КГБ = Клуб на Готините Баби - 224

• 33 664
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, приятелки! Изпих си кафето, това на Нинка също и влизам набързо да ви нагледам. Който не обича кафе, може да пие планинКОВ  чай. Както се досещате,  имам си пИятел вкъщи. Беше за седмица на гости при другите роднини с майка си,  вчера се прибраха и днес ще се гледаме. У тях било ,,прасарник,, и майка му трябвало да чисти. Явно думата кочина му убягва. Та от вратата започнаха бисерите, а аз ги записвам тук, че ще ги забравя. На двора сме, готовя под барбекюто и слушам разбор на изминалата седмица докато пием планинКОВия чай. След два дни ще му махат гипса и тръгва на рехабилитация. Ще го снимат, дано всичко да е наред, стискайте палци.
Хубав и слънчев ден ви желая!

# 46
  • София
Ох, това хлапе истински ме разсмива. И двата бисера ги пускам в употреба.  Joy
Привет, пИятелки! Grinning
На НИНКА и ДИДИЯ, похвала за оптимизма с който ни заредиха рано, рано. Hug Hug
От сутринта съм на високи обороти. Колкото по-намалява работата, толкова по-бързо работя, та да се свърши.
Е, не си мислете, че съм съвсем на финалната права, но все пак има светлина в тунела. От прасарник, ще заприличаме на дом. Blush Най-после.
АЙША и на теб графикът ти е пълен. Няма това, онова. Няма не искам, няма недей. Blush
От днес и аз си имам две внучки подопечни. Майка им отиде да се труди, до петък ще е заета. Ще се преместя да спя срещу нас. Това като ония виц дето един докато живеел в блок срещу затвора, много политически вицове разказвал. Откакто заживял срещу блока си мълчи. Stuck Out Tongue Winking Eye
ПИПИ, книгите толкова много време са у нас, по-точно са на село, че няма да ми пречат. Може чак на пролет да ти ги докарам.
МЕРИАН, аз също бих могла да взема някоя и друга играчка за момиченцето на племеника ми.
Забравих да обядвам, унесена в работа. Отивам, че храни дУша, да те слуша.

# 47
Май и   у дома прасарник, но ме мързи. Почнах и  се спрях.
 Правя място за марули разсад, че късно става ,но в жегата никак няма да никне, поливам, разкопавам ,пак поливка ,дано ... Не че ми трябва , може да си купуваме, не е скъпа,  ама навици.
 Моето "дете" си бра  глог , че шипка няма, тази година хич, щеше да ме води берач на помощ, но няма какво, та планинков чай зимата ще  е.
 Книги - на съседа доста ще търся  пласмент, повтарят се с моите ,но нека  сделката стане , ч„е се закучи много. Не сме пипали нищо , докато не стане наше.
 Световърти ми се, нещо ми е пред очите, като ми мине ще продължавам. Лесна вечеря съм намислила, картофки на вкус плюс  бекон за още вкус , печени. Научих от децата, вкусно  е и салата, бижу става. И не е  пържено.

Да завали се моля, че не се обработва нищо така. Идва ред на зимен чесън и  лук,  а не може.

# 48
Monii, -  да, по здравна каса.
Заплатих само лещата, която ми поставиха.

# 49
  • София
КЛЕЧИЦЕ, ти май сбърка адреса? Grinning

# 50
  • Вила Великула
Фло,  предполагам че става въпрос за очната клиника, но редактора на телефона се е намесил.

# 51
  • София
Добър вечер!
Ако сте се чудили къде съм била,тук съм.По щастлива случайност и двете ми деца дойдоха едновременно и неочаквано.Напълни ми се къщата,а внуците бяха донели и котето.Сега се разотидоха и вече съм сама.Прочетох какво сте написали.
   Дидиа, аз не съм разбрала,че Неда отива в Япония.Разкажи какво ще прави там и за колко време.Много интересно ще бъде да разкаже впечатленията си.
   С повишен интерес чета за очните клиники.Ще ми се наложи подобна операция след време.
   Танита,кажи как си с болките! Има ли подобрение от колана?
   Лека нощ от мен!
  / Гъбката по това време гаси ламБите./

