КГБ = Клуб на Готините Баби - 224

• 33 665
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
Честито пълнолетие на Ники! Здраве, късмет , успех и много обич да има в живота му!

# 61
  • София
Фло, да е жив и здрав Ники!  Да успява във всичко и да не забравя баба и дядо.
Кас, дано вече нямате притеснения за диагнози.
А за Големия човек - ние си знаем, убедени сме.
Не случайно сме си тук.

# 62
  • Кубрат/ Пишурка
Честит да е Ники! Това е хубава възраст и нека я изживее пълноценно!

# 63
Честит рожден ден на Ники!

Аз от събота съм планината, която отива при Мохамед.  Малката щерка беше извър страната и някой трябваше да се грижи за двете ѝ големи кучета. Със сина ми си поделихме задълженията - той и снахичката ги разхождат, аз ги храня и чистя покрай тях. През останалото време се забавлявахме с внучката. Разхождахме се в парка с тяхното кученце и най-вече обиколихме няколко предварително набелязани магазинчета за джунджурийки.  Весело беше.
Днес се прибрах по живо и здраво и подхванах моите си работи. ММ полял зеленчуците, но китките ме чакаха. Уж започна да ръси дъжд, но докато започне и спря. От утре съм решила да започна сериозната зимнина - ще правя мъзелива лютеница. Имам доста домашни червени чушки, които не стават за нищо друго. Но ще направя малко. Ако се одобри, ще направя повече.
Касс, радвам се, че нещата се развиват добре при вас!
Спокойна нощ на всички!

# 64
  • София
Честит рожден ден и пълнолетие на Ники! Да има успешен и щастлив живот,да постига мечтите си!
 Касс.много хубава новина! Дано нямате повече такива притеснения!

# 65
  • София
Добро утро, скъпи приятелки!
Да пием кафето си в сряда със здраве:
Днес 25 ти септември  отбелязваме Световния ден на фармацевта по инициатива на Международната федерация на фармацевтите (FIP), която е учредена на тази дата през 1912 г.
Честит празник фармацевти!
Ако имаме в темата фармацевти - поздрави!
Хубав ден и бъдете здрави.

# 66
  • София
Добро утро, красавици!
Сърдечно ви благодаря за пожеланията към бабин Убавец. Днес ще му ги прочета. Да се връщат и към вашите внучета. Щом децата и внучците ни са добре и ние сме щастливи.
КАССС, миличка, какво толкова съм направила? Водещо мото в живота ми е - можеш ли, помогни. Не можеш ли, не пречи. Или намери някой, който да помогне. Grinning Толкова се зарадвах, когато чух, че професорът отхвърли сериозната диагноза. А децата ти са много мили. Внучката е чаровница! Дали не се оплакаха, че много говоря? Blush Съгласна съм с АЙША - нали затова сме си тук, заедно.
У нас подредбите продължават. Вчера дойдоха от Фреш и взеха килимите. До края на седмицата ще са готови. Докарахме го до картини и гоблени - днес и тях ще сложим по местата им. Ще занеса пердето от хола на хим. чистене, по-скоро на пране - огромно е и ми е много трудно гладенето.
Още съм в чуденка да спрем ли до тук или да продължим. Останаха кухнята и нашата спалня. Май ще продължим. Ще помисля още малко. И без това, бояджията до началото на октомври е зает.
Вчера приятелка ми подари 3 книги, които съдържат 450 притчи. Много ме зарадва! Толкова мъдрост е събрана в тях. Снощи четох до полунощ. Благодаря ти, КРАСИВА БЕЛЛА! Hug
НИНКА, хубаво, че ни подсети за празника на фармацевтите. В нашата къщичка нямаме такива специалисти, но всеки има по някой познат "аптЮкар". Ще взема нещо сладичко и ще отида да поздравя аптекарките, от които си купуваме "лЮкарствата". Много са любезни и знаещи. Преди време им носих кокосов сладкиш, а после им занесох и рецептата. Вече и те го правят. Grinning
Време е за кафе, чакам Ромео да се събуди.
Хубав ден и мноооого прегръдки. Hug Hug Hug

# 67
  • София
Добро утро, скъпи приятелки!
Да пием кафето си със здраве:
Ние сме на вилата и от тук ми е трудно да пиша, но  свикнах  сутрин  да  ви пожелавам хубав ден, а и днес чичко Гугъл ми напомни, че е  Европейски ден на езиците се чества ежегодно на 26 септември.

