Мъжете, които постоянно искат разни материални неща от вас….

• 14 727
  • 375
  •   1
Отговори
# 345
Мдам, човекът точно това написа, а написаното в никкаъв случай не е плод на вашите фантазии Sweat SmileSweat Smile

# 346
Имаш преди един потребител - Франгранс Фанатик. Ревокер, да не си преродена версия?
Стана ми любопитно и гугълнах въпросния.

Ами, 1:1 стил на писане. 😀😀😀😀

Едит: Зачетох се повече. Мда, един човек са, убедих се. 😀

# 347
Ох, така се възпалих от това, че направо отивам в темата за войната между половете (уикенд версия). Тя си скубе веждите и космите, докато каймата се пържи и пералнята върти, за да може после да просне дрехите, да ги сгъне, да направи мусака, да разтреби, да събере дрехи, играчки, да пусне прахосмукачка, да измие банята, а той, за да не й пречи на свободното време, излиза да потренира.

И като се прибере, може да ѝ обясни какъв хубав живот има тя, а навремето как баба му от 9 годишна е прала на Дунава цяла зима (реален пример от форумен мъж към жените тук)...

# 348
Не веднъж сме го чували и виждали това и знаем за какво точно става дума. Никоя жена, ама наистина никоя жена не се кефи да готви и оправя, докато мъжът ѝ е на фитнес. Независимо, какво казва. И в един момент следва силна изненада, когато жената изпуши.

# 349
Само че той не е написал, че тя "тотви и оправя", а е написал "да си сготви, да си се подготви за седмицата, да си обърне внимание на себе си, епилации, това онова".
Поне ако следваме значенията на думите на български език никъде не пише, че тя шета, пържи каймата, пере, чисти и т.н. Щом СИ готви, по-вероятно е да СИ готви на себе си. Също и с подготовката за седмицата. Също и за вниманието за себе си. Ако и това не се разбира, сигурно трябва да си измислим нов език, щото българският не върши работа Sweat Smile

Разбира се, може и да сте прави, но по написаното няма такива индикации, а веднага се почна с фантазиите.

# 350
Е, така де. Едва ли готви само за себе си, а подготовката за седмицата влючва и него, и децата. Знаем много добре, какво трябва да се свърши в почивните дни, за да се започне спокойно седмицата. И се сменям с мъжа, без да се замисля. За мен фитнес и бира с приятели, а той да си сготви и да се оправи. Не държа да се епилира.

# 351
  • По света и у нас
Рейганчо, ма не ми извъртай тука като змия на вилица. Ние от половин дума разбиваме, а може и думи да няма въобще пак разбираме на къде биете тихомълком.
 Не ми обяснявай, че той за нея ходел на фитнес  да реципрокира нейното епилиране. Каква идилия на жестовете цари в тази фантазия мъжка бе!
Че можело да има жени които хипотетично обичали да готвят вкъщи през уикенда - само дето  и твоята даже това не го прави, но хипотетично имало такива.

# 352
Само че той не е написал, че тя "тотви и оправя", а е написал "да си сготви, да си се подготви за седмицата, да си обърне внимание на себе си, епилации, това онова".
Поне ако следваме значенията на думите на български език никъде не пише, че тя шета, пържи каймата, пере, чисти и т.н. Щом СИ готви, по-вероятно е да СИ готви на себе си. Също и с подготовката за седмицата. Също и за вниманието за себе си. Ако и това не се разбира, сигурно трябва да си измислим нов език, щото българският не върши работа Sweat Smile

Разбира се, може и да сте прави, но по написаното няма такива индикации, а веднага се почна с фантазиите.

Напротив, точно такива са, защото има десетки хобита, които можеш да вършиш вкъщи, като четене на книги, гледане на филми, играене на игри, дресиране на папагали..., ама да оправяш за предстоящата седмица, да се епилираш и да готвиш май не са сред тях, а сред нещата, които просто трябва да се свършат.

# 353
А, аз като гледам някакви стари мнения от другия профил на Revoker, прекрасно са схванали дамите какво има предвид.

Пък уж само от няколко месеца бил във форума... Е, с този профил. 🙄🙄🙄

Затвърждават ми се впечатленията за мъжете, които киснат в женски пространства и наливат акъл на жените какво да правят с живота си.

Едит: Ох, благодаря на Филомена, че ме светна. Вместо да скучая докато съм болна, се забавлявам с ей такива бисери. 😁 За пет години не е мръднал, ужас.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 15:26 от Анонимен

# 354
Скрит текст:

Само че живеят двама в тая къща и това-онова е ясно, че е за всички. Стигаме до въпроса защо мъжът не трябва да подготви себе си за предстоящата седмица и да си сготви уикенда? И тази къща сама ли ще се изчисти? Аха, да, сетих се, че на някои хора им е хоби тая работа. Само ще кажа, че необвързаните жени, които познавам, и аз включително, когато съм била, до една събота и неделя са нон-стоп някъде навън - я с приятели, я по срещи, я на танци, фризьор и шопинг. Никоя няма да ти каже, че няма да излиза, защото ще се подготвя за седмицата или има да готви.

# 355
  • София
Рийгън, той можеше да напише, че е останала вкъщи, за да пие капучино на дивана, гледайки романтични филми или да си направи спагети, да пие вино, да си сложи маска на косата и да слуша подкасти. Ама не каза това, а се изрази доста по-различно.

# 356
той ще ходи на фитнес или тенис за час, колко да трае една тренировка, максимум два.. а тя за тези два часа, трябва да свърши хиляда и сто неща, докато той само спортува... само вълшебната ѝ пръчка липсва.. Joy

# 357
Ок, нека човекът ако иска да разясни какво е имал предвид. Явно няма смисъл да спекулираме толкова какво е искал да каже авторът Smirk

Рийгън, той можеше да напише, че е останала вкъщи, за да пие капучино на дивана, гледайки романтични филми или да си направи спагети, да пие вино, да си сложи маска на косата и да слуша подкасти. Ама не каза това, а се изрази доста по-различно.
Ами аз нещо такова разбирам от неговите думи. Естествено може и да греша Wink

# 358
няма какво да разяснява - ако беше казал да излезе с приятелки, докато аз съм на фитнес - ок, ама той не иска тя да излизала всяка седмица с приятелки - какво е това своеволие, трябва да се подготвя за седмицата вкъщи, докато той се мотае навън! Joy

# 359
Това беше едновремешна порядка - в неделя се чисти, готви и всичко се прави. Помня порядъчните домакини - цял ден се "готвят" за седмицата.
Не ми се е налагало да "се готвя" за предстоящата седмица. Интересно ми е колко от жените имат тази нужда? Пералня пускат и двамата, кой когато свари. Чистенето - също. Готвене - може и аламинути. Кой готви за цяла седмица? Косми, миене на коса, маски мисля, че всяка жена си отделя по малко време всеки ден, не ти е нужен половин ден.
И така, може ли и жената на фитнес сега?

Общи условия

Активация на акаунт