КГБ = Клуб на Готините Баби - 224

• 35 881
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Добро утро, скъпи дами!
Да пием неделното кафе със здраве :

Днес 6 октомври е деня на  св. Тома.
 Той е един от апостолите на Исус Христос. Наричали го Близнака (от арамейскиТома означава близнак ), тъй като според една от легендите много приличал на Христос.
 Имен ден празнуват: Тома, Томислав и Томислава и други производни.
Днес празнуват  архитектите, строителите и зидарите. Честит празник на всички празнуващи.
 Пипи, честит празник в семейството ви - рождения ден на съпруга ти.
Пожелавам да бъде жив , здрав и благословен в прекрасното си семейство. Да се радва на деца, внуци, правнуци и още дълги години да спите на една възглавница. Наздраве :
Хубав ден на всички ви.

# 211
  • София
Добро утро, дружки! Добро утро, НИНКА. Отворила си вратичката на къщата ни. Ухае на кафе. Хайде, красавици, събирайте се.
Рано пиле рано пее. Та и аз така.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МОМЧЕТО НА ПИПИ! ПОЖЕЛАВАМ ГОСПОД ЗДРАВЕ ДА МУ ДАВА. ДА Е ЩАСТЛИВ СЪС СЕМЕЙСТВОТО СИ, ДА СЕ РАДВА НА ПОСТИГНАТОТО! НАЗДРАВЕ, ДАНИ.
ПИПИ, весел ден ви пожелавам. А здравословните проблеми да ги преборваш. Ще се справиш. Вярвам! Hug
ТАНУ, радвай се, че цялата тава не се е карамелизирала. Все нещо е останало. И сигурно е хубаво!
ЯЖКЕ, да се чудя какво да сготвя. Толкова идеи си ми дала. Stuck Out Tongue Winking Eye Внуците ли ще те снабдят с коте и куче? Animal Cat2 Animal Dog2
БОРЯНЧИЦЕ и аз не искам да изхвърлям книги, та съм ги нарекла за читалището на ПИПИ.
ЯНЕ, отбелязали сте празника подобаващо. Wine Glass
МЕРИАН, гушкам те! Hug
КАГ, изглеждаш чудесно. Нали пролетта те видях на живо. Я не се фантазирай. От хубав човек трябва да има по много! Grinning Холестерол, триглицериди - всички ги имаме. Моя холестерол като се покачи, сварявам един казан боб - ама само бо със солчица, без нищо друго. И всеки ден ям по една купичка. И така един месец. След това известно време резултатите са в норма. Скоро не съм го правила. Сигурно е време.
АЙША, зетко всеки път си получава "компенсацията" за закъснелите полети. Не съм го питала по колко им плащат, но милионер ще стане. Stuck Out Tongue Winking Eye
Отивам да правя традиционната закуска - палачинки, че след малко милита съседи ще пристигнат. Fork And Knife

# 212
Добро утро!
Нинка,допивам кафето 🥰

Пипи, да ти здрав,спокоен,обичан,щастлив рожденика!
Успех и късмет!
Весел да е празникът на цялото ви семейство!🍀🍀🎈🎈🎂🥃🥃
Като изчетох какво ще приготвяш все едно видях себе си 🤭🙃😀
Оправна си,не се и съмнявам ,че ще се справиш!

Аз дрънкам тенджери и тигани .
Дали ще дойде някой не зная.
Важното е да има храна,че най-мразя да ме питат кога ще ядем и дали е готово🤣🙃🤭
Пералнята пере.Обещах на ММ ,че ще му изпера два чифта маратонки,които аз бях нагласила за хвърляне🤐🙄
Просто закъснях с изхвърлянето.
Много трудно хвърля неща той.
И много трудно купува.
Както казваше баба-кусурджия🤣🤣
Айша ме разбира май най-добре🤭😀

Хайде до после,че работа ме чака.

И още две перални чакат

# 213

Честит рожден ден на Мъжа на Пипи. Здраве  и да е послушен.