Хубав ден и всичко най-добро.

# 68
  • Вила Великула
Добро утро Нинка, добро утро момичета.
Нинка, така свикнах сутрин като отворя бг-мамма да видя, че си ни поднесла кафето с най-актуалната информация.
Благодаря ти.
Аз днес по традиция съм хоум офис и затова свалих чаршафите да ги изпера, че през уикенда ще е дъждовно, а толкова е хубаво като изсъхват на вън на слънце. Не, че после няма да се перат, но обикновено ги суша в сушилнята.
Днес е четвъртък и е приемен ден в Общината. Мисля да се пробвам да влеза при главната архитектка, че от пролетта ме мотаят с един казус за нашия път.
Чакам с нетърпение да стане 30 септември. За тогава е планирано и прибирането на синко. Слава богу, че пак ги изтеглиха и не са в Тел Авив, а в Атина, но летят всеки ден до там и ми е много притеснено.

# 69
Здравейте момичета!
Пак ме е завъртяла въртележката на работа и сега докато чакам автобуса бързам да ви видя и драсна някой ред.
Фло, децата много са възхитени от теб, казаха - о, много хубав позитивен човек, който зарежда с оптимизъм! Явно чувствата са взаимни 🥰
Пипи, успя ли в общината?
Автобусът ми идва. По късно, ако има седянка може да дойда. За сега чаф 🤗

# 70
Къде се изпокрихте някои! Да не споменавам имена!
То и аз не съм от многопишештите, ама все пак да питам.
Ние с ММ днес бяхме по разчистването. Премъквахме разни железа и дъски от единя край на двора до другия. Тая процедура я правихме преди години в обратна посока. Дано не се налага повече, че станахме за смях на комшиите.
Решила съм една стара площадка да я преустройвам на цветна леха и, разгеле, ММ най после се нави. Ще трябва доста работа, но до пролетта, живот и здраве, се надявам да е готова. А между другото рязах круши и заредих двете
сушилни, правих мързелива пица за вечеря и поливах.
Рапорт даден!

# 71
  • Вила Великула
Тук съм. Рапортувам-гл.архитект е в продължителен болничен. От 1 октомври ще има заместник. Най-сетне успях да се свържа с контакта, който Ениса ми даде. Обеща, че ще говори след 1 октомври с новия. Да видим. Ако не стане, Имам му телефона и ще си запиша час.
Днес доста се посмях. Купих си боза с моето име. Знам, че имам приз за местна вдъхновителка, но това съвпадение с бозата ме развесели.

# 72
Нищо почти не правя, вчера една лазаня, днес малко навън, да не е без хич. доказа се ,че е вирус,  доста държи и вече преминава, но не съвсем, та мие  криво още.  Пък и  остарях, признавам, не е само външен фактор, направо си е вътрешен организмов ,да не ми се ще. Колкото - толкова.

# 73
И аз се трудя,доколкото мога.
Мога и повече,но после ми идва нанагорно.
Използвам топлото време и побърквам пералнята от пране🙂

Следя ставащото в парламента,защото касае Марица-Изток и тецовете.
Болно ми е и в същото време бясна.
Ето това е в момента бг парламента
https://www.facebook.com/share/TbZ4uFQjJsa546L1/

И малко преди това
https://www.facebook.com/share/v/ZPRt2pFkzFFeKALh/

# 74
  • София
Добро утро, мили дами!
Днес ви предлагам една богата закуска придружена с кафе , чай и изглед от Кападокия.
Защото днес е световният ден на туризма , който се чества ежегодно на 27 септември. Отбелязва се от 1980 г. по повод приемането на устава на Световната организация по туризъм.
Кападокия е невероятна дестинация и препоръчам да я посетите. Там се чувствах, че съм в друго измерение.
Скрит текст:

Сега гледам онлайн по един от ТВ каналите на Турция сериал сниман в Кападокия с неповторимите обекти, великолепни артисти и сюжет.
Грети, добре дошла. Надявам се, че си видяла също много забележителности и специално ти пожелавам една от следващите ти дестинации да бъде Кападокия. Пожелавам го и на всички други, които обичат да пътуват.
Хубав ден и всичко добро.

Общи условия

Активация на акаунт