# 52
  • София
Добро утро, скъпи дами!
Пия вече първото за деня кафе и  каня вас също:
Днес на 24 09. почитаме  паметта на Свети Владислав Сръбски. Той става зет на българския цар Иван Асен Втори, след като се оженил за неговата дъщеря Белослава. Имен ден празнуват Владислав, Влади, Влад, Владко, Владислава, Владка, Владина, Владилена, Владена, Владен, Владилен. Честит имен ден на празнуващите от темата ни, техните деца, внуци и роднини.
Присъединявам се към харесващите клиника "Вижън"  и добавям очната клиника на ИСУЛ.
Хубав ден и всичко добро.

# 53
Добро утро, дружки - теменужки.
Вчера по погрешка съм писала тук  за очна клиника Вижън.
Доктор Минчев е за мен феномен - когато ме оперира не усетих никакво неразположение, след операцията - също. Възстановяването беше бързо и вече две години от тогава дори не го мисля, че съм с корекция.
Препоръчвам .
Благодаря на Пипи за препоръката.
Бях много притеснена, доверих и се и не сбърках.

Почти не влизам в интернет тези дни. Бегло хвърлям поглед на новините и на Мамата и толкова.
Знам колко е притеснително преди операция и колко много въпроси има и опитах да помогна, а то стана мечешка услуга.

Иначе съм о.к.
Половината компания сме вече на шезлонгите и пием кафе.
Приятно топло е, в момента 25 ° с тенденция да стане към 32°. Морето е кристално чисто и топло, но компанията ми предпочита да е повечето време на басейните с пързалките.

Отивам да будя малкото чаве да става да закусва.
Оставям ви и се надявам да сте в добро здраве и хубаво настроение.
Поздрави!

# 54
  • София
Привет, красавици!
Днес за семейството ни е голям и щастлив ден. Преди 18 години станахме баба и дядо на Ники. Помня като сега този ден. Два дни преди великото събитие ми свалиха гипса ( бях си счупила крака за пръв път, защото после имаше още две такива случки, все на този крак и все на една и съща костичка) Та Ромео ме закара на 23.09. на село. И рано сутринта на 24 получих съобщение - Честито, бабо, имаш внук. Дядо дойде и тръгнахме към дома. По пътя се обадих на приятелите, напазарувахме, приготвих се и вечерта стана страхотен купон!
Желая на Ники да е здрав. Да бъде все така сериозен и отговорен. Да избере професия, която ще го удовлетворява, да срещне голямата любов, която ще го прави щастлив. И когато му дойде времето да ни направи прабаба и прадядо. Когато беше по-малък все казваше - почакайте малко и това ще стане. Сега вече не казва така, но и не отрича. Ние търпеливо ще чакаме. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 55

Честит рожден ден на Ники!
  Пътищата са отворени ,да избере най-желания!
 За чакането, къде ще ходим, не бързаме.

# 56
  • София
Честито на Ники и семейството! Жив и здрав да сбъдва мечтите си! Весел празник!

# 57
  • София
Привет!
Фло, поздрави и най-хубави пожелания за рождения ден на Ники. Да сбъдва мечтите си и да е благословен!
Честит празник и на цялото ви семейство.

# 58
  • Вила Великула
Честит 18-ти рожден ден на Ники. Да сбъдва мечтите си с лекота.

# 59
Честит, здрав и благословен да е Ники! Да сбъдва мечти и още много радост да ви носи! 🥳🎂🥰

Момичета, влизам набързо. Днес съм гледачка на малкия. Благодаря за стиснатите палчета. За сега диагнозата не се потвърждава. Другото което искам да ви кажа, не че го знаете може би, но  Фло е уникален, голям Човек! Благодаря ти Фло, за всичко което направи за децата ми! Думите не стигат. .... Огромно, огромно благодаря, благодаря на цялото ти семейство, вие сте невероятни! Бъдете здрави и благословени! ❤️

Общи условия

Активация на акаунт