# 214
Добър ден пък от мен Simple Smile
Видях вкусна торта и веднага пристигнах 😁
Честити да са всички именици които празнуват днес!
Пипи, здраве и късмет на половинката ти! Весел и усмихнат празничен ден ви пожелавам! 🥂🍀🥰
КАГ, изобщо не те виждам да си пълна и напълно споделям мнението на Боряна. Много си си добре даже! ❤️
Тану, изуми ме тая твоя колежка. Аз пък може би на инат нямаше да й се доказвам. Направо се ядосах. Айде де ще ми дава някой наклон и то някаква си колежка 😬
Янче, и аз ви видях. Много хубаво, че сте се организирали и събрали. Обичам такива среща и се старая да не ги пропускам.
Габката, май всички мъже са болни от тая болест - трудно изхвърлят 😁 И у нас е така и постоянно водя битки .
Фло, ти днес само с едни палачинки ли ще се разминеш?
Аз направих един кебап с лук и към него едно картофено пюре. Днес ще е това. Сега отивам да подреждам малко мазата, че ни предстоят едни големи размествания и чак не знам дали ще успеем да ги направим навреме преди да се е застудило трайно.
Хубава неделя ви желая момичета! 😘

# 215
https://dox.abv.bg/download?id=8913a2c766
намерих си книжка - сладки и солени палачинки,   ще я изпробвам.
 Може  и друг да заинтересува, дето не му стига майсторство. спецовете нямат нужда.

# 216
Добър ден и от мен! Вчера нещо се омотах та не можах да вляза , само четох на бързичко.
                Пипи, да ти е живо и здраво либето! Дълги години заедно да се радвате на обичта на любимите ви хора и приятели!
                     Тану, никой не поръчва плетиво. Аз си успокоявам нервите и ..... двете го хресаха.  Сега ще плета на Мими , но леко ще изменя ръкави и дължини.
                     Гъбче , аз изоставам - само с една пералня.
                     Що се касае за мъжете  - моят изхвърля редовно. Като го видя около моите шкафове писвам ,че тайничко изхвърля и от там. Като се присетя за нещо установявам , че отдавна го няма.
                     КАГ, и аз си мисля , че изглеждаш повече от добре! Да минават болките и проблем нямаш.
                     Неда стяга куфарите  и ние се въртим около нея. Ние слагаме , тя вади и обяснява , че там повечето време ще е с униформа и няма да и трябват толкова дрехи. На края дадохме съвет каквото и трябва да си купи.
                    Спокоен ден! Тук е мрачно и добре , че не вали . Вчера не спря.

ПП.Урочасах времето - плисна отново!

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 13:52 от Didia

# 217
Добър ден, приятелки!
   Пипи, честит рожден ден на твоя красив и добър мъж!  Пожелавам му здраве,  много хубави години занапред и заедно да изживеете  много красиви емоции!

Благодаря на всички за куража, който ми дадохте!  Трябва да ги прочета на моята ЛЛ.
Тану, разсмя ме! Не ми завижда. Тя е доста по-млада от мен, висока и много стройна. Бяха близки колеги с моя мъж. Знаем се от години и преди съм била  с около 15   кг по-малко.  Затова сега смята, че съм надебеляла. Честно казано, права е. Това стана в последните 4 - 5 години. Бавно, но  постоянно кг се качваха нагоре. Не трябваше да го допускам. Но стига толкова по въпроса.
Сега ви пускам снимки от северната ни съседка.
Скрит текст:

Опитвам да кача видео, но не ми се получава.  Моля да обясните как става!

Последна редакция: нд, 06 окт 2024, 15:56 от K.A.G.

# 218
КАГ, видео  може да качиш само , ако е качено в Ютуб.

# 219
  • София
Пипи,честит рожден ден на твоя съпруг! Пожелавам му здраве и хубави дни за него и семейството! Много успехи,щастие и пътешествия ви желая!
   Гъбке,сиренето се слага при сервиране,за да не се стопи.Според мен по- добре е съчетанието фиде-сирене,отколкото ориз-сирене,но това е на вкус.Аз си правя през есента една готова подправка от смлени лук,морков,целина,магданос/корени и листа/,червена и зелена чушка.Държа го в кутия във фризера и направо слагам няколко лъжици в супата.Подходящо е за всички ястия и спестява време,а за супата е основа.

# 220
  • Вила Великула
Много ви благодаря за хубавите пожелания за ММ. Ето питата  която направих днес за неговия празник.

Вече сме в София. След малко ще тръгнем към заведението, което сме резервирали.

# 221
Пипи, голяма майсторка си!  Хубаво изкарване!

Диди, благодаря. Не знаех!  Жалко, защото имам хубави клипове!

# 222
https://dox.abv.bg/download?id=bf315fd543
Колектив - 5000 златни рецепти за вашето здраве - III част
Днес ви окнижвам. Билкови рецепти

# 223
Изтеглих. Прегледах набързо съдържанието. Може да бъде полезно. Аз имам подобна на Мермерски.

# 224
Понеже се заврях там, видях и за пекарна и какво ли не рецепти. Но ще стане  нахално да ги пренасям, то знам ли кой  какво иска и ползва, аз нищо.
 Понеже са отдавна събрани,  стар  издания, може би  изчерпани , редки.

Общи условия

Активация на акаунт