КГБ = Клуб на Готините Баби - 224

• 33 656
  • 747
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Добро утро, скъпи приятелки!
Да пием днешното петъчно кафе и се приготвим за трите почини дни, които предстоят:

Грети, пожелавам ти лек път и забрави за болките в двигателната система. Аз при болки в коляното слагам наколенка. На мен ми помага. Предстоят ти много интересни впечатления и ще видиш много красиви обекти. Лек път и на всички други, които ще пътуват тези дни.
И нещо много вярно което прочетох и споделям с вас:
Хубав ден и всичко най-добро.

# 16
  • София
Добри утро! Нали знаете къде съм, пътувайки?
Нищо не разбрах за някаква информация, дето не била за всеки. Явно и аз съм от тези, дето не трябва да я научават.
Касс, стискам палци за момиченцето!
КАГ, дано ти мине. Не пий Диклак, а Диклофенак или дори Вимово. Имат съставка, дето лекува стомаха от вредното влияние противовъзпалително нестероидно средство Диклак. Абе станала съм половин доктор с моите болежки.
Честит петък, ние ще празнуваме на ММ рождения ден в заведение. Хубав ден на всички!

# 17
Привет, дами! Най-напред благодарности на Пипи за труда, много красиво начало на новия сезон. Пожелавам да я изпишем със здраве.
Аз вече съм на крак,  мина и големият син по тоя път, та хубаво си завъртяхме вируса вкъщи.
Днес ми предстои кофти тръпка, ще разпределям пари. Винаги има недоволство,  все някой е засегнат. Би трябвало отдавна да съм свикнала, ама не.
По въпроса за болките в кръста,  очаквам всяка пролет и есен да ме връхлети и мен. Преди години ми изписаха Кокстрал, оправих кръста, но разбих стомаха. И аз се подредих с вдигане на тежко,  но когато си млад не ги мислиш тези работи.
На болните  - здраве,  на пътуващите- лек път!

# 18
  • София
КАГ, Клечи, лек път и весело изкарване на почивките!
Марияна, със закъснение - ЧРД на ТМ с пожелания за здраве!
Пипи, благодаря за новата тема!
За болки в кръст, стави и подобни - нищо не мога да кажа. Търпя на болка, не си обръщам внимание на здравето. Нали преди 2 г. бях с болно коляно - не се спрях да ходя, нека си боли. И операция отказах - то от ЕГНто все някъде ще ни боли.

# 19
  • София
Привет, дружки!
Хареса ми казаното от ЕНИСА - на болните здраве, на пътуващите - лек път. С малко думи, много казано.
У нас миенето и подреждането продължават. Напълних по някоя и друга торба на сина и щерката, Сега пълня торба и за невестата на племеника. Много съм доволна, че ще им раздам разни неща. Да ги ползват със здраве!
Изпих си капучиното, сега следва простиране и после пак подреждане.
Хайде, останете си със здраве. На който му се спи да спи, а бодрите да действат.

# 20
Благодаря на всички!

До скоро!

# 21
# 22
  • София
Добро утро, мили дами!
Аз вече пия сутрешното си кафе и каня и вас:

Кафето е тематично, защото днес е  
Световният ден на мира се отбелязва в деня на нападението на Германия над Полша, с което започва Втората световна война (1939–1945). 21 септември е денят, обявен от ООН за Международен ден на мира.
Хубав ден и бъдете здрави.

# 23
  • Вила Великула
Нинка, аз съм първата кандидатка да изпия кафето си с теб. Добро утро....то вече станало ден.
След малко ще вадим виното от гроздето и после трябва да приготва обяд по поръчка на дъщерята, че ще дойдат да доведат Вики. Поръчала си е таратор и тиквени кюфтенца, но не с брашно, а със смлени овесени ядки.
Нещо се опитва да ме боли главата, но закусих и пих едно хапче. Дано бързо да отшуми.

# 24
Добро утроо!

Пипи,благодаря ти за новата къщичка🌸🥰

То ще я изпишете,докато се наканя да пиша.
Гости,ремонти,разходки и т.н.
Днес сложих свински крачета в тенджерата под налягане .Да се готвят сами.
Аз ще си действам по поставените си задачки. 😀
Щеше ми се да "мръднем" някъде пак на разходка,но за сега май не се очертава 🙃
Ставам да грабвам метлата,че е засипано с листа .
А едва сега започват.
Има и вятър,който не ми помага😁🙃

# 25
  • София
Привет, красавици!
Дойде време да посрещаме есента. Толкова е цветна, спокойна, нежно топла. Ще ни предложи едно късно море, разходки по алеите на парка, кафе на балкона, време за размисъл...
Поспах и после яхнах метлата - традиционните палачинки, наложих баница, правя зеленчукова супа, омесих кайма за кюфтета. Събра се цялата компания - и милите съседи, и сина дойде. Хапнаха и кой на къде - Ромео и момчето ни - за село, милита съседки - отсреща, а аз малко да изправя гърбина и продължавам. Домът ни все повече заприличва на дом, а не на склад или на  битпазар.
Гушкам ви и ви желая спокойни празнични дни с любимите хора, с приятели или сами със себе си. Heart

