синан...хм...тази серия доста се пораздвижи...и изведнъж реши да се жени... защо ли? Много ми е интересно защо и той е бил в болницата. Thinking Майка му обаче много бързо се задейства.Не можах да разбера обаче ,какво каза на Есмето ,че тя веднага си смени физиономията.Thinking
Суната,продължава да ми е съмнителна и се чудя,тя дали въобще обича Абидин...много бързо го заряза и се омъжи за Кая, щото е Корхан...сега дали не е същото...за друга причина не се сещам.
Ония двете фитки останаха с пръст в уста,като разбраха кой притежава имението... Joy Орхан така и не се промени...
Сейран и Ферит... едно е ясно ,че се обичат...страхотна игра и на двамата,но докато не разберем цялата истина за раздялата им,кой крив ,кой прав ,не мисля ,че трябва да ги съдим...
Мисля,че брак няма да има ...нещо ще се случи...
Тоя Мемо,голям сладур...падна като талпа в заведението ,като видя Сейран... Joy
Да видим и Кязъмчо на ход...

Свидетеля е приближен на Синан, сестра му каза- " име" не може да си затваря устата. Така е разбрала.

Абидин мисля , че все пак ще излезе детето на Ифакат.
Питам се как сестрата на Синан е научила за подписването, а този мъж, който бе другия свидетел, се усмихваше странно. Май има нещо гнило.

Това не е ли шофьора на Синан?

# 338
Reni с едно съм съгласна, че ще се срещат, ще станат любовници...и кой кого ще заслужава тогава...По принцип нито единия от двамата не може без другия- това е цялата философия, но къде е разликата- Ферит не може да се "справи" в живота без Сейран, а тя виждайки това не може да го остави (и тя го обича), нещо като майчинското чувство. По нататък ще се съберат пак.

# 339
Е да бе, 36 държави за 2 години , така без пари се обикалят. Къща на майка ú в Истанбул от лотарията ли се появи......Дразнят разбира се. Човек с принципи си ги отстоява. Няма днес така, ама уте зеленото по иначе.

# 340
  • Яко в Матрицата...
След всичко, което преживя заради Корханови и Хатидже, това е най-малкото - живот, в който да не мисли за пари.

# 341
Много ви бодат очите тези пари... Защо да не взема наем, ако може... И съм убедена, че не ги харчи ей така тия пари. Суна ѝ е сестра, видя се, че все още ѝ вярва безрезервно. Защо да пита Абидин?
Рени,тя знае какво е положението
Знае,че Ферит издържа всички там
И знае,че,ако фалират,трябва да напуснат
За мен,това,че го казва,все едно взима пари от Халис,а не от Ферит е проблема
Не ми е ок тази ситуация

# 342
Това с финансовата ситуация на Сейран е като с Фериха [сериалът с Хазал Кая и Чаатай], която все нямаше пари, а дори не плащаха наем (а говорим за 2012 и фин.ситуация в Турция беше добра).😂
Добре, че май Сейран не иска издръжка заради развода, че иначе Ферит на млади години ще хвърли топа😅 няма да може да смогне, колко хора станаха.

# 343
Тези 36 държави...дадоха ли ретроспекция на СейФер на плажа, когато Сейран казва на Ферит, че иска да обиколят света заедно...
Много неща изглеждат такива, каквито не са, пък и да са такива  това са "душевните" състояния на двамата- страхове, неврози, мечти и т.н.

# 344
  • Яко в Матрицата...
На теб, Вал, не ти е ок, на Сейран й е ок. Нова Сейран, нов Ферит… Това е.

Общи условия

Активация на акаунт