Отговори
# 495
Основният страх на ферит:
 " Или вече никой не се нуждае от мен, или най-вероятно ще ме изоставят... Освен ако, разбира се, не угаждам колкото е възможно повече, тогава може да успея да ме приемат, да не ме изоставят!"
Ферит има силен страх от отхвърляне.  Мечтата му да дари  на дядо си  правнук-наследник е неговата вътрешна нагласа и вяра, че: „ще угодя на дядо си, тогава той ще ме похвали и няма да ме изостави“
Уви - грешно!

Основният страх на Сейран:
 " Светът не е безопасен, не мога да вярвам на никого! Зависимостта, уязвимостта  и нуждата са равносилни на смърт! "
Сейран изпитва силен страх за своята безопасност на физическо ниво. Нейната мечта да учи е  вътрешната ѝ вяра, че „ученето ще ми даде независимост и неуязвимост“. За съжаление също грешно!

И двамата са за оплакване, но не единия повече, другия по-малко.

Сигурно много неща има, заради които Ферит и Сейран са за оплакване, но поне в едно са за завиждане. Орисани са от съдбата да открият своята липсваща половинка и с нея  да изживеят една истинска любов с всичките й последици, понякога опустошителни. Дали това е абсолютното щастие - да гориш в подобна любов, е друг въпрос, но сигурно е по-добре човек да разбере какво е това, защото мнозина са лишени от подобна привилегия.

# 496
  • София
Мерт си гушка Афра на излизане от сет, но се дърпа като вижда феновете

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧄🧄🧄

# 497
Мистери, слагам нагледно Heart Eyes

# 498
Ще обяснят те поведението и решенията й...
По друг начин разбирам мнението от Х, но си личи, че потребителката е афектирана. Тя, като жена, се възмущава какво още трябва да изтърпи Сейран, за да разбере ценността на "падишаха".
За мен това е "показване", че има такива ситуации и нелеки съдби.
Апела е за жените, какво им се случва, как живеят, какво понасят (във сериала), каква е съдбата да си родена "жена".

# 499
Вал, някъде да съм написала, че Ферит е свързан? Недей да търсиш под вола теле. Мнението е написано като упрек към продукцията, която не успя или не поиска да обясни поведението и решенията на Сейран.

Еве,ти си цитирала пост,който аз цитирах,не твое лично изказване

сега пак ще го цитирам
"Не разбирам, за какво плаща Сейран? Каза на Ферит 1-2 груби думи и беше омъжена за друг, за да плати цената за тези думи. Това е нещо ужасно. Докато Сейран ги казваше, това, което направи Ферит, беше очевидно. Не ви ли стигат мъченията, през които Сейран премина като жена?"

Затова попитах какво общо има Ферит?
Или нещо не  съм разбрала
Ако е така,моля да ме извиниш

# 500
Да допълня мнението си за сватбата - майката на Синан поиска съдействие от сестра му, за да предотврати сватбата, затова се надявам тя да е не действителна. Пръстени нямаше. Предварително подготвени необходимите изследвания и документи също.

# 501
Поста ( в началото) най-вероятно не се отнася за сега.

# 502
  • София
Сет на Афра от днес

По-изчистен клип

# 503
След такива тежки сцени на които ставаме свидетели някак си сгряващо душата и сърцето е да видиш АфРамчетата прегърнати. Sunglasses

# 504
  • София
Преди Мерт да си тръгне със скутера Афра го прегърнала

# 505
Поста ( в началото) най-вероятно не се отнася за сега.

Именно, Понки Heart

Понеже върлите антита на Сейран, като Вал, за две години и кусур не казаха една добра дума за нея, освен в саркастичен вид, авторката на поста се връща във времето и търси вината на Сейран. Понеже твърдят, че сега щяла да види Сейран, като не е оценила Ферит. Та затова е споменат Феро, кусура бакма, че опетних името му  Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега, искам да уточня, че Ферит ми е много скъп, също както и Сейран. Плаках и страдах с него в петък вечерта. Но такива цинично-саркастични коментари зза Сейран ми идват в повече. Как пък не се намери един повод да съчувствате на това момиче? Аферин, машаллах Grinning

Афрамчетата, изчистили охраната от кадъра Heart Eyes

# 506
# 507
# 508
Браво бе,ето това ми трябваше. Чак се усмихвам широко като ги видя. Сладури 😘
Мерт ми е много сладък с този скутер,как се навлякъл, чанти,дрехи хахаха

# 509
Еве,хайде сега пък цинично-саркастични коментари за Сейран...
Нито са цинични,нито са саркастични
Това видяхме в петък
Поне аз това видях
И не си права,че две години и кусур не съм казала добра дума за Сейран
Аз просто намирах причините във Ферит да се държи така през тези две години
Спрях да пиша известно време,защото не гледах сериала
Насилието не толерирам под никаква форма
Сега е нов сезон и се надявам да няма насилие
Затова започнах да пиша отново
И в постовете си казвам това,което виждам
Пък,ако кажете,пак ще спра...
Не държа да се изявявам на тези страници,нито да убеждавам някой в нещо,което не вижда

Общи условия

Активация на акаунт