# 26
Ето съм и аз!
              Пипи, и от мен сърдечно благодаря , че винаги си точна и отделяш от личното си време за да ни направиш кокетна къщичка. Дано само приятни емоции споделяме тук! Flowers Four Leaf Clover
              Здраве и късмет на всички имали поводи за празник!
              На пътешественичките лек път!
              Гъбче, работата няма да избяга и по-добре се поразходете. Все се трепем и май късно осъзнаваме какво точно губим. От метлата и парцала спомен няма.
              Всички болнички да оздравяват и бързо възстановяване в това число и ММ. И ..... пазете се от комари, че един ни разказа играта. Добре ,че идва есен и зима та тез гадинки да изчезнат.
              Касс, дано при вас всичко да е добре и да е от възрастта. Sparkling Heart
              Лек , спокоен и слънчев след обяд!

# 27
  • София
Добро утро, мили приятелки в днешния празничен ден!
И кафето е празнично:
На 22 септември 1908 г. във Велико Търново, с манифест, княз Фердинанд обявява независимостта на България. С този акт на практика се отхвърлят последните васални връзки с Османската империя. Княжество България става независима държава начело с коронования цар Фердинанд.
На днешния ден се навършват 103 години от смъртта на българския поет, писател и драматург, най-често припознаван като патриарх на българската литература - Иван Вазов. Той  оставя ярка следа в историята на България и оказва огромно влияние върху българската литература и култура.
Днес изпращаме  лятото на  2024 и посрещаме есента . Астрономическата есен настъпва на 22 септември в 15.43 ч. следобед.
Хубав ден и празник желая на всички ви.

# 28
  • Вила Великула
Добро утро! Честит празник!
Стана традиция сутрин да си пия кафето с Нинка. Супер ми е!
След малко отивам на трудов ден. Организирали сме почистване на двора и една от залите на бившето училище, което общината ни даде под наем за читалището. Ще разказвам после.
Всички болнички дано да се похвалят с добри новини. На пътуващите - наслаждавайте се.
Дидия, прегръдки и дано ТМ да се оправя бързо. Предай му поздрави!

# 29
  • София
Добро утро, дружки!
Честит празник! И да доживеем ден, в който България да е наистина независима. Искам го, заради децата и внуците ни.
И аз се присъединявам към НИНКА и ПИПИ, Сладко да ни е кафето. И добавям усмивки за настроение.
Скрит текст:
Какво е сватба?
Сватба е, когато вземеш момичето, за да се поразходите, и повече не я връщаш на родителите й.
Иван, 6 години
Когато хората се обичат, те се целуват през цялото време. Но после се уморяват от целуване и какво да правят? После се женят.
Люси, 8 години
Как да си изберем мъж или жена?
Тя трябва да обича това, което и ти. Например – ти обичаш футбол, а жената следи вкъщи винаги да има чипс и нещо за пиене.
Пепи, 9 години
Мама казва, че аз ще срещна умен и добър мъж… А аз просто ще си избера най-добрия мъж на света .
Ивана, 7 години
 Най-добрата възраст за сватба?
Примерно 35. Когато сте на толкова години, може вече да не работите и през цялото време да се търкаляте в леглото и да се обичате.
Аня, 8 години
Ами, като завърша детската градина – и започвам да си търся жена.
Ники, 5 години
 Какво да правиш, ако срещата е била скучна?
Другият път ще извикат друго момче. Защото на мен никога не ми е скучно, дори когато Антоан играе с роботите като ми идва на гости. Навярно, това е просто любов!... Ой!
Адрина, 6 години
Ще избягам и ще се скрия под кревата. И ще позвъня на телевизията, за да кажат, че съм умрял.
Гошко, 9 години
 Кога може да се започне с целуването?
Не бива да се целува момиче, ако не си събрал пари за пръстен. На мен не ми достигат още 200лв.
Ангелчо, 7 години
Главното е – да не се целувате пред хората. Ако някой ви види, може да ви забрани да гледате анимационни филми. Но ако никой не гледа, аз бих се поцелувала със симпатични момчета.
Надя, 6 години
 Как са се запознали твоите родители?
Те винаги са били заедно. А после са се срещнали в музея.
Богдан, 6 години
В университета, татко помолил мама да му помогне с уроците. Мама се съгласила, а после разбрала, че татко е по-умен, отколкото се прави.
Женя, 7 години
 Тайната на щастливото семейство?
Трябва да казваш на жена си, че е красавица, дори ако сутрин ти се струва, че са я жилили пчели.
Маги, 8 години
Мама дава на татко да яде от нейната чиния, а тя не го моли за същото.
Таня, 6 години
 По-добре да си сам или женен?
За момичетата – сами, за момчетата – женени. На тях им трябва някой, дето да чисти.
Иринка, 6 години
А мен ме заболя главата. Аз съм дете. Рано ми е да мисля по тия въпроси.
Ива, 9 години
Светът на жените

Общи условия

Активация на акаунт